Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Brezplačen klic na številko za pomoč uporabnikom Si.mobil pri klicu iz Velike Britanije
Vodafone UK v svojih 84-ih poslovalnicah ponuja našim strankam možnost (roamerjem, ki gostujejo v Angliji), da obiščejo eno izmed njihovih poslovalnic ter brezplačno pokličejo v domači klicni center, t.j.Si.mobilov klicni center (+386 40 940 804), če imajo težave z aparatom, klicanjem, želijo pomoč in informacije povezano z mobilno telefonijo v tujini ipd...

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Brezplačen klic na številko za pomoč uporabnikom Si.mobil pri klicu iz Velike Britanije
Vodafone UK v svojih 84-ih poslovalnicah ponuja našim strankam možnost (roamerjem, ki gostujejo v Angliji), da obiščejo eno izmed njihovih poslovalnic ter brezplačno pokličejo v domači klicni center, t.j.Si.mobilov klicni center (+386 40 940 804), če imajo težave z aparatom, klicanjem, želijo pomoč in informacije povezano z mobilno telefonijo v tujini ipd...
To mata tako M@ kot Tuš za vse pri vseh brezplačno iz tujine.
cheer.gif

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Na simobilu sem pred časom sklenil pogodbo za 2 letno naročnino, prav tako sem za mesečno vezavo prenosa podatkov ( 8 eur) dobil telefon za 1 euro.

Počasi bo preteklo leto in pol, ponavadi simobil v takšnih primerih pošlje ponudbo, kjer lahko vzamem nov telefon po znižani ceni. Zanima me kaj se zgodi če bi jaz vzel nov telefon, kjer bi se prav tako vezal za (nov) prenos podatkov (Iphone).

Verjetno se "star" prenos podatkov verjetno ne izniči? Plačuješ potem 6 mesecev obe vezavi?

Hvala za odgovor

Mr_Globus

Fizikalc
1. dec 2011
236
26
28
Bral sem da je imelo veliko ljudi probleme z si.naip dohodimi klici (fringe odprt, številka pa nedosegljiva). Deluje zdaj kot mora?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz sem ravno zaradi tega odjavil storitev... Dokler je bilo v BETA fazi, je na zacetku delovalo... potem pa dohodni klici niso delovali...

Nekajkrat sem sicer probal z maili na support to resiti... vendar vec kot to, da so mi nekajkrat odgovorili, da zadevo se resujejo, ni prislo ...
frown-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zanima me glede paketa Preprosto zame - glede na to, da bo v ponudbi do novega leta to potem pomeni, da če imaš ta paket in se hočeš po novem letu vezat s kakšnim telefonom, to ne bo možno (kao paket ne obstaja več)? Se bojim, da bo potem neka ''caka'' in boš paket lahko imel dokler se ne boš hotel vezat.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Kaj Simobil bo mel še kakšno akcijo pred novim letom?

SIMPL
ZAME
ORTO
iPhone 4S

A ni dovolj?

b

Nope, nič pametnega zame.
Glede na to, da očitno omrežja nimate namena spraviti v boljše stanje in mi je v času ko se govori o 4G omrežju, 2G omrežje odločno premalo.
Poleg tega se mi v zadnjem času razen podražitve nobena akcija ni zdela omembe vredna. Sem ugotovil, da če plačam pogodbeno kazen in grem k konkurenci, bom v enem letu prišparal, dobil boljši telefon in imel boljše omrežje. Zanimivo.
cheer.gif

Sem pa Simobilov naročnik že kar nekaj let.

Mr_Globus

Fizikalc
1. dec 2011
236
26
28
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Jaz sem ravno zaradi tega odjavil storitev... Dokler je bilo v BETA fazi, je na zacetku delovalo... potem pa dohodni klici niso delovali...

Nekajkrat sem sicer probal z maili na support to resiti... vendar vec kot to, da so mi nekajkrat odgovorili, da zadevo se resujejo, ni prislo ...
frown-1.gif

Škoda. Potem je si.naip praktično neuporaben. Rad bi bil nareč dosegljiv v tujini, ker grem za par mescev v ita. Komunikator od mobitela je pa predrag ker je najcenejši paket plus voip 7evrov
frown-1.gif

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
Kakšna pa so tvoja pričakovanja? Kako pa bi tebi izgledala dobra akcija?

b

Sej predvsem me moti nedelovanje omrežja. Te tematike se Simobilovci kar izogibate in je vedno samo, da boste preverili kaj se dogaja, naredi se pa ne nič.
confused-1.gif

Drugače pa se mi zdi, da je ratal Orto predrag za to kar nudi, predvsem ima premalo prenosa podatkov. Poleg tega plačujem še Midi plus za prenos podatkov, ki je totalen ripoff in je bila takrat moja največja napaka, da sem ga vzel. Moti me tudi ,da ni nobene fleksibilnosti, veliko boljše bi mi bilo, če bi lahko izbiral kaj bom imel, ali 1000 smsov ali 1000 mb prenosa. Ali pa da bi lahko vzel 500sms/500mb ipd.
No, da ne bom kritiziral, kar mi je bilo vsa leta všeč pri Simobilu je to, da je velika izbira telefonov.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
ORTO, blagovna znamka, namenjena mladim, namreč išče ORTO modele za fotkanje za koledar ORTO ZA VEDNO! ORTO modeli ne potrebujejo dolgih nog in nabildanih rok, važno je, da živijo po svoje in bodo tako živeli ZA VEDNO! Če si poln energije in želiš vsaj za en dan odpotovati v prihodnost, potem je to kot nalašč zate.
Se prepoznaš v opisu?
Potem poišči svojo najljubšo fotko in jo naloži v aplikacijo Koledar ORTO ZA VEDNO. Povabi frende, da glasujejo zate, saj se jih 5, ki prejmejo največje število glasov, uvrsti neposredno v ožji izbor. S svojo fotko pa lahko prepričaš žirijo, ki bo izbrala še dodatnih 10 finalistov.
Tudi nagrade niso kar tako. Poleg tega da boš fotkan za čisto pravi koledar, se ti bo ORTO zahvalil tudi s praktičnim darilom.

Te mika? Prijavi se in postani ORTO model!

Orto koledar

Mr_Globus

Fizikalc
1. dec 2011
236
26
28
Citat:

b

Tako da mi delajo dohodni klici
smile-1.gif
ker če menjam oparetarja, porabim 15 evrov in mi na koncu si.naip nedela (in je. To edini razlog za menjavo) sem v riti :/

Smejko ti deloajo bp dohodni klici?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Citat:

b

Sej predvsem me moti nedelovanje omrežja. Te tematike se Simobilovci kar izogibate in je vedno samo, da boste preverili kaj se dogaja, naredi se pa ne nič.
confused-1.gif

Drugače pa se mi zdi, da je ratal Orto predrag za to kar nudi, predvsem ima premalo prenosa podatkov. Poleg tega plačujem še Midi plus za prenos podatkov, ki je totalen ripoff in je bila takrat moja največja napaka, da sem ga vzel. Moti me tudi ,da ni nobene fleksibilnosti, veliko boljše bi mi bilo, če bi lahko izbiral kaj bom imel, ali 1000 smsov ali 1000 mb prenosa. Ali pa da bi lahko vzel 500sms/500mb ipd.
No, da ne bom kritiziral, kar mi je bilo vsa leta všeč pri Simobilu je to, da je velika izbira telefonov.

vse kar si navedel nima veze z akcijami,..

omrežje kot vem deluje, res pa je da prihaja do občasnih nedosegljivosti na 3G,.. in res je, da se meni to ne dogaja
confused-1.gif
se pa v okviru firme dela na tem,..
orto u nulo je tako kot je in zaenkrat bo tak ostal,.. ko/če se bo ubdateal bos tu gori o tem obveščen,..
midi plus,.. verjetno ga nisi vzel zaradi prenosa podatkov ampak zaradi nižanja cene telefona, kot jagoda na torti je še določena količina prenosa podatkov,..
flexibilnost ponudbe,..ko/če se bo si.mobil odločil po ponudil pakete kot jih ponuja tuš,..ali pa bo ponudil kakšno alternativo,.. zaenkrat te ponudbe z naše strani ni na trgu,.. v osnovi pa si vse skupaj lahko izbiraš že zdaj,..
izbereš paket s zame, dokupiš količino smsjev, ki ti ustreza in količino MB/GB kot ti ustreza,..
nikoli pa ne bo možno ustreči vsem in v vsem
b

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Ok. Mogoče akcija ni bila ravno posrečena beseda, boljša bi bila novost.
Kar se tiče omrežja. Delate na tem že veliko predolgo, poleg tega pa mi noben ni znal pravilno svetovati dokler nisem sam ugotovil, da je problem v 3G omrežja. TEga mi nihče od vaših svetovalcev ni znal razložiti. Vsi bi samo nekaj preverjali, konkretno pa ni storil nihče nič.
V glavnem je Simobil postal predrag za kvaliteto storitev, ki jo ponuja.
Pa ne vsega preveč osebno vzet. Pač ja se strinjam, vsakemu svoje, trenutno je pač tako, da sem nad Simobilom razočaran. Verjamem pa, da nekomu sredi Ljubljane vse dela normalno in je zato še vedno zadovoljen.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.