Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Še dobro, da lahko vsak sam izbere, kar njemu najbolje ustreza.
Točno tako... Če želim A1 omrežje ga lahko imam...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Še dobro, da lahko vsak sam izbere, kar njemu najbolje ustreza.
Z napisanim glede omrežja se strinjam s tabo, s tem da sem uporabnik A1 in Telekoma. Toda za nekatere bližnje imam namesto Telemacha zdaj HoT. Omenjen sparov paket je sigurno boljši, toda v praksi nemogoč, ker nima možnosti samodejnega polnjenja ali kakorkoli drugače, ne da bi obiskal trgovino...Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Sicer sem HoT Mini uporabnik, mi pa na papirju bolj ustreza trenutna Spar 3000 ponudba, saj lahko enote porabim po svoje. Recimo 1000 SMS pri HoT bo seveda vedno ostalo neizkoriščenih.
Moteč dejavnik Spara je za mene ravno Telekom omrežje, in tudi razlog, zakaj sem raje pri HoT.
LP
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Z napisanim glede omrežja se strinjam s tabo, s tem da sem uporabnik A1 in Telekoma. Toda za nekatere bližnje imam namesto Telemacha zdaj HoT. Omenjen sparov paket je sigurno boljši, toda v praksi nemogoč, ker nima možnosti samodejnega polnjenja ali kakorkoli drugače, ne da bi obiskal trgovino...Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Sicer sem HoT Mini uporabnik, mi pa na papirju bolj ustreza trenutna Spar 3000 ponudba, saj lahko enote porabim po svoje. Recimo 1000 SMS pri HoT bo seveda vedno ostalo neizkoriščenih.
Moteč dejavnik Spara je za mene ravno Telekom omrežje, in tudi razlog, zakaj sem raje pri HoT.
LP
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
ker nima možnosti samodejnega polnjenja ali kakorkoli drugače, ne da bi obiskal trgovino...
Pa ti ostalih enot dejansko primanjkuje ali bi menjal le zato, da bi se bolje počutil?Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Jaz še vedno tehtam, zaradi enot, katere lahko porabim po svoje, da bi kljub prednostim HoT-a, morda še vedno prešel na Spar.
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Ni samo boljši občutek. HoT mini ima 1000/1000/1000 enot za 6.99€. Ne vključuje MMS-ov, a jaz jih itak ne pošiljam. SMS-ov pokurim bistveno manj, kot 1000.
Se pa je že dvakrat zataknilo z minutami. Kaj pa vem, niti ne kličem toliko, nekaj gre tudi na račun minutnega intervala.
A kak mesec se zgodi, da moram klicati več.
Tudi z 2000 enotami (skupno) bi se vedno izšlo, ker pa sem omejen s 1000 minutami, se kdaj pač ne.
Seveda lahko povečam paket, vendar potem je cena 3€ višja. Druga rešitev pa je Spar 3000 za identični 6.99€ znesek, a žal z nekaj kompromisi.
Pač, moram se pogovoriti sam s sabo.
Zakaj pa ne bi bilo ravno obratno? Mobi je arhaicna neuporabna ponudba, ki se od njegovega nastanka leta 1998 (ali tam nekje) ni bistveno spreminjala. Edino logicno in poslovno pravilno bi bilo, da se Mobi "osvezi" in "nadgradi" v pakete, ki so do nule razdelani v okviru danasnjega Izimobila.Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Prenos uporabnikov na predplačniški paket Mobi.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Tudi pri mobi je že nekaj časa možno dobiti za 8 oz 10 eur 1500 enot:
http://www.telekom.si/zasebni-...eti-mobi/zakupi
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Tudi pri mobi je že nekaj časa možno dobiti za 8 oz 10 eur 1500 enot:
http://www.telekom.si/zasebni-...eti-mobi/zakupi
Daleč od tega, da bi bili konkurenčni..
https://www.mobilna-telefonija.com/informator/trzni-delez/mobilni-operaterji.htmlCitat:
Uporabnik Jado pravi:
resno 267.000 še vedno mobijev?