Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
da nekomu sredi Ljubljane vse dela normalno in je zato še vedno zadovoljen.Se ne strinjam. Sem oddaljen od WTC - Smelt antene cca 300 metrov pa je metalo med gsm in 3G tako v stanovanju kot zunaj na prostem .Z različnimi telefoni in operacijskimi sistemi na njih .Sem dobil iste odgovore na podpori .Jaz sem jih septembra zapustil .Če moraš biti dosegljiv 24 ur na dan in 365 dni v letu je delovanje normalno .

Nazadnje urejeno:

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik Mr_Globus pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Kakšna pa so tvoja pričakovanja? Kako pa bi tebi izgledala dobra akcija?

b

Tako da mi delajo dohodni klici
smile-1.gif
ker če menjam oparetarja, porabim 15 evrov in mi na koncu si.naip nedela (in je. To edini razlog za menjavo) sem v riti :/

Smejko ti deloajo bp dohodni klici?

deluje brez kakršnihkoli problemov

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
hehe jaz sem pa spet dobil sms, ki je bil poslan pred dvema tednoma
smile-1.gif

pošiljatelj in jaz na simobil.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ena pripomba na relaciji Grosuplje-Ljubljana. Praktično nemogoče je opraviti klic v enem kosu na tej relaciji....

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
To ni res.... Zivim 5 km od grosuplja in se vsak dan vozim na siht (avtocesta) in se nikoli problemov in to z veliko razlicnimi telefoni. Ko vozi kdo drug uporablam tudi internet pa se NIKOLI ni bilo prekinitve. Tudi v nasi vasi sedaj dela HSDPA (2 crtice) pa sem imel se en mesec nazaj GPRS (mobitel ga ima se sedaj)... Jaz mislim da je problem v SoEr_P1i...
smile-1.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
SE_P1i že zdavnaj ni v igri več
smile-1.gif

Hmmmm, lahko da je pa res kaj z mojim telefonom narobe, če ostali nimate problemov...

Hvala za info!

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
dostikrat se izkaže, da je veliko odvisno tudi od telefona... stestiraj v drugih

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ksz. Ali ima Simobil kakšno aplikacijo (ali še boljše spletni vmesnik) za pošiljanje SMS in MMS sporočil iz računalnika? Nekaj podobnega kot je mobitelov M:namiznik. Po menjavi operaterja sem začel par stvari pogrešat, pa raziskujem če mogoče le obstajajo, pa ne vem zanje
smile-1.gif

Nisem pa še ugotovil, kaj ima Simobil več od Mobitela (poleg nižje cene)...
frown-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
ksz. Ali ima Simobil kakšno aplikacijo (ali še boljše spletni vmesnik) za pošiljanje SMS in MMS sporočil iz računalnika? Nekaj podobnega kot je mobitelov M:namiznik. Po menjavi operaterja sem začel par stvari pogrešat, pa raziskujem če mogoče le obstajajo, pa ne vem zanje
smile-1.gif

frown-1.gif

Za pošiljanje SMS, MMS je Klapa KLIK

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
smile-1.gif

frown-1.gif

Si.naIP
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
ksz

novga ni nič, stvari delajo ali pa tudi ne... edino mod lahko arhivira tole temo in odpre part X. Smo že na 100+ straneh, mišn akomplišt
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kje pa lahko vidiš koliko si že porabil od zakupljenih minut/podatkov (preprosto zame)? Si.info za Android mi kaže 0,00€, na moj.simobil pa tudi ne najdem nikjer (če je slučajno pod "števec porabe", mi že par dni javlja: Števec porabe.Podatki v tem trenutku niso na voljo. Osveženo stanje lahko preverite kasneje.)

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
0.00 € ti kaže ker nisi šel čez zakupljene minute ali MB podatki .poraba imaš pa graf s porabo : toliko minut , sms ,mms , MB podatki ,

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
0.00 € ti kaže ker nisi šel čez zakupljene minute ali MB podatki .poraba imaš pa graf s porabo : toliko minut , sms ,mms , MB podatki ,
Kje je kak graf? Si.info mi ne pokaže nobenega grafa, prav tako ga na moj.simobil nikjer ne vidim.
confused-1.gif

1381697-moj_si.jpg

Priponke

• 1381697-moj_si.jpg
    1381697-moj_si.jpg
    48,4 KB · Ogledi: 162
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.