Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Komu je pa to uspelo
confused-1.gif
Je kdo namesto preko wifi vlekel iz 3G torrente?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Kaj je pa to za ena cena prenosa podatkov?
10.gif

Na hitro sem preračunal, da bi bil ta znesek z DDV v Brez pri Tušu, kjer mam 1GB opcijo, "samo" 86 €. Tle pa 15x več
bonk.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
upoštevaj ceno brez opcij,..ce bi pri si.mobilu imel zakupljeno opcijo za mi bi bila cena drugačna,..
pošlje naj se pritožba potem pa se bo videlo kaj in kako,..
b

angeleyes

Pripravnik
12. jan 2010
39
0
6
Meni se ta račun ne zdi logičen. Uporabnik ima vključeno opcijo 15GB, kjer se po preseženi količini podatkov zmanjša hitrost na 64 kb/s ni pa nobenih dodatnih stroškov. Zraven tega pa ima še opcijo iPhone 4GB.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.662
6.423
113
Citat:
Uporabnik angeleyes pravi:
Meni se ta račun ne zdi logičen. Uporabnik ima vključeno opcijo 15GB, kjer se po preseženi količini podatkov zmanjša hitrost na 64 kb/s ni pa nobenih dodatnih stroškov. Zraven tega pa ima še opcijo iPhone 4GB.
Simobilov odgovor:

»Zaradi naraščajočih zahtev po uporabi mobilnega interneta, široke palete pametnih mobilnih telefonov in naprav ter nenazadnje izjemno zmogljivega omrežja je Si.mobil že pred meseci uvedel varovalke za mobilni internet. Primer, ki ste nam ga poslali, smo raziskali in ugotovili, da je prišlo do izredne tehnične napake, kjer se je uporabniku kljub varovalkam prenos podatkov še naprej zaračunaval. Uporabniku se iskreno opravičujemo in mu bomo neupravičeno obračunane stroške zaprli in ga o tem tudi obvestili.«

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
575136_10151816344320652_873980790_n.jpg

306967_10151816354745652_1272134284_n.jpg

aplauz.gif

mene pa neki druzga "mantra" in sicer tisti podpis čez Simobil d.d.
Ali podpis ne pomeni, da je nekdo to stvar pregledal in overil, da ta račun "drži". Čemu podpisi, če se kar tako printajo gor?!
Kot je ugotovljeno, gre za napako in pri nas na šihtu podpis pomeni nekaj in kar podpišeš za tistim stojiš da je to to. Če pride do napake, ti odgovarjaš za to!
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Gre za tiskan podpis, kaj misliš da se bo direktor ročno podpisal na 500k+ računov?

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
hahahaha ja pa dobr no, sm mislu pač, da imajo več uslužbencev, ki pred tiskanjem pregledajo določeno kvoto računov in ga digitalno podpišejo in dajo na tiskanje
rolleyes-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Pise samo, da je informativne narave, ne pise pa, da se je potrebno zglasit v poslovalnici... Dej printscr, ker ocitno mas drugacen moj.simobi....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Si predstavljaš, kakšne bicepse bi moral met na eni roki, če bi vse to sam podpisal.

Bicepse? Kdo je pa tebe ucil pisat? Rad bi videl to tehniko, pri kateri uporabljas bicepse za podpis....

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Pise samo, da je informativne narave, ne pise pa, da se je potrebno zglasit v poslovalnici... Dej printscr, ker ocitno mas drugacen moj.simobi....

No potem pa plačaj preko mojsimobil, če si taki maher. Na koncu boš moral v poslovalnico, pa če tebi piše tak ali ne.

Printscreen se mi ne da delat, piše pa: ''Izračun je zgolj informativen. Natančnega prejmete na prodajnem mestu. Hvala za razumevanje.''

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ti si nekaj več vreden in maš custom made moj.simobil...nisem rekel, da bom plačal preko moj.simobil, vprašal sem, če se da....
žal mi je, ker težko razumeš slovenski...

meni piše takole....

Izračun stroškov predčasnega nakupa telefona
Ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev lahko takoj po podaljšanju naročniškega razmerja kupite nov telefonski aparat ali opremo za dostopanje do Mobilnega interneta.

Višina doplačila je odvisna od tega, kdaj ste sklenili Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti oziroma od števila dni, ko bi naročnik še moral biti v naročniškem razmerju.
Osnova za doplačilo je vrednost ugodnosti, ki ste jo prejeli na podlagi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti in se dnevno znižuje. Odvisna je od razlike med redno in subvencionirano ceno telefonskega aparata.

Končna cena telefona je tako odvisna od višine doplačila in cene izbranega telefona . Če vam do izteka veljavnosti obstoječe pogodbe manjka 150 dni ali manj, vam doplačila ni potrebno plačati.

Izračunana vrednost stroška predčasnega nakupa telefona je informativne narave.

Telefonska številka: xxxxx

Vrednost predčasnega nakupa telefona na današnji dan 19.06.2012 znaša xxxx €.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Ti si nekaj več vreden in maš custom made moj.simobil...nisem rekel, da bom plačal preko moj.simobil, vprašal sem, če se da....
žal mi je, ker težko razumeš slovenski...

Tako je, nekateri smo več vredni. S trdim delom boš tudi ti morda nekoč med elito.

Je pa tudi meni žal, da si nepismen, saj sem ti odgovoril na vprašanje, ki si ga zastavil.

Citat:
Ne. Še piše ti zraven, da je izračun informativen in se je treba oglasit v poslovalnici

Zaradi takšnih stvari pač nisi med elito kot jaz in ti tudi ne piše, da se moraš oglasit v poslovalnici.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.