Hm, jaz sem to storil danes zjutraj. Poklical, takoj dobil prijeten glasek na oni strani, sva se vse zmenila v dveh minutah.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Jaz vedno stisnem 3, mogoce je to problem ker je splosen support, vglavnem ni variante da pridem skoz
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
krimec me je prijazno napotil na tale paket: http://www.bob.si/ponudba-bob/bob-narocniski-paketi/bob-4-cente
Vprašanje, kako priti do njega? Mogoče obstaja strošek "priključitve" ali je tudi to brezplačno? Če prav razumem si nekje kupim bob kartico, potem pa preko spleta uredim naročnino, fizično oz v živo se tega ne da narediti?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Koliko stane?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Koliko stane?
Jaz sem dal 14,99 eur, ko sem kupoval
Zdaj pa te pride 4,99 eur + potni stroški do črpalke.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Očitno mi tale bob stran ne sede...
Kje najdem dokument za odprtje trajnika? najdem samo dokument za ukinitev
Citat:
ali lahko sklenem ali spremenim direktno obremenitev za svoj bob račun?
bob naročniki lahko sklenejo novo direktno obremenitev ter tudi spreminjajo številko svojega osebnega računa na obstoječi direktni obremenitvi.
direktno obremenitev lahko skleneš enostavno preko spletnega portala moj bob, v meniju »načini prejemanja računa / SEPA trajni nalog / vklopi«. vklop je povsem enostaven in varen. najprej vneseš številko svojega plačilnega računa (IBAN ali TRR številka), vklop pa potrdiš preko varnostnega SMS gesla, ki ga ob potrjevanju prejmeš na svojo telefonsko številko. pogoj za uspešen vklop je, da so vsi odprti bob računi plačani.
če si zamenjal banko in želiš prenesti direktno obremenitev na nov plačilni račun, to spremembo urediš enostavno preko spletnega portala moj bob, v meniju »načini prejemanja računa / SEPA trajni nalog / spremeni«. potrditev spremembe poteka enako kot pri zgoraj opisanem vklopu nove direktne obremenitve.