Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Sem malo pogledal ponudbo PRIVAT in PODJETJA:

Privat: NESKONČNI L ima za 39,99 EUR neomejeni klici v SLO in SMS-i ter 1000 min dog klicev v EU, LTE vključen in 5 gm podatkov.

Podjetja: NESKONČNI L ima za 31,99 EUR neomejeni klici v SLO in SMS-i ter 3GB. Brez LTE. Torej če npr dodamo še LTE (6 EUR) na mesec in 2 GB (kar znese 12,15 EUR za 3 GB) in da približno izenačimo oba paketa pridemo na 32 EUR +6 EUR plus 12,15 EUR oz skupaj 50,15 EUR. s tem da v NESKOČNI L za podjetja še vedno ni nič min doh klicev v EU.

Sedaj pa nekako ne razumem te logike.... Kvečjemu bi moralo biti obratno... Lahko kdo pojasni to logiko? Potemtakem je bolje, da imaš naročnino kot fizična oseba in uporabljaš za poslovne namene...

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja, sam nevem če lahko uveljavljaš potem račun za telefon v stroške, če naročnina ni na podjetje.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Spremembe na predplačniških paketih SIMPL in SIMPL KIDZ

S 3.3.2014 nastopijo v veljavo sledeče spremembe na predplačniških paketih SIMPL in SIMPL KIDZ:

Ukinitev opcij SIMPL 100 MB in SIMPL Sporočila 100. Aktivacija teh opcij ne bo več možna na predplačniških paketih SIMPL in SIMPL KIDZ, medtem ko za paket SIMPL na račun opciji ostajata na voljo. Vsem uporabnikom, ki si bodo katerokoli od teh opcij vključili pred 3.3.2014, bodo zakupljene enote na voljo do izteka aktivne opcije (30 dni od aktivacije), tudi po 3.3.2014. Vsem uporabnikom opcij SIMPL 100 MB in SIMPL Sporočila 100 priporočamo nadaljno uporabo novih opcij SIMPL 5, SIMPL 10 in SIMPL 20, ki vsebujejo zakup klicev, sporočil in podatkovnega prenosa.
Ukinitev storitve DVOJNO. Novim in obstoječim uporabnikom predplačniškega sistema polnjenja s SIMPL vrednostnicami storitev DVOJNO po 3.3.2014 ne bo več na voljo za aktivacijo in podvojitev zneska polnitev SIMPL računa.
Sprememba Posebnih pogojev uporabe SIMPL KIDZ paketov. Novi Posebni pogoji uporabe SIMPL KIDZ paketov so dostopni na povezavi spodaj. Obstoječi uporabniki, ki se s predlaganimi spremembami ne strinjajo, imajo do uveljavitve sprememb pravico odstopiti od uporabe paketov SIMPL KIDZ. Pravica do odstopa od uporabe paketov SIMPL KIDZ ne vpliva in ne posega v zapadle oz. neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti uporabnika.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Včeraj res ni delala, zdajle pa mi je
smile-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Dons sm po 14 letih
pozdrav.gif
SiMobilu.
Sm povedu komercalistu razlog in si podala roke
wink-1.gif

P.S. Upam da bo SM v času 2 let znižal cene paketov ter, dobil nazaj večino svojih uporabnikov k "bežijo" na TM
crazy1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Signal je bil za moje pojme dober, nisem zahteven in ne kompliciram če mi prekine na poti do Postojne 3X eni pač živčnega fašejo
grin1.gif

Men recimo tud na TM po LJ prekine po 2:00 h pogovora pa pokličem nazaj in je zadeva rešena
wink-1.gif

Pa še to, ga ni operaterja in ponudbe da bi se več vezu z kakim aneksom
ne-ne-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Signal je bil za moje pojme dober, nisem zahteven in ne kompliciram če mi prekine na poti do Postojne 3X eni pač živčnega fašejo
grin1.gif

Men recimo tud na TM po LJ prekine po 2:00 h pogovora pa pokličem nazaj in je zadeva rešena
wink-1.gif

ne-ne-1.gif

Pri nobenem operaterju ne vse 100% in ker je tako sem pač jaz pogledal kje je najcenejša varianta in da imaš kaj od tega. Ne vidim logike zakaj bi plačeval 30% več če to ni potrebno...

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
grin1.gif

wink-1.gif

ne-ne-1.gif

Pri nobenem operaterju ne vse 100% in ker je tako sem pač jaz pogledal kje je najcenejša varianta in da imaš kaj od tega. Ne vidim logike zakaj bi plačeval 30% več če to ni potrebno...

Se popolnoma strinjam in tudi sam sem se odločil da zapustim Simobil, zakaj bi pa plačeval, če nimaš signala, očitno je Simobil-u vseeno za njegove uporabnike
jezen.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.