Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

Kakor sem prebral na njihovi strani je tudi za obstoječe na Ortu.

Ponavadi samo za tiste, ki NISO vezani z aneksom in sklenejo nov aneks ... Edino podrazitve so pa res za vse... za tiste, ki so vezani in za tiste, ki niso vezani
grims-1.gif
... in ne glede na starostno skupino ...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Mater opet sem hujši od Čak Norisa, zopet edini v ožji okolici Maribora ki že celo jutri uspešno sprejema klice in ki mu Simobil deluje
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja najbrž
smile-1.gif
Saj veš kako je, jaz, Čak Noris ter še par ljudi imamo poseben VIP repetitor kjer ni izpadov!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik frog55 pravi:
Simobil mrknil v Mariboru
Eh, jaz pa sumil že vse mogoče, zakaj mi ne dela...

AvtoFun: Ja, reči jim, naj obvestilo umaknejo, ker tebi vse dela.

Od 10:40 do zdaj mi skoz šteka. Sem izklopil in vklopil telefon, pa je potem celo uspel Info številko priklicat (za tri sekunde, sem prekinil, ker sem samo za test poklical). Drugače pa spet "Omrežje je zasedeno", "Napaka v povezavi"...

No, do polnoči mi baje prenesejo številko, tako da bom to še zdržal...;)

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Sem bil zadnjič pri enem pooblaščenem prodajalcu. Menda je ful prekinitev naročniških razmerij zaradi tega nadomestila...

Od teh aktualnih paketov je pa kot trenutno gledam zame uporaben samo ORTO U NULO... Drugih omrežij ne potrebujem, pošiljam pa tudi sporočila. Če pa grem na tiste pakete zakupit sporočila pa dobim astronomsko mesečno ceno.

XS Zame ?!? 7 € za 51 min ? To je rop... Milo rečeno. Še z SIMPL pride ceneje 51 min in to krepko...
bonk.gif

Upam, da bodo do čez 2 leti kaj spremenili pakete, sicer...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Haha pa sem res VIP, moj foter je že celo dopoldne in še zdaj nedosegljiv, sediva pri isti mizi, oba na istem oddajniku
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Lol, v MB se je simobil sesul?
Se jih ne da priklicat, niti oni obratno.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Haha cela panika v Mbju, študentje lačni (no tisti na simobilu), ker ne morejo koristiti sistema bonov, kolega zaparkiral par avtov in pustil cifro (seveda simobil), ko je ugotovil, da ni dosegljiiv že kakih par ur, je šel do avta, kjer sta ga že dva čakala in hudo grdo gledala
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.