Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ma ti kar poklici na simobilovo info stevilko in reci, da bi se rad odjavil od tega sranja
smile-1.gif

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
naj mi en simobilovec pove naslednjo stvar...kako imaste porihtane zadeve glede tega, ce jaz klicemv vaso specificno podruznico in mi noben ne dvigne telefona, pa ce je na drugi strani 10 neodgovorjenih klicev... ?? niti ni klica nazaj...e mogoce videt

pa se naslednje, ce jaz klicem 080 40 40 40, mi lahko povedo zalogo telefonov za celo slovenijo, ali oni nimajo dostopa do teh podatkov...ne gre se za jabuk, gre se za en drugi telefon...glupo se mi zdi, da ce recem na centru, da ce ga oni nimajo, bi bilo mogoce dobavljivo iz kaksne druge podruznice in mi odgovori z ne...madonca, pa to je ena in ista firma, pa ce mi prodajo telefon v kopru, ali mi ga v murski...i dont`t get it... =/...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Skoraj ne verjamem. Pred 10. leti sem v njihovem centru iskal en starejši model, ki je šel ven iz ponudbe. Niso imeli in sem prosil, če lahko preverijo zalogo po Sloveniji in me obvestijo. In res še isti dan dobim klic, da imajo v Kopru še dva na zalogi in ga lahko njihov potnik v roku treh dni dostavi v kranjsko štacuno.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Sori za off..

Danes mi je simobil prijazno odgovoril, da je res prišlo do neupravičenega prejemanja komercialnih sporočil na moji številki in da mi bodo dobropis povrnili pri naslednjem izdanem računu. Sem vesel in hvaležen da se je lepo rešilo (upam da nisem dobil le lepega maila)
smile-1.gif

Če pa še obstajajo norci kot jaz pa svetujem, da blokirate komercialna sporočila ker je danes izgleda možno vse
frown-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
Danes sem bila pa zelo neprijetno presenečena na Simobilu. Bila na orto v nulo in razmišljala o prestopu na preprosto zame (saj sem že nekaj postov na to temo napisala). Preverila na mojsimobil, koliko me bo to stalo (28.11. nazadnje) in mi je pokazalo da je prehod za mene 0€. Danes grem v poslovalnico, sem čakala 6ga, ker imam 7ga obračunsko obdobje, kakor je bilo svetovano tu na forumu in mi stric reče, da to bo pa 40€. Nisem menjala. Ko sem pa domov prišla, sem še enkrat šla na mojsimobil in mi zdaj res tudi tam kaže 40€. Kje je fora?

Mr_Globus

Fizikalc
1. dec 2011
236
26
28
Vprašanje glede si.naip. Ga je možno vzet na simpl paketu? Torej če vzamem simpl na naročnino in ne kličem nič ( me kličejo samo na voip) me pride 2 evra mesečno?

Rabim, ker bom za par mescev v tujini.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
sicer ugibam a verejtno ti je ponudba retentiona potekla in od takrat naprej je strošek zate tak kot za vse ostale,..
b

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
V reklamnem katalogu za novi Mercator Center maš kupon "brez priključnine", če skleneš naročnino v tem novem centru.

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Novo pri simobilu je tudi to, da sred murske sobote ob polnem signalu ne moreš telefonirat. Včeraj dobil 4 smse o nedosegljivosti Zgleda da bo res treba menjat operaterja.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
A v Mariboru imamo zaradi bližine Avstrije boljše oddajnike ali kako si naj človek to logično razlaga? Drugo največje mesto v SLO, bazne postaje so posledično najbrž tudi zelo obremenjene? Čudi me kako je možno da lahko vedno in povsod kličem brez da bi bilo kaj narobe, ven metalo in podobno... očitno imamo Štajerci edino srečo... Seveda ne morem komentirat LJ in KP ker sem tam zelo redko, sicer ko sem mi stvari delajo v nulo ampak to je premalo da bi sodil... Če je tako kot pravite potem ni kaj razmišljat, greš stran.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
očitno imamo Štajerci edino srečo...
torej v slov bistrici nismo več štajerci?
jaz ogromnokrat dobim sms-e da sem bil nedosegljiv čeprav je poln signal.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sem tukaj bral......da imajo probleme pa nisem verjel.
In potem ko dobiš ob polnem signalu SMS da si nedosegljiv vidiš.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.