Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
je še zmeraj več pri izimesecu

V bistvu je revolucija od tušmobila še vedno najjača za 7€ in še več dobiš. Pa še brez vezave.

Ampak če sem prav razumel moraš tušev paket po preteku 30 dni ponovno vklopit? Kar lahko počneš do konca aprila, potem pa ???
Izi in simpl imata tarifo nastavljeno, dokler je ne spremeniš.

Po 30. dnevih seveda znova vklopiš in to je to. Nevem, zakaj po koncu aprila nebi mogel več vklopit.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ.

Zakaj je pri tej SIMPL noviteti pri simobilu veljavnost enot SAMO 30 DNI, če je polnjenje veljavno 3 mesece... ???

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Če ne želiš tega imeti, lahko tudi izklopiš to opcijo in ti veljajo pogoji kakor jih opisuješ - 3mes.

Kako pa izklopiš? Nikjer ne najdem podatka.

Če prav razumem ti avtomatsko vzamejo 10 evrov in ti jih pretvorijo v 1000 enot za 30 dni?
confused-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Če je veljavnost samo 1 mesece potem zadeva žal ni konkurenčna kaj preveč... Če bi enote veljave VSAJ 2 MESECA bi stvar imela nek smisel...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Odgovori na info se dobivajo trenutno v roku 24 ur, če gre za pritožbo nekaj več,..
Če mi daš mail na ZS pa ti lahko povem kaj bolj natančno,..
b

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Bom kr tukaj napisal.
1. Če recimo jutri jaz sklenem naročniško razmerje, ali je potem možno da se mi to naročniško razmerje aktivira z 1.Aprilom ?
2. Pa še nekaj glede telefonske številke. Vem, da si lahko izbereš števliko iz določenega nabora. Če bi bilo možno, bi rad imel podobno telefonsko kot jo imam sedaj. Sedaj ima jaz v bistvu eno mobitelovo številko 041-xyy-zza in eno 031-xyy-zza. Najraje, bi imel podobno številko, če je le prosta. Drugače bi jo pa pol na koncu ali parila eno prenesel, ko mi poteče vezav, zato sem tud vprašl o tem, če se lahko naročniško razmerje aktivira pozneje po sklenitvi ?

V bistvu imam eno predplačniško Simobilov kartico ( glih toliko, da sem jo kupil, da vidim kako je z internetom in pokritostjo) in sem bil zelo zadovoljen. Dejansko sem povezan na eno bazno in skoz dela vredu, ne pa kot pri Tušmobilu, ko mi na minuto 5x zamenja bazno, pa pridem iz H+ na E.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Evo odgovor...
Če pogodbo skleneš jutri bo jutri vklopljena. Teoretično bi se dalopogodbo spisati ročno a se tega v praksi za fizične osebe ne izvaja.
Glede številk sporoæi željo pa pogledam kaj se da narediti...
Predplačniško številko lahko porabiš za aktivacijo in prihraniš pri prikljuænini, naknadno pa preneseš številko.
lp b

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Hvala za odgovor. Bom predplačniško kartico kar uporabil in potem prenesel številko, ko mi poteče vezava.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Hvala za odgovor. Bom predplačniško kartico kar uporabil in potem prenesel številko, ko mi poteče vezava.

Lahko pa stevilko preneses takoj in pri starem operaterju dobis drugo zacasno stevilko... in prekines potem, ko ti pretece vezava ...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
To vem. Sam pri Tušmobilu so vsega sposobni. Tak, da raje ne bom drezal v žerjavico :D :D

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Zanima me še, če ima paket gigant vključen LTE. Na uporabnistrani sem zasledil, da bi naj bil omogočen (10/2), kar je za mene več kot dovolj. Ali je samo 3G na voljo ?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Vsi paketi pri simobilu majo omogočen LTE brezplačno... Edino pri paketu Gigant je omejen na 10/2 kot si napisal drugače je 20/3
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Zanima me še, če ima paket gigant vključen LTE. Na uporabnistrani sem zasledil, da bi naj bil omogočen (10/2), kar je za mene več kot dovolj. Ali je samo 3G na voljo ?

Preverjeno je vkljucen LTE s hitrostjo do 20/3 ... ce zelis polno hitrost, te to stane dodatne 3€ mesecno... hitrost pa je potem do 150/50 ...

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
20/3 je sicer cez glavo. Res pa ne vem, zakaj so sli to omejevati, pa še ful je nerodno skomunicirano na spletnih straneh, sem porabil precej časa, ko sem razmišljal o gigantu,da sem ugotovil.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.