Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Novosti za pakete Povezani 33 in 55:

Samsung SGH-Z240 1,00€
Motorola V3 1,00€
Sagem My411C OXBOW 1,00€

cheer.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Fino dela. Ne vem pa točno, kdaj bo širše dostopna. Verjetno v juliju.

To govoriš za XP? V kakšni obliki bo pa dostopna? Samostojna aplikacija?

.exe datoteka. V Quick Launchu ikona, sicer pa mini okno z enako funkcionalnostjo kot pri Visti.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
evo mogoče lahko jaz pomagam (meni tudi dela na wm6, sicer na mal kavbojski način ampak ok)...

torej glavno je, preko česa se dostopa... priponko sem dobil od mobitela in jo je treba nastavit.

meni je potem prikazalo opcijo predvajaj, ki pa je izginila ko sem izbral 30 dnevno poizkusno obdobje.
tv lahko gledam tako, da v programček streaming media skopiram tiste linke, ki so bili objavljeni par postov nazaj. potem dela bp...
če pa probam preko planeta (ni važno, ali dostopam preko planetwap.planet.si ali http://planet.mobitel.si ) pa nimam opcije predvajaj.
tudi ni važno, v katerem browserju probam gledat. opera se mi je začela sesuvat, ie dela tako da ne pokaže predvajaj povezave, minimo pa tudi nima opcije predvajaj...

tako nekako pri meni deluje...

Priponke

• 365781-HTCTyTNIIPLANETMINI.pdf
    60 KB · Ogledi: 262

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Te nastavitve imam vnešene, "Streaming media" programa nimam imam pa windows media, ki lahko predvaja streame vendar pravi da ne prepozna formata. Meni so tudi izginili linki "Predvajaj" iz Opere medtem ko v IEju jih vidim.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Normalno imam nastavljen GPRS, vzel sem 30 dni brezplacnega ogledovanja, kliknem na ogled in mi zadevo odpre v WM predvajalniku, brez extra nastavitev. Res pa je, da mi en kanal ni deloval, predvidevam da tisti trenutek nisem bil edini.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Vidva imata problem z romom, kateri nima oz. na katerem ne dela stream. Sem bral o teh problemih v temah o posameznih romih. Na original romu ziher dela
smile-1.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.628
722
113
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
KSZ

TV dela, preko:
planetwap.planet.si

Preko wap.mobitel.si NE dela, ni gumba predvajaj, je vse ostalo.

Direktni linki:
SLO1: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/slo1u.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/slo1u.sdp</a>
SLO2: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/slo2u.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/slo2u.sdp</a>
Šport: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/s1u.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/s1u.sdp</a>
Cartoon: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/cartoonu.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/cartoonu.sdp</a>
Čarli TV: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/carlitvu.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/carlitvu.sdp</a>
Golica TV: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/golicau.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/golicau.sdp</a>
Info TV: <a href="rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/infou.sdp" target="_blank">rtsp://stream.mobitel.si/mus/live/tv/1/infou.sdp</a>

Dela:
planet.mobitel.si
planetwap.planet.si

Ne dela (vse razen gumba predvajaj):
wap.mobitel.si

Dostopna točka
APN: mobitel
Proxy: 213.229.249.040
port: 8080

Dostopna točka mora biti nastavljena tudi v RealPlayerju!

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Vidim, da ima kar nekaj ljudi težave z nastavitvami za WM6. Sam sem jih v trenutku rešil tako, da sem poklical na m@ helpdesk... priporočam
wink-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Ja tako, da skopiraš link v "Streaming media", boljše je kot nič. Zna pa bit problem res v tem da imam custom rom, saj mi IE noče predvajat nobenih streamov, tudi iz drugih strani na netu ne.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Pa so te vodili stepbystep, ali so ti poslali settingse po smsu?
Po korakih. V bistvu sem moral samo nastaviti izjemo za wmstream, ostalo sem imel pravilno nastavljeno.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.