Citat:
Uporabnik krko pravi:
ksz
Tisti, ki boste prenašal cifro od BOBa oz. Simobila k drugem operaterju, glejte da bo prenos izveden do konca obračunskega obdobja.
V nasportnem primeru vam dodelijo neko začasno številko in obračunajo še celo naslednje obračunsko obdobje, čeprav je številka prenešena drugam in njihove začasne številke oz. storitev itak ne uporabljaš.
Ali skrajšano, odpovedni rok traja do konca obračunskega obdobja in se ne obračuna sorazmerni delež uporabe storitev.
Citat:
11. Naročniško pogodbo, sklenjeno za nedoločen čas, lahko pogodbeni stranki kadarkoli odpovesta,
pri čemer odpovedni rok traja do konca Obračunskega obdobja, v katerem je bila Naročniška
pogodba odpovedana – razen če Naročniška pogodba določa drugače.
Jaz sem to rešil tako, da sem po prenosu paket enostavno spremenil v A1 SIMPL, ki je brez naročnine. Menjava paketa stane isto kot prekinitev naročniškega, s tem da plačaš samo sorazmerni del za star paket, pa potem lahko brezplačno prekineš. Sicer so me želeli na supportu najprej prepričat, da tudi prekinitev tega paketa stane, ampak ni bilo tako. Pa tudi logično ni, ker jasno piše, da lahko brezplačno spremeniš naročniški A1 SIMPL v predplačniški A1 SIMPL. Potem pa magari SIMko vržeš v smeti