Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik reality pravi:
potem ne vidim razloga da menjaš......

Ta trenutek niti ne morem (80 € kazni zaradi aneksa ki jih nimam), pa verjetno bom tudi ostal do 31. Leta. Potem bomo pa videli, kake bodo razmere in delezi, kaj bo kdo od klicanih imel...

Bom zelo srečen če ne bo treba preiti na Tušmobil...

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.552
1.740
113
124
evo simobil v statistiko lahko vpišete -3 naročniška razmerja, dovolj je bilo11 let zvestobe
pozdrav.gif

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik JMR pravi:
Točno tako...

In se spet lahko vrnemo k prvotnemu, nekaj dni staremu problemu s Simobilovim "Nadomestilom za upravljanje z naročniškimi računi".

Naj njihovi direktorčki in spin doktorji odvržejo maske, nehajo kakati in naj iskreno objavijo zakaj to uvajajo! A nima Simobil dovolj velike razlike v ceni????????

KLIK

Treba te je na prodajnem mestu pričakati stilirano, tako kot na banki, lupljenje v stilu in to seveda košta
grin1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Ta trenutek niti ne morem (80 € kazni zaradi aneksa ki jih nimam), pa verjetno bom tudi ostal do 31. Leta. Potem bomo pa videli, kake bodo razmere in delezi, kaj bo kdo od klicanih imel...

Veš, včasih "si prisiljen" nekaj naredit ali kupit ali kar koli drugega in se na koncu izkaže, da to sploh ni bila slaba ideja in da si na boljšem kot si bil pa čeprav si nisi želel spremembe
wink-1.gif

Nikoli ne veš
evil.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Veš, včasih "si prisiljen" nekaj naredit ali kupit ali kar koli drugega in se na koncu izkaže, da to sploh ni bila slaba ideja in da si na boljšem kot si bil pa čeprav si nisi želel spremembe
wink-1.gif

Nikoli ne veš
evil.gif

Tušmobil
ne-ne-1.gif
pri meni (vsaj upam...)

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
evo simobil v statistiko lahko vpišete -3 naročniška razmerja, dovolj je bilo11 let zvestobe
pozdrav.gif
Čestitke. Novi operater se bo pa trudil da bo vse lavfalo tako kot mora.
cheer.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Preveč kompliciraš, imaš kar neko fobijo pred TM. Jaz sem pri njih že 3 leta, skoz brez problemov. Sedaj sem celo familijoprenesel na TM in vezal na Multipaket in mi je strošek za GSM iz nekje 60 € padel na 20 €. Jaz nimam nobenih predskodkov pred TM, jaz z njimi zadovoljen. Če bo pa kdaj kaka boljša ponudba pri konkurenci, jo bom pa z veseljem sprejel.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Preveč kompliciraš, imaš kar neko fobijo pred TM. Jaz sem pri njih že 3 leta, skoz brez problemov. Sedaj sem celo familijoprenesel na TM in vezal na Multipaket in mi je strošek za GSM iz nekje 60 € padel na 20 €. Jaz nimam nobenih predskodkov pred TM, jaz z njimi zadovoljen. Če bo pa kdaj kaka boljša ponudba pri konkurenci, jo bom pa z veseljem sprejel.

Ja mej ga... Pa ni treba mene, ki stvari gledam globalno potem posiljevat z njim. Nekoč boš že ti in ostali vedeli, zakaj imam tako mnenje. Glede na to da veseljem dajete te enke, vam kot kaže ni všeč. Ne zavedate pa se, da to ni fer. Kaj bi bilo, če bi jaz kar vsakemu dal enko, ker mi njegovo mnenje ne bi bilo všeč. Dajte se malo zamislit.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
finta je, da vsi narocniski paketi bazirajo ze na istem principu. zakupis neke minute, smse itd.. pa jih placas vnaprej, pa ce jih bos rabil al ne, oz. porabil samo 1 od 100, bos placal enak znesek. namesto, da bi placal dejansko tisto kaj si rabil, porabil.

tu pa je ista finta placal bos storitve vnparej, ki jih mogoce nikol nebos rabil.
tak, da edino kaj ti preostane je menjava operaterja al pa placilo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
finta je, da vsi narocniski paketi bazirajo ze na istem principu. zakupis neke minute, smse itd.. pa jih placas vnaprej, pa ce jih bos rabil al ne, oz. porabil samo 1 od 100, bos placal enak znesek. namesto, da bi placal dejansko tisto kaj si rabil, porabil.

tu pa je ista finta placal bos storitve vnparej, ki jih mogoce nikol nebos rabil.
tak, da edino kaj ti preostane je menjava operaterja al pa placilo
wink-1.gif

Še dobro, da je tako!! Če ne bi bilo tako bi bil račun veliko višji kot je...vsaj pri meni! Verjemi, da je boljše, da so tej paketi z zakupljenimi minutami, sporočili in MB, ker drugače bi za isto porabo, kot jo narediš plačal veliko veliko več!

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Sam tole je pa res zanimivo branje! Boljše kot risanka!
cheer.gif

Vedno je ista zgodba vedno ko nekdo objavi da bo kej podražil skoči cel forum u luft! Enako je bilo tudi ko je M@ podražil in so svi pljuvali in množično hodili h konkurenci.

Ali vam še ni jasno, da kakorkoli se obrneš rit je vedno zadaj
cool-1.gif

Zaradi parih evrov je škoda da se obremenjujem in tratim svoj čas in hodim od operaterje do operaterja!

Pa še eno vprašanje za brihtne buče - kam boste pa šli, ko bo Tušmobil podražil
confused-1.gif

Potem bo pa Simobil spet super in boste veselo plačali tisto nadomestilo.
uf-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:

confused-1.gif

uf-1.gif

467716-post_slo.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
confused-1.gif
Vsaj je avgusta podrazil iz 19,00 na 19,90 € ...

Pri nekaterih se ne govori o nekaj EUR. Jaz za 3 številke (cela družina) skupaj plačujem 14 EUR, za net pa 15 EUR pri Tušmobilu. SKupaj bi me pri Si.mobilu prišlo za 3 številke + 1 mobilni net okrog 70-100 EUR/mesec.

S pravo odločitvijo lahko prišparaš na leto več kot 500 EUR.

Pri nekaterih se ne gre le za nekaj EUR, ampak malo več. Isto je s elektriko. Ker sem šel na Gen-I bom na leto prišparal 90 EUR/leto.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:

confused-1.gif

uf-1.gif

467716-post_slo.gif
Tušmobil imaš kar nekaj asov v rokavu brez skrbi. Poleg tega se bo trudil da bo ves čas cenejši od konkurence. tema je od Si.mobila.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.