Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Tisti ki vam ne dela... a ne dela nič, ali samo kliki na linke ne delajo? Jst pridem zraven preko planeta, kliknem na predvajaj, pa mi napiše "Storitev trenutno ni na voljo, poskusite malo kasneje" in mi še ni zalaufalo
crazy1.gif

lp

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Tisti ki vam ne dela... a ne dela nič, ali samo kliki na linke ne delajo? Jst pridem zraven preko planeta, kliknem na predvajaj, pa mi napiše "Storitev trenutno ni na voljo, poskusite malo kasneje" in mi še ni zalaufalo
crazy1.gif

lp
Men na P990 dela bp...
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na napravah z operacijskim sistemom Windows Mobile 5 za PocketPC in Windows Mobile 6 za PocketPC, za predvajanje Mobilne TV in ostalih pretočnih vsebin na mobilnem Planetu potrebno telefon nastaviti po navodilih spodaj. Nastavitve so enake za vse telefone z omenjenima operacijskima sistemoma, v prilogi je primer za HTC TyTN II.

Nastavitve je potrebno vnesti ročno, saj ti telefoni ne podpirajo t.i. WAP push sporočil, kar pomeni, da s poslanim P TV ne dobimo povezave na Planet.

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
hm, se mi zdi, da sem že napisala post, pa ga ni objavilo...enivejs, sej loh pokličeš na mobitel, pa te vodijo skozi celo proceduro, ane?

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
pri wm je stvar malček bolj komplicirana ker je več različnih romov! ni ravno nek plug&play... in tudi lažje je takole imeti navodila v kolikor hard resetaš pda oz. naložiš nov rom... svaka ti čast če se ti da vsakič klicat na mobitel in začeti: dober dan, mi lahko poveste korak za korakov točne nastavitve...

@fusion:dela potem direktno iz planeta?

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
famozni M:stik si lahko sedaj tudi izposodimo. Idealno za dopustnikovanje.

Mobitel

Pa še Solo M:Stik, če nisi Mobitelov naročnik, lahko vseeno najameš M:stik. Dobiš samostojno številko in voila'.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Družba Mobitel bo s 1. julijem 2008 predčasno uvedla nižje cene govorne telefonije pri gostovanju v mobilnih omrežjih operaterjev v Evropski uniji. Kljub temu, da uredba o evrotarifi omogoča znižanje cen do 30. avgusta 2008, se je Mobitel odločil za uporabnikom prijaznejšo rešitev in bo cene znižal že s 1. julijem letos.

Nova cena minute odhodnega klica bo znašala 0,46 evra (0,55 evra z DDV), dohodnega pa 0,22 evra (0,26 evra z DDV) za minuto pogovora.

http://www.mobitel.si/slo/Press/Sporocilazamedije/Brskanjepokategorijah/PRESS200819junij08.asp

Nazadnje urejeno:

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Zdravo, rabil bi majhno pomoč glede m:rokovnika

ko skušam sinhronizirat imenik, sporočila... mi javi naslednje...

"prenos podatkov ni mogoč. preverite podatkovno povezavo"

Imam Nokio 6300, a podpira ta telefon to storitev? Če je odgovor da, kako lahko "preverim podatkovno povezavo"?

Hvala

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Napačne nastavitve imaš. Ročno naredi nove nastavitve v meniju nastavitve/konfiguracija/osebne nastavitve konfiguracije

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
maky, tega pa nisem vedla...
smile-1.gif

drugač pa se je menm zgodil, da mi je telefon neki brejku (za nastavitve za Planet) in mi msgi, ki so mi jih poslal, niso delal... pa smo šli step by step jih nastavljat. 3x, ker se je vmes sesul telefon.

ej za katere države za tujino to?

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Na strani moj.mobitel.si naj se enkrat zahteva nastavitve... Tiste prejsnje pa prej izbrise...
smile-1.gif
Jaz sem si na svojem P990i poslal nastavitve preko moj.mobitel.si in je delalo bp. Čez par dni, sem isti postopek ponovil na sosedovem P990 in je skoz javljalo napako v komunikaciji. Ko sem poklical na help desk (700700), so mi poslali nove nastavitve in je takoj delalo vse bp.
confused-1.gif

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Sem klical na 041700700, dvakrat sva z operaterko šla skozi celi postopek, v računalniku "vidi", da mam vse nastavitve pravilno nastavljene, vendar sinhronizacije ne izvrši.

Še vedno javlja isto sporočilo o nezmožnosti sinhronizacije.

Sunce mu žarko!

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
ksz

Mobitelova e-trgovina ima v odprodaji tri stare telefone. Dva Telita za 9 in 19 pa Motorolo U6 PEBL za 29€ brez vezave. Tista dva Telita sta skret, vsaj tist za 9€ je, ga je imela sestra in zamenjala po enem tednu. Tisti drugi dvomim, da je kaj boljsi. Kaj pa PEBL? Je vreden tistih 29€ al je skoda denarja?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
PEBL je precej velik aparat, ampak za ta denar se mi zdi dober nakup. Na ebay-u so po 60€, morda ga lahko preprodaš.
smile-1.gif

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Kdo ve, kaj se zgodi z Nezgodnim zavarovanjem za 1,99€, če zamenjaš iz Itak na Itak+?
confused-1.gif

Piše, da je samo za Itak...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.