Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Po Ljubljani so že plakati. Se mi ne zdi nič posebnega (blokada 090, preverjanje stanja preko sms (verjetno za starše), omejitev prenosa podatkov ipd.)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kidz? Kaj smo emeriken?
tongue-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
saj pri orto in đabest tudi nisi vedel ali prav tekmujejo kdo bo dal bolj neumno ime, na koncu smo se pa čisto navadili... kaj bi pa mingl naj sploh pomenilo??

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
A bo Simobil kdaj zrihtal avtomatski preklop iz 3G na 2G omrežje brez da prekine klica? Oglašujejo najhitrejše 3G omrežje a vse si moramo ročno nastavljati za internet 3G za klice 2G?! Na TM in Mobitelu imajo to dobr zrihtan.. To bi res moral mal bolj zrihtat ne pa da mi vsak dan 3x vrže ven.. ima še kdo podobne težave?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ko bo pokrito 100 % ozemlja z GSM in UMTS . Par mesecev nazaj, sem se pritoževal s tem primerom, pa ste se nekateri norca delal v temi:, Si.mobil gradi najsodobnejše mobilno omrežje. Iz Si.mobila sem dobil odg., da se rešuje, pa do danes še nič, in najbrž tudi v nadaljne, ne bo nič.

Nazadnje urejeno:

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Obvestilo o možnih poskusih zlorab - klici iz tujine

Družba Si.mobil uporabnike obvešča in opozarja na možne poskuse zlorab ob klicih z neznanih mednarodnih številk.

Običajno v tem primeru uporabnik prejme kratek neodgovorjeni klic ali sporočilo SMS s pozivom za klic z neznane tuje številke (pogosto se začnejo s številkami +881, +39, +2322 ipd.).

V zadnjem času opažamo povečano število klicev s številke, ki se začenja +881, pripada pa Global Mobile Satellite System. Če uporabnik tak klic vrne, se mu zaračunajo stroški po veljavnem ceniku za mednarodne klice - v omenjenem primeru je cena klica na satelitska omrežja po veljavnem ceniku 5,80 EUR (nižja tarifa, ki velja od ponedeljka do petka od 19.30h do 7.30h ter ob sobotah, nedeljah in praznikih ves dan) oz. 9,00 EUR (višja tarifa, ki velja od ponedeljka do petka od 7.30h do 19.30h). Če uporabnik tak klic le sprejme v Sloveniji, se mu to ne zaračuna, saj se dohodni klici, sprejeti v domačem omrežju, ne zaračunavajo.

Uporabnikom svetujemo previdnost pri vračanju klicev na neznane mednarodne številke. Če klica iz tujine ne pričakujejo ali ne poznajo številke, naj klica ne vračajo. Če se jim ob klicu začne predvajati avtomatski odzivnik ali tišina, svetujemo, da klic prekinejo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
A bo Simobil kdaj zrihtal avtomatski preklop iz 3G na 2G omrežje brez da prekine klica? Oglašujejo najhitrejše 3G omrežje a vse si moramo ročno nastavljati za internet 3G za klice 2G?! Na TM in Mobitelu imajo to dobr zrihtan.. To bi res moral mal bolj zrihtat ne pa da mi vsak dan 3x vrže ven.. ima še kdo podobne težave?

Hmmm pa veš da še tega nisem opazil na Galaxyju 2, da bi kdaj ven vrglo ko preklopi omrežje... a ostalim se to tudi dogaja? Lp

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tim pravi:
Manjka tudi Primorska in morda še kaj.

Manjka ker tam ni bilo še nič konkretno posodobljenega in prav tako ta konec ni bil zajet v testiranju.

Kar so objavili so objavili, kaj je bilo posodobljeno.

Tistih štiristo še zmeraj ni, zato tudi niso dali objave za njih, bodo pa ta lapsusu zagotovo popravili, da bo zgledalo kot da je
grims-1.gif
, simobil ti je to, demagogije nikoli konca.

Lp.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:

Hmmm pa veš da še tega nisem opazil na Galaxyju 2, da bi kdaj ven vrglo ko preklopi omrežje... a ostalim se to tudi dogaja? Lp

Tudi meni se ne na Nokii E72 ! Sliši se klek ob preklopu vrže pa ven ne... Niti na prejšnjih Nokiah ni...

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Vse je odvisno od lokacije oz.nastavitve baznih postaj. Vem za lokacijov bližini Novega mesta ( prikjljuček AC NM zahod), kjer vrže ven tudi na GSM signalu in to jaz opažam že 3 leta.
smirk-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.