Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zakaj pa je ne bi imel vkljucene
smile-1.gif

Zato, ker gre baterija mnogo brzo
evil.gif

OK... ampak to je problem zgolj enega proizvajalca (ki ga ni vec
evil.gif
... Vendar takrat ne zre baterije zaradi prikaza... ampak zaradi osvetlitve displeja...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zakaj pa je ne bi imel vkljucene
smile-1.gif

Zato, ker gre baterija mnogo brzo
evil.gif

OK... ampak to je problem zgolj enega proizvajalca (ki ga ni vec
evil.gif
... Vendar takrat ne zre baterije zaradi prikaza... ampak zaradi osvetlitve displeja...

Samsung C100, prižiga se osvetlitev, na kar imaš vpliv le tako, da prikaz celice ugasneš. Posledica - polnilec prej kot bi bilo potrebno. In glede na to, da je useless funkcija, imam torej že dva dobra razloga da tega ne rabim.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Zakaj to sploh želite imeti vključeno to zadevo?

Lepo bi bilo, ce bi bilo to mogoce vkljuciti oz. izkljuciti po zelji (npr. z SMSom ali ukaznim nizom). Mene bi ta informacija vcasih zanimala (ko je slab signal), ce operaterja res nic ne stane, jim pa tudi ne bo krona z glave padla, ce to koncno ponudijo ... preko SMSov bodo se nekaj drobiza zasluzili.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Poslal N73 na servis (nabiranje prahu za ekranom), kot nadomestnega pa dobil to motorolo za 19€
bonk.gif
sem šel kr na mobitel po drugega.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
A so mobilniki v predplačniških Mobitel paketih zaklenjeni na Mobitel omrežje ?

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Mobitel je dal ven novo ugodnost: Družinsko vez

Če boste znotraj družine med svoje storitve vključili tudi vsaj 2 stacionarni storitvi M4 (Siol IP-telefonijo, SiOL TV ali SiOl internet), se boste člani skupine med seboj klicali za 0 €/minuto, nič vas ne bodo stali tudi med seboj poslani SMSi in MMSi.

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Citat:
Uporabnik vodka pravi:
velja tudi za predplačnike?
Cena 0€/min/SMS/MMS velja samo znotraj Mobitelovega omrežja. V skupini sta lahko največ 2 osebi z Mobipaketom in največ 2 osebi z Itak paketom.

V skupino lahko povežete največ 4 družinske uporabnike

Vsak član družine dobi tudi 1 GB brezplačnega prenosa podatkov pri mobilnem internetu (razen za mobiuporabnike)

Brezplačna je tudi uporaba Mobilne TV za vsakega člana družine, če družina naroči SiOL TV

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To mi ni jasno. Da te bonitete dobis moras skleniti popolnoma nov paket, ali samo "obkljukas" pri obstojecem paketu te opcije?

SiolTV imam, siolnet tudi, druzinski paket imamo tudi, kind of..

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Še mesečna naročnina za Družinsko vez:

Promocijsko obdobje (od 28. 8. 2008 do 28. 2. 2009):
* Družinska vez (z dvema storitvama M4): 0 €
* Družinska vez (brez izbranih storitev M4): 4,99 €

Redni cenik (od 1 .3. 2009):
* Družinska vez (z dvema storitvama M4): 6,99 €
* Družinska vez (brez izbranih storitev M4): 8,99 €

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Ali obstaja kaj izboljšana verzija M:namiznika od tiste ob launchu za Visto? Na Vista x64 mi je vsake par dni sesul sidebar.exe. Seveda je proces pokuril par ur CPU časa na dan in mi kuril laptop baterijo.

Je sedaj kaj boljše?

PS: Iz neznanih razlogov je včasih brez nekih posebnih znakov pošiljatelj SMS skočil na razširjeno kodiranje in potrojil število potrebnih SMS.

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Novo pri Mobitelu je tudi, da polnjenje Mobiračuna preko Mobilnega Planeta ne deluje več
10.gif

Vsaj na moji N95 8GB ne.

"Uporaba WAP vrat je obvezna", karkoli že to pomeni
rolleyes-1.gif

(http://monitor.mobitel.si/refill)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Koliko bo teh naročnin na družinsko vez. (vsak sedanji naročnik svojo ali "eden za vse"
sprasujem se.gif
)
Recimo da bodo v paketu 4 naročniški paketi, IP telefonija in internet, siol tv pa na tej lokaciji kao ni možen-čeprav jo je sosed dobil za našo montažo duo paketa
stupid-1.gif
(naročen je bil trio)
A mora biti internet /tvi IP) preko optike?
Na podeželju od optike poznajo samo kake stare očala, pa kak zamegljen ogledal

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Zenaj4 pravi:
Novo pri Mobitelu je tudi, da polnjenje Mobiračuna preko Mobilnega Planeta ne deluje več
10.gif

Vsaj na moji N95 8GB ne.

"Uporaba WAP vrat je obvezna", karkoli že to pomeni
rolleyes-1.gif

(http://monitor.mobitel.si/refill)

Ce ti nimas pravilno nastavljenega telefona, se ne pomeni, da ne deluje...

Sicer sam nisem probal... ker tega se nikoli nisem rabil... vendar je iz obvestilarazvidno, da nimas pravilno nastalvjenega telefona ali pa nisi uproabil prave povezave (Moras uporabiti povezavo, ki ima vpisan WAP gateway) ...

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce ti nimas pravilno nastavljenega telefona, se ne pomeni, da ne deluje...

Sicer sam nisem probal... ker tega se nikoli nisem rabil... vendar je iz obvestilarazvidno, da nimas pravilno nastalvjenega telefona ali pa nisi uproabil prave povezave (Moras uporabiti povezavo, ki ima vpisan WAP gateway) ...

Jest, pred dvema mesecema je delovalo, sedaj ne več. Uporabil pa sem vgrajene nastavitve, ko vstaviš SIM. Ostale storitve, kot je spremljanje porabe in zakupljenega GPRS prometa delujejo brez problema.

Če greš na http://monitor.mobitel.si/refill in opreš datoteko v notepadu, dobiš isto obvestilo (ISP SiOL). Geniji na Mobitelu so ugotovili, da je moja N95 8GB obični browser na ne-Mobitelovem ISP, ki ne uporablja WAP.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.