Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik aver pravi:
Imam galaxy S II in sem si preko moj simobil poslal sms z nastavitvami za mms vendar še vedno ne dela, morda kdo ve ali je potrebno narediti še kaj?

Imaš na aparatu aktiviran prenos podatkov? drugače bi moralo delovati.

redface-1.gif

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Mene pa zanima ali je že kdo dejansko v tujini uporabil tarifo World? Navedeno je, da naj bi se prejeti klic zaračunal le v višini 0,9 eur na vsakih 20 min
confused-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Eno pitanje:

Sem Simobilov naročnik, kupu bi iPhona 4, zdej k majo akcijo za 1€ (plačilo naročnine 16€x24 + 24x25€). Ker ta telefon nebi biu zame, temveč za NY darilo za brata, me zanima kako je z odklepom? Ali mi ga lahko odklenejo takoj, ker brat ima Mobitel?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Po preteku 3 mesecev od nakupa ti ga odklenejo..razen če ga kupiš v prosti prodaji pol ga takoj odklenejo...
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Eno pitanje:

Sem Simobilov naročnik, kupu bi iPhona 4, zdej k majo akcijo za 1€ (plačilo naročnine 16€x24 + 24x25€). Ker ta telefon nebi biu zame, temveč za NY darilo za brata, me zanima kako je z odklepom? Ali mi ga lahko odklenejo takoj, ker brat ima Mobitel?

odklep je po 3 mesecih,.. poleg tega pa bi bilo zelo koristno, da bi brat imel vklopljeno kakšno podatkovno opcijo,..

b

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Ma ja... sj to .. v prosti prodaji mi je predrag (627€), če ga pa odklenejo po 3mesecih, pa pač ni več novoletno darilo... Brat ma pr mobitelu dokupljen prenos podatkov, ker jih rabi za HTCja.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Eno pitanje:

odklep je po 3 mesecih,.. poleg tega pa bi bilo zelo koristno, da bi brat imel vklopljeno kakšno podatkovno opcijo,..

b

Ti ga odklenejo ja, če mojster od katerega si ga kupil preko bolhe redno plačuje račune
hysterical-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ni problema v plačanih računih ker oni ne vedo, na katero telefonsko je bil kupljen telefon. In ko te vprašajo na katero telefonsko je bil kupljen poveš svojo in je to to. (4-ko so meni tako brezproblema odklenili).

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Sori ker je božič ampak ti si res bebčina, in govoriš vse na pamet na koncu pa vedno užaljen. Imam najmanj 2 kolega za katera vem da jima niso hoteli odklenit iz zgoraj navedenega razloga...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Nima veze božič, ti si itak vsak dan isti... Na jabuk.si je vsaj 10 takih, ki so jim odklenili iphona le na podlagi telefonskega klica, ter brez podatkov o tistem, ki je telefon vzel na naročnino.
In nekako nisem govoril na pamet, temveč na podlagi moje izkušnje ter ostalih.
In B., par ljudi vam kr lepo služi z odklepi iphonov...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
In ti nam trosiš tukaj neke zgodbe po sistemu baba čula baba rekla? Koliko si ti sploh star? Ja, lahko ti potrdim informacijo iz prve roke, odklepajo se ti telefoni in res nakateri lepo služijo na ta način ampak ne tukaj trosit da NI PROBLEMA z odklepi. Je problem, velik problem vendar se ga da z denarjem rešit....

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Sigurno se kje kaksen najde ki si je uspel urediti odklep Iphona, ampak samo zaradi tega ker ima "poznanstva" pri Simobilu, ne dela pa se to uradno in ce kdo iz Simobila za to zaracunava napisi prijavo na Simobil oz. lahko kr tuki poves kdo je to, samo predvidevam da si to samo slisu a ne.....
smile-1.gif

Postopek je tak kot so ga ze vsi napisali razen enega , da se telefon odklene po treh mesecih od nakupa in tudi ce ga kupis na bolhi od nekoga ki ga je vzel pri Simobilu in prides v trgovino prodajalec preveri ali so placani vsi racuni (po imei se vidi na katero stevilkoje bil kupljen) in ce niso ga NE ODKLENE.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.