Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ah itak bova vedno na nasportnem bregu,.. ti v preteklih časih socializma, jaz pa nekje med pravičnostjo in kapitalizmom,..
b

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jaz socializem?
shocked-1.gif

No dobro. Ne bom ti nasprotoval...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Ti ti Si.mobil,..kaj pa Elektro, Komunala, banke, Mercator, ogrevanje,..

Trenutno gre zakonodaja v škodo upnika,.. stroški ne smejo presegati dejanskih stroškov izdelave in pošiljanja opomina, hkrati pa ne višine zamudnih obresti,.. kar v praksi pomeni:
- če je moj strošek izdelave in pošiljanja 1,45€ (kuverta, papir, tisk, distribucija, strošek zaposlenega,..)
- strošek obresti pa je 50 c,..

Kaj je razlika med tema dvema stroškoma? Dobiček firme? Kot sem že nekajkrat napisal,.. država ščiti dolžnike namesto da bi jih sankcionirala,..

b

ej mater si obcutljiv...to je pac tema o simobilu ali je o elektru, toplotni ali cemer drugem... jaz prijavim vsakega ki mi zaracuna nezakonite stroske opomina tržnemu inšpektorju (da nebo zdaj vik in krik, trudim se da plačujem redno)

dalje...ce vi posljete opomin kjer je 10 centov obresti, to pomeni, da ali niti ni pretekel neki bistveni rok, ali da je znesek minimalen in za njega ni neke bistvene potrebe, da se opominja...to je ravno namen tega, da ne dobis domov opomina ko je vrednost res minimalna...saj pravis da razmisljate gospodarno...pac posljete opomin ko pridete do neke normalne cifre....

smesni ste ko ste zeleli posiljati SMS in za njih zaracunat 1,45 € hahah to je bla pa dobra..dejanski strosek my ass...

zakonov se je treba drzat tako eni in drugi...ce pa gre za neke minimalne znesek pa je bedarija opomine sploh posiljat.!

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Nazaj na novo pri Si.mobilu

Digitalije

Dobrodošli v svetu Digitalij. Skozi čarobne, neznane, zanimive, pikantne, digitalne in marsikatere druge novosti iz sveta telekomunikacij vas bo v svojem slogu vodil Jonas.

Pričakujte vsak teden nekaj novega, saj bo Jonas za vas iskal in predstavil najbolj aktualne teme. Rubrika je namenjena vsem, ki ste radovedni, zato vas vabimo, da tudi sami oblikujete predloge tem, ki vas zanimajo.

Svoje predloge lahko dodate preko tvita z oznako #digitalije ali nam jih pošljete na e-naslov: digitalije@simobil.si Prvi nasvet bomo objavili že v tem tednu.

Vabljeni k ogledu.

www.youtube.com

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
A je simobil danes v Kamniku čisto odpovedal. Ne morem nobenega poklicat, noben ne more mene. Mobitel normalno dela.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
S Simobilom ni nič narobe, težave ima Mobitel.
Odgovor Mobitela:
Trenutno prihaja do težav na omrežju po celi Sloveniji. Trudimo se, da jih odpravimo čim prej.

Prijazen pozdrav,

Urška Košir
Center za pomoč uporabnikom

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Jaz pa lahko kličem v Simobilovo omrežje in v vsa stacionarna omrežja, v Mobitelovo pa ne gre.
sprasujem se.gif

So pa objavili sporočilo na spletni strani:
Spoštovani, zaradi trenutno neznane napake na naši opremi prihaja do težav z delovanjem GSM- in UMTS-baznih postaj na območju celotne Slovenije. Opravičujemo se in vas prosimo za razumevanje. Vaš Telekom Slovenije

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik Pikec pravi:
S Simobilom ni nič narobe, težave ima Mobitel.
Odgovor Mobitela:
Trenutno prihaja do težav na omrežju po celi Sloveniji. Trudimo se, da jih odpravimo čim prej.

Prijazen pozdrav,

Urška Košir
Center za pomoč uporabnikom

Če pa kolega s simobila ne more nikamor klicati, niti njega nihče.

Kako je to kriv Mobitel?

Morda ima mobitel tudi kake težave, vendar jih jaz ne občutim, razen tega, da simobilovcev ne dobim. Ampak ker tudi oni ne morejo klicati nikogar, bi rekel da je težava na simobilovi strani.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Preber si, kaj piše na Mobitelovi spletni strani.
Spoštovani, zaradi trenutno neznane napake na naši opremi prihaja do težav z delovanjem GSM- in UMTS-baznih postaj na območju celotne Slovenije. Opravičujemo se in vas prosimo za razumevanje. Vaš Telekom Slovenije

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Pomembno obvestilo

Spoštovani, obveščamo vas, da zaradi napake na Mobitelovi opremi, prihaja do težav v povezavi med našim in Mobitelovim omrežjem, zato prihaja do motenj vseh storitev med omrežjema. Naši strokovnjaki so v stikih z Mobitelovimi, ki se trudijo čimprej odpraviti napako. Za nevšečnosti se vam opravičujemo.
Vir:Simobil

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Je bilo že odpravljeno in sedaj deluje.

@TUPLI: Si bil na Top Talku? Bilo je super, ja, Collina je res odličen.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.