Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
No pa rešite mojo težavo: službeno moram poslat SMS 10 osebam od katerih dva ne uporabljata prenosa podatkov - torej ne sprejemata MMS.
Ker so sporočila po navadi malo daljša in ker sem navajen pisati v slovenščini - torej čšž - se mi iz iPhone-a po defoltu pošljejo kot MMS in tudi če izklopim data nič ne pomaga, potem sploh noče poslat.
Rešitev?
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
MMS kompresira sliko, ki jo tvoj dober fotkič naredi, v "skropucalo".
Jaz recimo pošiljal kar e-maile namesto tega in sam določam, koliko mi "pokvari" sliko.
Saj če pošlješ MMS na mail še vedno pošlješ MMSCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Če pošlješ MMS na email, ti ravno tako stisne slikco.
Tistim, ki imajo mobilnik, kateri ne podpira MMS tudi ne moreš poslati MMSaCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Tistim, ki ne uporabljajo računalnika žal ne morem poslati slike na kak strežnik, da bi jo lahko videli.
Za to maš pa FacebokCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Smisel MMSa je v tem, da v trenutku lahko pošljem slikco recimo z vrha Triglava in vsi takoj vidijo kje sem![]()
no to je tisto, zaradi česar jaz ne maram MMSov... dostava je zelo nezanesljiva... včasih pride, včasih ne pride ... tako kot vremeCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Slabost MMSov pa je, da velikokrat prihajajo z ogromno zamudo, tistim, ki nimajo pravilnih nastavitev ali pa imajo blokiran prenos podatkov pa sploh ne pridejo.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
No pa rešite mojo težavo: službeno moram poslat SMS 10 osebam od katerih dva ne uporabljata prenosa podatkov - torej ne sprejemata MMS.
Ker so sporočila po navadi malo daljša in ker sem navajen pisati v slovenščini - torej čšž - se mi iz iPhone-a po defoltu pošljejo kot MMS in tudi če izklopim data nič ne pomaga, potem sploh noče poslat.
Rešitev?
Rešitev je, da pač izklopiš MMS ...![]()
![]()
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
In kaj s tem narediš? iPhone 4S ne pošlje potem nič! Mi sploh ni jasno kaj ga zajebava - dolžina teksta ali čšž ali kaj tretjega.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
In kaj s tem narediš? iPhone 4S ne pošlje potem nič! Mi sploh ni jasno kaj ga zajebava - dolžina teksta ali čšž ali kaj tretjega.
.
Pri meni bo, od 2.12.2015 pa do 2.12.2016 za isto ceno kot sedaj 1000/1000/1000Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Kaj sedaj, bo ali ne bo?![]()