Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
IziMobil ni nič podražil...

YEAHHH!!!!

cool-1.gif

stein ni podražil,.. je pa s ceno 3 cente najcenejši,..razmišlja pa da bi bob prijavil UVK
bonk.gif
O čemu ti to?
To je časovno in omrežno (samo na IziMobil) omejena ponudba, medtem ko ima SiMobil zastonj klice v lastnem omrežju stalno.

PS: Pa še to le za tiste, ki so jo (opcijo) pravočasno aktivirali. Možno pa je bilo do konca leta 2011.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
nisem,.. govorimo o količini sprememb, ki naj bi jih imelSi.mobil največ,.. Tuš kot price lider mora imeti nizke cene,..vprašanje je le ali bo preživel,..
b

Še dobro, da se te govorice o preživljanju ponavljajo odkar se je TUŠ podal v boj s konkurenco z lastno telefonijo. Več ali manj ste vsi operaterji kopirali ideje Mirka, zakupljene količine, telefon na obroke itd.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
je bil tuš prvi, ki je ponudil zakupljene količine? mogoče v Slo,.. na splošno pa dvomim,.. z obroki si pa sploh brcnil mimo,..
b

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Seveda govoriva za Slovenijo. Najbrž so zelo dobro povzeli poslovni model kakšnega tujega operaterja.

Če že, potem mi na misel pride Debitel, ki pa ni naredil kakšnega posebnega pretresa na tržišču. Šele Tuš vam je dodobra zamajal temelje telefonije. Očitno gre tudi Mirko v pravo smer, naredil je prodor na trgu, sedaj pa cene niso več tako nizke kot so bile na začetku. Baza stalnih uporabnikov pa je obsežna.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Davidoff imam preveč informacij o stanju zato Tušmobila ne bom komentiral,.. Za nekatere je ok, za druge ni,..naj ostane pr tem,..
Ne da se mi meriti kdo ima daljšega,..trg nagrajuje in kaznuje,..
b

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Trg in APEK očitno
smile-1.gif

Moj namen ni merjenje, bolj v smislu, da čakam kdaj bosta T-2 in TUŠ propadla. Pa zdaj spremljam, da T-2 boste najbrž kupili Simobobilovci. Za Tuš pa še čakam kdaj bo tisti famozni propad.
smile-1.gif

Sem uporabnik Mobitela.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Moj namen ni merjenje, bolj v smislu, da čakam kdaj bosta T-2 in TUŠ propadla.
Eni "čakajo propad", eni pa imamo najboljšo ponudbo storitev, ta čas "čakanja".
Vsakemu svoje...
smile-1.gif

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Citat:
Davidoff imam preveč informacij o stanju zato Tušmobila ne bom komentiral,.. Za nekatere je ok, za druge ni,..naj ostane pr tem,..
b

zmaga.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
b

Si tudi informiran, koliko baznih postaj novih je od decembra do sedaj novih on air pri njih ali pa morda, to da se izvaja obsežna nadogradnja na posameznih območjih
grims-1.gif

Tukaj je razlika med operaterjema eni delajo v tišini in na enkrat pretresejo tržišče, drugi pa na ves glas obveščajo, kaj vse se bo zgodilo, skoraj kot vpoklic na revoluciju.

Lp.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Zakaj jaz spet berem 10+ postov o Tušu v temi o SiMobilu. Sladko se mi j*be, kaj tuš postavlja, tko da lepo prosim, da svoj stuširan PR odneseš kamor češ.

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A je Tuš ravno postavil eno mobilno bazno ob Avtocesti v Arji Vasi? Kjer je imel malo luknjo in je rado prekinilo?

Nazadnje uredil moderator:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.