Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Moj Si.mobil :
Prišlo je do napake

Prišlo je do nepričakovane napake. Prosim poskusite ponovno.

Datum in čas napake: 15.12.2011 19:07:56

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Če uporabljaš net je hitrejše nalaganje in uporaba 3G ali H ali H+ . 3G omogoča video klici . Lahko gledamo ljubice kje so in s kom in kaj delajo .
grims-1.gif
Net ja, ampak za govor?

PS: Kdo pa video klice uporablja, no???
wink-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Lahko gledamo ljubice kje so in s kom in kaj delajo . Ko nimamo žene zraven .Za govor ni dosti samo gsm , tako lahko ljubica laže ali zavaja .
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Ja, zadnje čase jim precej šepa delovanje Moj Si.mobil. Očitno posledično še opcija SMS Stanje na 9443. Danes pa APEK bluzi o kontrolah pri prenosu podatkov. Kako pa boš preverjal, če večkrat ne dela?
jezen.gif
Očitno bo čas za zamenjavo operaterja.Mobitel ima sedaj konkurenčen paket 2012. Zasebno sem sem že prešel na Mobitel, sedaj bom pa še s službenim telefonom.
Pa še vse jim dela. Porabo imaš zabeleženo že po nekaj minutah po opravljenm pogovoru, poslanem SMS/MMS, ali pa po prenosu podatkov.
Tak da..............
smirk-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Števec porabe tudi meni trenutno ne dela. Sedaj pa je že nekaj dni kazal porabo in klice za 48 ur nazaj. Ni se osveževalo 3x dnevno kot naj bi se
evil.gif

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Zanimivo:

Števec porabe pri paketu Preprosto zame ne dela pri paketu Orto u nulo pa dela.

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Poraba na Si.info: ne dela (samo stanje 0,00)
Stanje tekoče porabe moj simobil: dela, toda so zadnji podatki od včeraj popoldan
števec porabe moj simobil: še vedno Podatki v tem trenutku niso na voljo. Osveženo stanje lahko preverite kasneje.

Človek menja operaterja in potem niti tako osnovne stvari ne delajo ??? Še sreča da nisem sklenil kakega aneksa - imam občutek da ne bom dolgo tukaj...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
zaradi nedelovanja števca boste menjali operaterja - pa vi niste resni, c'mon no.... še vedno maš na voljo 080 40 40 40 pa kliči

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ja, operaterja sem menjal, ker sem imel težave s stalnimi prekoračitvami zakupljenih količin - tako da mi je sproten podatek o porabi zelo pomemben. Sploh pri stvareh kot so podatki, kjer pač po potrebi omejiš uporabo, ko vidiš da si blizu meje.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Pa podatki bi bili lahko tudi bolj ažurni - pri Mobitelu je bilo praktično real time zabeleženo, pri Simobilu pa kolikor opažam traja tudi kakšen dan. S čimer se po mojem mnenju izgubi dobršen del smisla te storitve.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Kar se tiče prenosa podatkov, Simobil res nima poštimano. Meni se prenos zabeleži nekaj dni po dejansko opravljeni storitvi, kar pomeni, da se mi prenos opravljen konec obračunskega obdobja velikokrat šteje šele v novem obdobju. Zgrešeno. Še dobro, da imam kao neomejen prenos, sicer bi pop****.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Ja, operaterja sem menjal, ker sem imel težave s stalnimi prekoračitvami zakupljenih količin - tako da mi je sproten podatek o porabi zelo pomemben. Sploh pri stvareh kot so podatki, kjer pač po potrebi omejiš uporabo, ko vidiš da si blizu meje.

Ena izmed možnosti je, da si za 6 € / mesec (72€ / leto) dokupiš Opcijo 300 MB - ki ti po preseženi zakupljeni količini prenosa podatkov zmanjša hitrost na 64 kbit/s. Zaračunano ti ni nič dodatnega, torej nimaš neprijetnih presenečenj, če se kakšni smartphone aplikaciji kaj zmeša...

http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=00F2971F-1B95-FBFC-3399-336D3160432D&linkid=package

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Nody pravi:
Ja, zadnje čase jim precej šepa delovanje Moj Si.mobil. Očitno posledično še opcija SMS Stanje na 9443. Danes pa APEK bluzi o kontrolah pri prenosu podatkov. Kako pa boš preverjal, če večkrat ne dela?
jezen.gif
Očitno bo čas za zamenjavo operaterja.Mobitel ima sedaj konkurenčen paket 2012. Zasebno sem sem že prešel na Mobitel, sedaj bom pa še s službenim telefonom.
Pa še vse jim dela. Porabo imaš zabeleženo že po nekaj minutah po opravljenm pogovoru, poslanem SMS/MMS, ali pa po prenosu podatkov.
Tak da..............
smirk-1.gif

Mobitel se zdaj ven rešuje s tem paketom, ker je preveč ljudi že šlo k S! in Šus...
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.