Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kolega,.. trajnik dela čudeže,.. zakaj imate nekateri vedno probleme s pravočasnim plačevanjem, nekaterim pa se to zgodi morda 1x letno,..?

glede novih paketov,..enkrat bodo prišli,..kdaj, kako in kakšni pa boste izvedeli,..takoj ko bo informacija na voljo za vse,.. lahko čez dan, teden, mesec, leto,.. trenutno je v igri akcija VEČ ZAME,..

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Načeloma ta bob za 9,90€ je zanimiv sam SMS-i tujina so plačljivi, MMS-i so plačljivi... in nebi zaradi tega hodu z SM
Ma se mi zdi da bi lahko SM ponudil boljše pakete glede na to kar ponuja pri BOB-u, kaj meniš?

Btw: preprosto zame nisem vzel zaradi plačila prehoda!

bob ima pluse in minuse,..
kot plus bi naštel nizko ceno in enostavnost ponudbe, sklepanje preko weba
kot minus pa ni vezave, plačljiv support, omejena količina storitev

Si.mobil bo enkrt ponudil tudi sprmenjene pakete, kdaj pa pride do tega bomo videli,..

b

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
res je, dokaz zopet da sistem spet tepe reveža ki bo zamaknil malo plačilo
crazy1.gif

WTF mas za "zamikati" placilo?!
stupid-1.gif

Trajnik ali Internet, ce pa ni cekina za placati mobilno telefonijo pa prepaid.

Zamikat placilo. Zakon ideja. Sicer pa, ce ga bos za par dni se ne bo nihce sekiral. "Malo" je pa druga zgodba.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kako to misli plačljivi sms tujina? Saj to so tako ali tako pri vseh paketih? Ali so plačljivi tudi dohodni??
Ima Bob še kake druge "cake" za nekoga, ki rabi samo pogovore in občasno kak sms, to pa je tudi vse. Moram za mamo najti nekaj; porabi cca 800min v vsa omrežja in 15sms mesečno, za mms in umts pa ne ve kaj je to. Preprosto zame sem zamudil - se obeta kaj podobnega za max 20€ ali vzet bob?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
monaco, saj veš da bodočih akcij, paketov, telefonov,.. ne komentiram,..trenutno so v igri paketi s podvojenimi količinami v druga omrežja ali pa bob/bigbob,..

cake so: bob s pogodbo se sklepa preko spleta, klici iz Si.mobila se tretirajo kot klici v druga omrežja, plačljiv support, ni subvencioniranih telefonov, interval 60/60,.. to je pa tudi vse kar se v tem trenutku spomnim,.. morda le še omejen nabor dodatnih storitev,..

b

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
borovnica in drugi Simobilovci... Se nam v Zasavju mogoče obeta kakšna Simobilova poslovalnica? Danes sem opazil velik zelen napis "Simobil" na eni izložbi v Trbovljah. Sicer je možno, da so me oči prevarale...
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
OMFG katere visoke cene

Strošek začasnega izklopa 20 EUR

Strošek dokončnega izklopa 30 EUR

Ponovna priključnina * 7 EUR

Ponovni priklop neplačnika ** 7 EUR

Kot banke vsak drek zaračunati, kaj ko bi še v trgovinah zaračunali strošek računa? Saj tinta in papir na katerem je račun tudi stane? :D

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Moje mnenje je tako. Časi so težki in vedno več ljudi je, ki bo s svojimi plačili obveznostmi zamujala, nekateri so celo tako neodgovorni da domnevajo da se jim bo račun sam plačal. Sedaj so vsa ta podjetja ugotovila, da se od obresti, opominov, stroškov da zelo fajn zaslužit saj delež neplačnikov strmo raste. Se pa če se ne motim, si pri Si.mobilu izkopljen šele po 1 mesecu neplačila.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kot banke vsak drek zaračunati, kaj ko bi še v trgovinah zaračunali strošek računa? Saj tinta in papir na katerem je račun tudi stane? :D

Ni isto. Kazen za neplačnike mora biti pač vzgojna.
zmaga.gif

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
borovnica in drugi Simobilovci... Se nam v Zasavju mogoče obeta kakšna Simobilova poslovalnica? Danes sem opazil velik zelen napis "Simobil" na eni izložbi v Trbovljah. Sicer je možno, da so me oči prevarale...
smile-1.gif

Niso te oci prevarale.... Bos zelo presenecen kaksen center boste imeli v Trboljah....
cool-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kot minus pa ni vezave
Odsotnost pogodbene kazni pri predčasni prekinitvi je minus po kaki logiki
sprasujem se.gif

stein,.. mišljeno je bilo v kontekstu, da moraš za nakup aparata poskrbeti sam oz. izbereš iz ponudbe za bob,..

b

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Tudi jaz sem opazil, da bo Simobil s 1.4. podražil določene storitve. Po mojem mnenju želijo na ta način obdržati še kake uporabnika pri prehodih k drugemu operaterju.. Res visoka podražitev sploh v situacijah ko nekateri ne morejo plačati računov in jim izklopijo telefon, želi Simobil še na takih služiti
shocked-1.gif

Kdaj bomo priča: Simobil pocenil storitve? Z kratkoročnimi akcijami najprej vežejo prebivalstvo, potem pa podražijo storitve. Vem, da tudi ostali operaterji delajo podobno, ampak Simobil pomoje res prednjači v zadnjem času, same podražitve!
frown-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Frikenej,..
TUKAJ si poglej zadnje Tuševe mahinacije:
09.12.2011 OBVESTILO O SPREMEMBI PRAVIL PRIMERNE UPORABE STORITEV
30.12.2011 OBVESTILO O SPREMEMBI CEN
04.01.2012 OBVESTILO O SPREMEMBI CEN XDSL INTERNETA

TUKAJ imaš Mobitelova obvestila

dodam še Si.mobilova obvestila o podražitvah TUKAJ
01.03.2012 Obvestilo o spremembi cen
08.09.2011 Nadomestila za upravljanje z naročniško številko ne bomo uvedli

Frikenej,.. očitno ima Tušmobil v zadnjem času največ sprememb,.. zato prosim da ne zavajaš,.. Vsak pa si lahko na linkih pogleda kaj je kdo ponudil npr. v zadnje pol leta,..

Si.mobil je v vmesnem času uvedel internet brez skrbi, ki bo marsikomu prihranil šok ob prejemu računa, znižal ceno opcij za iPhonea TUKAJ , Ppa ne pozabimo boba in big boba,..

b

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Frikenej,..
TUKAJ si poglej zadnje Tuševe mahinacije:
09.12.2011 OBVESTILO O SPREMEMBI PRAVIL PRIMERNE UPORABE STORITEV
30.12.2011 OBVESTILO O SPREMEMBI CEN
04.01.2012 OBVESTILO O SPREMEMBI CEN XDSL INTERNETA

TUKAJ imaš Mobitelova obvestila

dodam še Si.mobilova obvestila o podražitvah TUKAJ
01.03.2012 Obvestilo o spremembi cen
08.09.2011 Nadomestila za upravljanje z naročniško številko ne bomo uvedli

Frikenej,.. očitno ima Tušmobil v zadnjem času največ sprememb,.. zato prosim da ne zavajaš,.. Vsak pa si lahko na linkih pogleda kaj je kdo ponudil npr. v zadnje pol leta,..

Si.mobil je v vmesnem času uvedel internet brez skrbi, ki bo marsikomu prihranil šok ob prejemu računa, znižal ceno opcij za iPhonea TUKAJ , Ppa ne pozabimo boba in big boba,..

b

Si kaj dal te cene v primerjavo
grims-1.gif

Lp.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nisem,.. govorimo o količini sprememb, ki naj bi jih imelSi.mobil največ,.. Tuš kot price lider mora imeti nizke cene,..vprašanje je le ali bo preživel,..
b

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Je pa res da je v zadnjem času največ drastičnih sprememb naredil prav Simobil in to je tukaj vsaj zame najbolj moteče. Ocenjuje so po tem kje so se uporabniki najbolj pritoževali in katerga operaterja so najbolj zapuščali. res je pa tudi da se operaterji nenehno prilagajajo trgu in cenam, samo se morajo na pameten in preudaren način. tukaj pa mislim, da v ene dveh primerih simobil ni potegnil ravno najboljše poiteze.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
klapa ne deluje?

Dodatek: Eh, JavaScript sem imel v tistem oknu blokiran. Klapa dela.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.