Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Glede na majhen % ljudi, ki dejansko plačuje na pulze podatke, lahko vso razliko pocenitve podatkov na pulze pokriješ z 1% podražitvijo vnaprej zakupljenih podatkov.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.460
113
Tuš Oil in MOL imata.
grin1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Tukaj ni natega, vsak paket ima svoje cene. Če ne veš, za kaj bi uporabljal in si nisi prebral kaj paket ponuja, potem si si sam kriv.

Enako velja tudi, ko boš šel kupit jabolka v trgovino, če jih ne poznaš, si boš lahko vzel tudi tista, ki so bolj gnila.
Sam kakšna pa je razlika med BOB naročniški in Simpl naročniški? Razen v razliki v ceni in pri enemu plačljivi pomoči?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Kolikor jaz vidim, je razlika samo podpora. Ostale storitve so enake, samo da so pri Bobu občutno cenejše.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Oj b. Spet kvečn zate
smile-1.gif

Imam tri Zame pa bi šu na Orto u NULO... mam pa še 45€ za poplačat aneks.
Če poplačam aneks teh 45€ lahko cifro ugasnem al kako je s tem? ... pa vzamem novo vezavo ker bi menju cifro kot tudi obračunski ciklus to pa vse stane če bi delu pr tej cifri
17758-icon_confused.gif
(cifra mi ne pomen toliko)
skratka kaj me najcenej pride?

No se če kdo drug ve kr naj svetuje, ne rab sam b.
wink-1.gif

Thx, S

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Oj b. Spet kvečn zate
smile-1.gif

Imam tri Zame pa bi šu na Orto u NULO...
Preko moj.simobil.si si lahko sam spremeniš:
- paket in
- obračunski interval (cena 6,30€).

Takoj na prvi strani je, ko se prijaviš - in klikni spremeni. Meni se zdi Preprosto zame bolj ugoden kot Orto, sicer pa se sam odloči.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ja matr no, emigracija na PZ je 40€, jebesh sam obračunski ciklus...
Sprašujem čist neki druzga!

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Hja, kar jim ni uspelo pri zaračunanju stroškov vodenja telefonske številke, jim je sedaj z migracijo recimo na paket Preprosto zame.
jezen.gif

Moram pa reči, da se mi zdi to zelo oderuško, in zelo podlo.
jezen.gif

Pa še več je - bo kapnilo v blagajno.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ja sej to je to, pomoje se mi najbl splača poplačat aneks pa vzet novo cifro pa nov gsm in posledično nov paket Prep. zame
na pa da dajem sam 40€ za spremembo paketa
stupid-1.gif

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Ja sej to je to, pomoje se mi najbl splača poplačat aneks pa vzet novo cifro pa nov gsm in posledično nov paket Prep. zame
stupid-1.gif

Imaš prav.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kje ste torej pripravljeni plačati več?,..

tudi meni se zdi cena nafte pretirana,.. če bi mi kdo ponudil bundel bi se za nižjo ceno obvezal da bom tankal le pri njem,.. pa mi ga žal ne,..
b
Pri Molu maš s Tuš Klub kartico cenejše gorivo za 5 centov/liter
wink-1.gif
.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
stupid-1.gif

tole kar imaš v mislih bo najcenejša varianta,.. če pa ti je cifra draga lahko številko preneseš na prepaid, plačaš pogodbeno in potem delaš prehod iz haloja,..je pa nekaj dražje,..

@all,.. Si. nikogar ne sili da menja paket,.. tisti, ki plačajo 40€ vedo zakaj so jih plačali,..

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
dokler so cene prenosa take kot so se ni za bat da bi kdo masovno ponujal prenos podatkov,..
morda pa se bo kaj spremenilo v prihodnjosti,..

b

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Recimo da imami nekateri smartphone in jih tudi želimo izkoristiti/uporabljati. Za govorno telefonijo/SMS pa je dobra tudi Nokia C1-01 na EDGE za 5 EUR.

Tako da ne sodi po sebi vseh, če ne znaš uporabljati tehnologije...

mukwai

Pripravnik
2. jun 2011
110
9
18
Obstajajo za Simobilove uporabnike kakšne ugodnosti, če uporabljajo druga Vodaphone omrežja v tujini, konkretno za Italijo?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.