Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sem probal in deluje... torej je definitvno nekaj pri tvojih nastavitvah narobe...

Predvidevam, da si pred dvema mesecema pri povezavi izbral povezavo, ki vsebuje WAP gateway vpisan - recimo Mobitel - WAP ali Planet - WAP.. sedaj pa si izbral tako, ki tega ne vsebuje (recimo Mobitel - Internet ali Planet - Internet) ...

20080823-nxjdrak5xkctyka8i4u77g393r.png

Genij je pac izbral napacno povezavo in zato krivi genije na Mobitelu
bonk.gif

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Ja, imaš prav. Tiste Access Pointe sem pobrisal, saj je vse lepo delovalo z Mobitel Internet (razen polnjenja Mobiračuna, kar sem opazil šele sedaj). Ne vem, zakaj je potrebno imeti:
Mobitel Internet
Mobitel MMS
Planet Maksi
Planet Mini

Sem še enkrat vstavil drugo Mobitelovo kartico in nazaj svojo in sem dobil Planet Maksi in Planet Mini. Se izgubim v tej zmedi (imam še nastavitve tujega operaterja) preden najdem svoj Wifi. Hvala za namig
wink-1.gif

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
Marsikdo ne ve da se Izimobil in Debitel smatrata le v paketih Itak in Itak Plus kot domače omrežje. V vseh ostalih paketih mobitela pa se operaterja smatrata kot tuje mobilno omrežje.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Zenaj4 pravi:
Ja, imaš prav. Tiste Access Pointe sem pobrisal, saj je vse lepo delovalo z Mobitel Internet (razen polnjenja Mobiračuna, kar sem opazil šele sedaj). Ne vem, zakaj je potrebno imeti:
Mobitel Internet
Mobitel MMS
Planet Maksi
Planet Mini

Sem še enkrat vstavil drugo Mobitelovo kartico in nazaj svojo in sem dobil Planet Maksi in Planet Mini. Se izgubim v tej zmedi (imam še nastavitve tujega operaterja) preden najdem svoj Wifi. Hvala za namig
wink-1.gif

Mobitel Internet je povezava MIMO WGW, Planet Mini pa PREKO WGW. Naslednjič raje malo premisli, preden pljuvaš čez druge.
bonk.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Frajerji007 pravi:
Citat:
Uporabnik vodka pravi:
velja tudi za predplačnike?
Cena 0€/min/SMS/MMS velja samo znotraj Mobitelovega omrežja. V skupini sta lahko največ 2 osebi z Mobipaketom in največ 2 osebi z Itak paketom.

V skupino lahko povežete največ 4 družinske uporabnike

Vsak član družine dobi tudi 1 GB brezplačnega prenosa podatkov pri mobilnem internetu (razen za mobiuporabnike)

Brezplačna je tudi uporaba Mobilne TV za vsakega člana družine, če družina naroči SiOL TV

Pozabil si še na brezplačne klice skupina na stacionarni telefon in iz njega, če ima družina SiOL VoIP.

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Iz naslednjega sklepam, da naročnino plača samo nosilec:

"Naročnina na ponudbo Družinska vez se zaračunava na nosilni številki skupine Družinska vez. Nosilec tako vsak mesec prejme en račun, na katerem je strošek njegove naročnine in opravljenih mobilnih storitev ter stroški paketov ostalih družinskih članov."

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Jaz razumem enako, pa še super se mi sliši. Sicer je hecno, ker smo družino ravno razvezali, ampak saj nihče nima aneksov, torej je verjetno možno spet spremeniti. Saj vezave so samo v primeru nakupov mobitelov, ne?

Pa to potem ni nujno, da je isto gospodinjstvo?

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Če računam samo koliko dam za 1 GB prenosa podatkov se mi že splača. Potem pa še Mobilna TV...

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Mobilna TV se tudi meni fino sliši, ko dostikrat kje obtičim, pa tudi ne prenašam vedno knjig s seboj. Samo kaj, ko moj telefon verjetno ni 'usposobljen' za take podvige.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Edina nerodna stvar pri gledanju mobilne TV v javnosti je to, da rabiš obvezno slušalke. Teh pa ravno takrat ko jih najbolj rabim nimam ...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Je bilo ze kje omenjeno, da je "testna doba" mobilne TV podaljsana do 31. 12. 2008?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Itak. Edino pravilno. Zaračunava se potem, ko se poveča število programov ipd. Neumno bi bilo, če bi sedaj začeli s tem. Zaslužka klinc kaj, hkrati pa bi izgubili velik del uporabnikov, ki preizkusijo ker je zastonj. In širijo reklamo od ust do ust.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Če se bo povečalo št. programov bi bilo to super, če bi bilo recimo 15 programov na razpolago za ogledovanje takoj plačam tistih 60 € na leto
smile-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Če uspejo dobiti še MTV so zmagali na celi črti, vsi mulci bodo hoteli to vrteti. Če dobimo MTV in MTV Adrio pa sploh, čeprav mi ni jasno, zakaj ljudje gledajo slednjega.

Samo potem so dobre slušalke res nuja, vsaj za tiste, ki nimamo namena drugim težit s svojo zabavo. Ko bo storitev plačljiva bi morali dodati slušalk, kaj pravite?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.