Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Vzpostavite brezžično omrežje brez fiksnega interneta!

Izberite WebCube ali Mobilni WiFi s povezavo na Si.mobilovo mobilno omrežje in izkoristite največje in najhitrejše slovensko 3G omrežje.

Zagotovite povezavo na internet za več naprav ali uporabnikov tudi tam, kjer ni fiksnega interneta.

WebCube priporočamo za domačo uporabo, saj potrebuje priklop na električno omrežje.
Mobilni WiFi pa deluje na baterijo in omogoča vzpostavitev brezžičnega omrežja za dostop do interneta na poti, v parku, na kampiranju...

Cena naprave velja ob vezavi na paketu Mobilni internet XL za najmanj 24 mesecev.

www.simobil.si

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
S Hervisom in Si.mobilom zopet v akciji!

KV COOP HERVIS

Za člane Hervis SportsClub-a smo ponovno pripravili posebno ponudbo - v času od 17. maja 2012 do 30. junija 2012 tako lahko izkoristite izjemno priložnost na novih paketih ZATE ali paketu za mlade ORTO:

100 % popust na mesečno naročnino opcije Mobilni internet 1 GB za 6 mesecev*
30 EUR popusta na pametni telefon Samsung Galaxy S II**

Kako do ugodnosti?

Obiščite katero koli Si.mobilovo prodajno mesto,
Predložite Hervis SportsClub člansko kartico ali kupon ugodnosti,
Sklenite naročniško razmerje na izbranem paketu ZATE (XS, S, M, L, ali XL), ORTO U NULO ali ORTO SMART.

Ponudba velja ob vezavi za 24 mesecev na zgoraj navedenih paketih z nakupom novega telefona in velja za:

nove naročnike,
obstoječe naročnike, ki niso vezani ter
obstoječe vezane naročnike po pogojih Predčasnega nakupa telefona.

Ponudba se izključuje od ostalih Si.mobilovih akcij.

*Ugodnost "100% popust na mesečno naročnino opcije Mobilni internet 1 GB" se obračuna v obliki popusta na naročnino na opcijo "Mobilni internet 1 GB", ki jo naročnik prejme 6 mesecev zapored od dneva vezave na enega od zgoraj navedenih naročniških paketov. Neporabljene količine, vključene v opcijo, se ne prenašajo v naslednji mesec. Po preteku 6 mesecev se opcija prične zaračunavati, naročnino lahko prekinete kadar koli.

**Popust na telefon se obračuna enkratno ob nakupu telefona Samsung Galaxy S II in ob hkratni vezavi na enega izmed zgoraj navedenih naročniških paketov. Kupon ni zamenljiv za gotovino. Če je cena telefona enaka ali nižja od višine popusta, se telefon zaračuna po ceni 1 evro, izplačilo ostanka pa ni možno in ni prenosljivo. Za več informacij pokličite na 040 40 40 40 ali obiščite Si.mobilovo prodajno mesto.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Paket ORTO MUZIQ se po dobrih dveh letih življenja poslavlja. Paket in storitev MUZIQ Unlimited sta uporabnikom omogočala legalen prenos in predvajanje komercialne glasbe na mobilnem telefonu in na osebnem računalniku.

Kljub ukinitvi paketa ORTO SMART in storitve MUZIQ Unlimited, pa pri Si.mobilu še vedno ostaja na voljo glasbena trgovina MUZIQ Shop. V MUZIQ Shopu lahko izbiramo med več kot 4.000.000 glasbenimi melodijami in si v trajno last kupimo posamezno melodijo ali pa celotni album v obliki datotek mp3.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Zanima me kako je možno, da imam na specifikaciji računa sprejet klic v tujini. v vrednosti 2,4€. Vendar tisti dan nisem bil v tujini in tudi moj log manager nima beleženega klica?

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
bližina meje dela čudeže,..
b

ja in kako je možno, da ni klica nikjer, razen na računu, beleženega?

Ali imate na Simobilu narejeno, da če si blizu meje potem ti random stroške nabije na račun samo zato ker lahko.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pošlji reklamacijo pa preverimo,..če centrala zabeleži, potem je klic bil narejen,..
poznam n primerov, ko je stranka kaj prikrivala,..
zbrisati klic iz zgodovine klicev pa ni neka huda znanost,...

b

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
bližina meje dela čudeže,..
b

ja in kako je možno, da ni klica nikjer, razen na računu, beleženega?

Ali imate na Simobilu narejeno, da če si blizu meje potem ti random stroške nabije na račun samo zato ker lahko.

Priporočam ročno iskanje omrežja in ne avtomatsko in ne bo več bojazni...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik dex pravi:
Ali morda veste, kdaj bo Galaxy S3 ponovno na raspolago?
Lp
Če se ne motim, dobijo nekaj kosov ta teden, drugače pa v drugi polovici junija.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
[cenzura] je surfanje drago!!!!!

03.06.2012 07:32 Odhodna storitev INTERNET.SIMOBIL.SI Prenos podatkov Prenos podatkov Simobil, Slovenia 2.459,00 KB 1,03

03.06.2012 10:33 Odhodna storitev INTERNET.SIMOBIL.SI Prenos podatkov Prenos podatkov Simobil, Slovenia 7.429,00 KB 3,10

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
So iPhone 4S od simobila zaklenjeni? Se mi nekje sanja, da sem prebral, da so, in da ti ga po 3 mesecih zastonj odklenejo. Gre se pa za CRO predplačniške kartice za internet.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Odklenejo, če imaš plačane račune. Sam sem kupil rabljenega, in sedaj ga na simobilu nočejo odklenit...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Odklenejo, če imaš plačane račune. Sam sem kupil rabljenega, in sedaj ga na simobilu nočejo odklenit...

Mam plačano ja. Nekako sem navajen, da je treba dolžnosti poravnat.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.