Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
In kaj s tem narediš? iPhone 4S ne pošlje potem nič! Mi sploh ni jasno kaj ga zajebava - dolžina teksta ali čšž ali kaj tretjega.
.
Ali ni dovolj jasno? S tem izklopis MMS... in se sporocilo vedno poslje kot navadno SMS sporocilo... Logicno pa je, da potem ne mores vstavljati slik ali drugih vecpredstavnostnih vsebin...
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ni res iPhone 4S zadnji iOS, hoče čisto navadni SMS - malo daljši in s čšž (v bistvu ne vem kaj ga moti, sicer dolžina ali čšž) poslati kot MMS. Če je MMS izklopljen ga sploh ne pošlje.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ni res iPhone 4S zadnji iOS, hoče čisto navadni SMS - malo daljši in s čšž (v bistvu ne vem kaj ga moti, sicer dolžina ali čšž) poslati kot MMS. Če je MMS izklopljen ga sploh ne pošlje.
čšž so posebni znaki ki se pošiljajo kot MMS. zato ti nič ne pošlje...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
glavno, da se dela, nekaj bi mel do 10 eur za okoli 1000/1000/1000
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
MMS kompresira sliko, ki jo tvoj dober fotkič naredi, v "skropucalo".
Jaz recimo pošiljal kar e-maile namesto tega in sam določam, koliko mi "pokvari" sliko.
Če pošlješ MMS na email, ti ravno tako stisne slikco.
Tistim, ki ne uporabljajo računalnika žal ne morem poslati slike na kak strežnik, da bi jo lahko videli.
Smisel MMSa je v tem, da v trenutku lahko pošljem slikco recimo z vrha Triglava in vsi takoj vidijo kje sem
Slabost MMSov pa je, da velikokrat prihajajo z ogromno zamudo, tistim, ki nimajo pravilnih nastavitev ali pa imajo blokiran prenos podatkov pa sploh ne pridejo.