Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
5*
cheer.gif

Sicer poleg 1.1 sem moral nato instalirat se 2.0 ampak sedaj deluje kot mora!
nahrung002.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
5*
cheer.gif

Sicer poleg 1.1 sem moral nato instalirat se 2.0 ampak sedaj deluje kot mora!
nahrung002.gif

Ja, sorry ker ti nisem takoj omenil. Potrebuješ Framework 2.0.

Samo da ti dela!
cheer.gif

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Na Planetu so na voljo high definition igre za mobitele. Zaenkrat 3, do konca leta pa 10.

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Porkaduš M:Namiznik za XPje!!!!!!
Imam naslednjo željo - M:Namiznik za VEČ ŠTEVILK. Se da to kako urediti ??? Nadziral bi rad vsaj 10 mobi simk. Anyone?

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
A porabo 10ih številk bi spremljal? Monitor? Pa še monitor alarm, da dobiš SMS, ko kdo prekorači. Temu dodaj še ločen račun kjer določite limit, za ostalo te pa boli k.

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Pri meni je kontra: želim spremljati stanje na mobi računih. Nobena kartica nesme ostati brez denarja. Telemetrija-naročnina pa ne pride v poštev, ker se ne obrne v tem primeu.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Huh, da bi pa prepaide lahko spremljal na enem kupu pa ne bo šlo - saj veš prepaid userji so načeloma anonimni.

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Novo pri mobitelu
Samsung D880 Pure-bred dual SIM 259€ Vezava 1 leto, zaloga omejena
pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Za takšno ceno ga dobiš v prosti prodaji... bolj opcija kot ugodna ponudba.

Kaj so ta aparat rinili v ponudbo, mi tudi ni jasno.
bonk.gif
UI je malo samosvoj, browser je "predpotopen". Predvajalnik glasbe je povsem osnoven. Pohvalim lahko avtonomijo baterije (Mobitel SIM in M Mobil SIM hkrati), saj je zdržala dan več kot K850i samo z eno SIM-ko. Ne vem pa kako je z D880, ki se očitno prodaja pri Mobitelu. Več o D780 na GSMARENA.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
D880 je povsem funkcionalen aparat. Težave so nastajale s starejšimi firmware-i, ki
so imeli več bugov. V aparat sta vgrajeni dve različni sprejemno oddajni enoti za vsako kartico
posebaj in je zvok na sekundarni kartici v nekaterih aparatih lahko slabši.

Prednosti - dobra avtonomija baterije, enostavno upravljanje pogovorov, kvalitetna izdelava, povsem
zadovoljiva uporaba budilke, koledarja, opravil, sinhronizacije, profili in načini vibre/zvonenja.
Slabosti - slabši zvok in nezmožnost prenosa podatkov na sekundarnem simu (data, MMS...),
predpotopni browser, povprečno slaba kamera in predvajalnik glasbe.

Za nezahtevne, ki telefon uporabljajo le za klice, sms, občasno mms in potrebujejo dve kartici

lp,
Mpix

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
D880 je povsem funkcionalen aparat. Težave so nastajale s starejšimi firmware-i, ki
so imeli več bugov. V aparat sta vgrajeni dve različni sprejemno oddajni enoti za vsako kartico
posebaj in je zvok na sekundarni kartici v nekaterih aparatih lahko slabši.

Prednosti - dobra avtonomija baterije, enostavno upravljanje pogovorov, kvalitetna izdelava, povsem
zadovoljiva uporaba budilke, koledarja, opravil, sinhronizacije, profili in načini vibre/zvonenja.
Slabosti - slabši zvok in nezmožnost prenosa podatkov na sekundarnem simu (data, MMS...),
predpotopni browser, povprečno slaba kamera in predvajalnik glasbe.

Za nezahtevne, ki telefon uporabljajo le za klice, sms, občasno mms in potrebujejo dve kartici

lp,
Mpix

Sem jaz napisal kaj drugačnega od tebe?
rolleyes-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Sorry, ampak:

Pisal sem o svoji izkušnji uporabe D880, novosti v ponudbi Mobitela in ne o D780,
katerega sem si le bežno ogledal in ga ni v ponudbi opereraterjev.

Opozoril sem na eventuelne težave ob uporabi aparata, ki so splošno znane na
tujih forumih, kjer so opisane tudi rešitve.

Nekatere podobosti niso naklučje, saj sta D880 in D780 sorodna aparata.

priden.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Sorry, ampak:

Pisal sem o svoji izkušnji uporabe D880, novosti v ponudbi Mobitela in ne o D780,
katerega sem si le bežno ogledal in ga ni v ponudbi opereraterjev.

Opozoril sem na eventuelne težave ob uporabi aparata, ki so splošno znane na
tujih forumih, kjer so opisane tudi rešitve.

Nekatere podobosti niso naklučje, saj sta D880 in D780 sorodna aparata.

priden.gif

Razen oblike, fotoaparata, notranjega spomina, velikosti displaya in predvsem cene, sta aparata praktično identična. Se ti res zdi kamera slaba?

Še C/P z Gsmarene:

Citat:
Samsung D880 Duos is above all a handset of balance. It doesn't offer cutting edge solutions in external design, form factor, or interface capabilities. Yet it manages to deliver some style in looks (in a subdued and conservative way) and a snappy user interface. And besides it's the only handset produced by some of the major manufacturers to feature dual SIM functionality. The only test the Duos truly fails is web browsing and the lack of 3G.

That aside, Samsung D880 has a nice 3 megapixel camera, a large display and some nice connectivity options such as stereo Bluetooth and TV-out (the large capacity battery is welcome too). The FM radio is a nice bonus. Of course you can get those in more affordable models such as Samsung D900i, so the main selling point of the D880 Duos remains the dual SIM functionality.

Having two SIM cards in one handset is something many would appreciate. The only thing to beat that is a pair of Nokia 6500 classics, which pretty much make the same bump in your pocket (just kidding).

Now that Samsung D880 is more affordable than ever, it's a tempting offer - especially if it takes two phones to meet your communication needs. So if you don't mind the crippled secondary SIM card functionality (dual-band only), the lame web browser and the lack of 3G , you are all good to go with Samsung D880 Duos.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Kamera se mi zdi primerjiva z nekaterimi modeli Nokie z 2 miopixlov (E61i, E51...)
Dovolj dobro za MMS, terenske situacijske posnetke in priložnostne žur fotke. Vsekakor
neprimerljivo z 3 miopixel aparati Nokie oziroma (sploh) SE-ja.

Sicer je pa aparat prijeten za uporabo. Sevanje? Minimalno, 0,2 W/kg
cheer.gif

lp,
Mpix

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
Mobitelova mobilna tv je še do konca tega meseca brezplačna, kar pomeni, da lahko veselo spremljamo še tekme olimpijskih iger. jupi
smile-1.gif
p.s. američani majo najlepše uniforme

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.