Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
SvetIdej,.. zadeva je tipa daj dam,.. kot še marsikaj,..vsi vidite le dobiček,.. kaj pa je bilo potrebno narediti za to pa ne vidi nihče,..produktivnost, oprimizacije, sinergije, sodelovanje in tako od naprej nazaj in nazaj proti naprej,..ne dela se vse samo od sebe,..
b
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
podjetje dela dobro,.. v večini sprejema prave odločitve, prilagaja se trgu, išče obtimizacije, sinergije, tržne priložnosti, vzdržuje visoko produktivnost, niža stroške,..
skratka aktivno posega v svojo prihodnost,..ne čaka da bo priletelo nekaj samo od sebe,..
b
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
... ocitno je da so pac storitve ponudnikov mobilne telefonije, še vedno izredno donosne ...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
... ocitno je da so pac storitve ponudnikov mobilne telefonije, še vedno izredno donosne ...
Sorry, sem ocitno nekaj zamudil - nisem vedel, da smo nazaj v socializmu, kjer se ne sme delati za dobicek.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Meni samo ni jasno, zakaj bi morali ponudniki se naprej znizevati cene? Ni blema, lahko, ampak potem naj se dokoncno ukinejo subvencije za telefone, pa naj bo mobilni operater samo mobilni operater...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Meni samo ni jasno, zakaj bi morali ponudniki se naprej znizevati cene? Ni blema, lahko, ampak potem naj se dokoncno ukinejo subvencije za telefone, pa naj bo mobilni operater samo mobilni operater...
ker imajo očitno še rezerve in ker imajo naše severne sosede bolj ugodne pakete.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Meni samo ni jasno, zakaj bi morali ponudniki se naprej znizevati cene?
Točno to. Glavna naloga Urada za varstvo konkurentov je, da skrbi, da storitve niso prepoceni.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Saj vidis, da ce je kdo prepoceni, jih dobi po gobcu ...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
a pri sosedah jim je omrežje pado z neba? in tudi tam niso socialne ustanove in jim uspe pri nižjih cenah storitev izplačevast višje plače, vzdrževat večje omrežje in še vedno je dobiček.Citat:
Uporabnik tado pravi:
Pa kaj pol če majo rezerve, kot ti temu praviš. Gradnja omrežja je bila itak zastonj, sploh v Sloveniji. Poleg tega firme niso SOCIALNE USTANOVE.