Citat:
Uporabnik talean pravi:
Saj vem da je za tole malo prekmalu. Vprašanje za tiste, ki ste pri "koritu".
Ko bo , če bo iphone5 ga bo prodajal tudi Simobil?
Thx za info.
lp
Citat:
Uporabnik prebivalka pravi:
Ja, pa še na moje vprašanje iz prejšnje strani če lohka en odgovori... Htc incredible S,bo al ne bo?
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
ksz
Da se malo vrnem nazaj na podražitev, nekdo je omenil da so lastniki Avstrijci hmmm...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Še komentar UVP:
Potrošniški praktikum: pogodbeni pogoji, načelo vestnosti in poštenja – SIMOBIL
Tako je! Bratranc pravi da ima paket za 25€ in ima 1000min pogovora v vsa EU omrežja.... Kdaj bomo mi kaj tazga mel na voljoCitat:
Uporabnik JMR pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
ksz
Da se malo vrnem nazaj na podražitev, nekdo je omenil da so lastniki Avstrijci hmmm...
Pravzaprav je tvoja ideja zelo zanimiva. Pravkar gledam paket "Supernet Europa" Avstrijskega ponudnika Orange za 29,00 EUR. V paketu je 1000 minut brezplačnih pogovorov znotraj Avstrije in 300 minut za pogovore izven Avstrije (v te minute so všteti: aktivni (jaz kličem), pasivni klici (sprejmem klic), ter klici izven Avstrije v ne avstrijsko omrežje (recimo...klici po Sloveniji, v ostalih EU državah)). Dodanih je še 1000 brezplačnih SMS (v Avstriji in vseh državah EU!!) . Ter brezplačni internet s hitrostjo do 21 Mbit/s (do porabe 1 GB).
Podoben paket pri Simobilu stane... (M zame (201 minuta pogovorov zastonj v druge mreže), prenos podatkov Maksi plus, Sporočila 1001)... zelo lepih 48,00 Eur mesečno!!!
Že že, ampak aneksi marsikoga vežejo in to nasCitat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Butli. Menja se operaterja in je - glasovanje z denarnico.