Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Naj podražijo aparate, saj operaterji niso tu,da ponujajo poceni aparate, ampak storitve. In storitve naj bodo poceni
evil.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
se strinjam, ker noben več ne zna cent telefonov, še posebej ker ga dons dobiš že za 1€
wink-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
ksz....

Naj dajo opcijo 12/24, pa bo. Enim je bolj pomembno da je telefon cenejši, mene pa bolj moti da se po enem letu vsakega naveličam.

Itak pa sem rekel da bom kupoval samo še na prostem trgu, da si bom lahko premislil in šel drugam (kot recimo zdaj pri Simobilu). Če pa se bom že vezal je 12mes. bistveno boljše kot 24.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Saj vem da je za tole malo prekmalu. Vprašanje za tiste, ki ste pri "koritu".

Ko bo , če bo iphone5 ga bo prodajal tudi Simobil?

Thx za info.

lp

prebivalka

Zelenc'
9. avg 2011
17
0
1
Ja, pa še na moje vprašanje iz prejšnje strani če lohka en odgovori... Htc incredible S,bo al ne bo?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik talean pravi:
Saj vem da je za tole malo prekmalu. Vprašanje za tiste, ki ste pri "koritu".

Ko bo , če bo iphone5 ga bo prodajal tudi Simobil?

Thx za info.

lp

Valda. Samo po kakih 2 mesecih, ko bo iphone predstavljen.Tako da okoli novembra lahko pričakuješ naval pri nas.
wink-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik prebivalka pravi:
Ja, pa še na moje vprašanje iz prejšnje strani če lohka en odgovori... Htc incredible S,bo al ne bo?

Telefon je prišel na trg enkrat februarja letos, in če ga še zdaj ni za dobit pri naših operaterjih, pol dvomim, da sploh kdaj bo na voljo.

JMR

Fizikalc
1. nov 2008
103
30
28
Slovenija
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
ksz

Da se malo vrnem nazaj na podražitev, nekdo je omenil da so lastniki Avstrijci hmmm...

Pravzaprav je tvoja ideja zelo zanimiva. Pravkar gledam paket "Supernet Europa" Avstrijskega ponudnika Orange za 29,00 EUR. V paketu je 1000 minut brezplačnih pogovorov znotraj Avstrije in 300 minut za pogovore izven Avstrije (v te minute so všteti: aktivni (jaz kličem), pasivni klici (sprejmem klic), ter klici izven Avstrije v ne avstrijsko omrežje (recimo...klici po Sloveniji, v ostalih EU državah)). Dodanih je še 1000 brezplačnih SMS (v Avstriji in vseh državah EU!!) . Ter brezplačni internet s hitrostjo do 21 Mbit/s (do porabe 1 GB).

Podoben paket pri Simobilu stane... (M zame (201 minuta pogovorov zastonj v druge mreže), prenos podatkov Maksi plus, Sporočila 1001)... zelo lepih 48,00 Eur mesečno!!!

Nazadnje urejeno:

JMR

Fizikalc
1. nov 2008
103
30
28
Slovenija
Točno tako...

In se spet lahko vrnemo k prvotnemu, nekaj dni staremu problemu s Simobilovim "Nadomestilom za upravljanje z naročniškimi računi".

Naj njihovi direktorčki in spin doktorji odvržejo maske, nehajo kakati in naj iskreno objavijo zakaj to uvajajo! A nima Simobil dovolj velike razlike v ceni????????

erikson

Guru
25. avg 2007
22.657
6.416
113
Na FB sklicali protest pred Si.mobilom

"Pozivam vas na protest proti podražitvi Si.mobila in proti plačevanju letnega nadomestila. Planirano je, da se 3. 10. 2011 na Si.mobilovih centrih zglasi čim več naročnikov in naredi popolno blokado (menjava SIM-kartice, ponovni vklop kartice SIM)," pozivajo v skupini Protest proti podražitvam Si.mobila.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik JMR pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
ksz

Da se malo vrnem nazaj na podražitev, nekdo je omenil da so lastniki Avstrijci hmmm...

Pravzaprav je tvoja ideja zelo zanimiva. Pravkar gledam paket "Supernet Europa" Avstrijskega ponudnika Orange za 29,00 EUR. V paketu je 1000 minut brezplačnih pogovorov znotraj Avstrije in 300 minut za pogovore izven Avstrije (v te minute so všteti: aktivni (jaz kličem), pasivni klici (sprejmem klic), ter klici izven Avstrije v ne avstrijsko omrežje (recimo...klici po Sloveniji, v ostalih EU državah)). Dodanih je še 1000 brezplačnih SMS (v Avstriji in vseh državah EU!!) . Ter brezplačni internet s hitrostjo do 21 Mbit/s (do porabe 1 GB).

Podoben paket pri Simobilu stane... (M zame (201 minuta pogovorov zastonj v druge mreže), prenos podatkov Maksi plus, Sporočila 1001)... zelo lepih 48,00 Eur mesečno!!!
Tako je! Bratranc pravi da ima paket za 25€ in ima 1000min pogovora v vsa EU omrežja.... Kdaj bomo mi kaj tazga mel na voljo
write.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Butli. Menja se operaterja in je - glasovanje z denarnico.
Že že, ampak aneksi marsikoga vežejo in to nas
jezen.gif

Včeri sm šu z kolegom v S! pa sm pogovor nanesu na podražitev in mi deklca takoj ponudila drugi paket ki se ni podražu ampak NIMA sms-ov v ceni zakupljenih
crazy1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
to je sicer res...

ampak dela kot mora, omrežje. Pr šitmobilu ne samo da so venomer zavajali in spreminjali pogoje je dropalo linijo k pr norcih....... Na koncu sem jim mel poln [censored]....

pa še njihov nesposobni help desk in računovodstvo
niti na enmu listu niso sposobni poslati računa za več številk, naš računovodja je oboleval ker je imel fascikel samo za njihove glupe fakture...

skratka, se ve zakaj so pocen.......

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz nisem imel še nikoli pri simobilu tezav z nenehnim dropanjem povezave niti z nedosegljivostjo. Tudi internet je deloval dobro. Praktično je bilo vse idealno dokler niso uvedli to nadomestilo
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.