Novinarstvo po bosansko

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a..mudzaheidini so neke mesije s koranom in igračami. pa to mi deli. torej so ameri v afganistanu čist zajebal. namest bomb in metkov, bi mogl dostavljat duracell long life.

sem vedu, da je islam napreden, odprt..sam ga zahod ne razume

in ja, srebrenic aima vezo s tem. pises o necem ak rnisi videl, okusil. o bajkah tvojih zrtvenikov. povej se kero. mogoce bijeljino. kako se je zacela vojna tam in kaj so arkanovci anrdil v janji in kako danes zivite v getu, ki je ograjen, srbi kreteni va spa gledajo.
al bos raj pisal o brckem, kjer so hrvati pobegnil, podrl most, vi ste pa zivi in mrtvi skala v savo.
al bos o cem drugem pisal.

res skoda, da jih ni bilo vec.

Kaj spet blodis... Rekel sem ti zakaj in kako? Ti se kaj ni jasno?

Srebrenico nisem videl, sem pa videl precej hujse stvari od Srebrenice. O Srebrenici ni nic novega, neznanega ali tajnega. Vsaka podrobnost je znana vsem. Celo koliko in kje je kdo tankal bager pri 10x skrivanju trupel. Vse obdelano na 1000 in 1 nacin pred stotimi sodniki in sodisci. Mednarodnimi in domacim (tudi tisti v Srbiji). Samo tebi je vse skupaj ena velika misterija
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sej hrvati so pa arbih dostavljal..kaj bomo pa zdej.

ARBiH je bila legitimna vojska in uradna vojske drzave? Abdicevci pa niso bili ne eno in ne drugo. Poleg tega da Hrvati niso dostavljali ARBiH, ker se zase niso imeli. Kaj bomo zdej?!
smirk-1.gif
Poleg tega da tukaj ni slo samo za "dostavljanje" orozja ampak je SDB Srbije Abdicu organizirala drzavo, dala ljudi in orozje. Pa verjetno ves zakaj? Ali pac?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men ni misterija. men je jasno. vem pa kaj je montiran proces in radi reda in mira.

ja..ni mi jasno, kako jih niste uvozili še več. so bili dober kanon futer, so dobri ucitelji za original bosanske muslimane, so super goničlna sila evrope..kaj bodo jutri..se še ne ve..lahko bodo rablji, lahko pa...

mal se zresni. teb je ok in supoer, d aje alija uvazal leginonarje iz 10k oddaljenih krajev, krimianlce, klavce. ni ti pa ok, da so srbi oborozil abdičevce.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men ni misterija. men je jasno. vem pa kaj je montiran proces in radi reda in mira.

ja..ni mi jasno, kako jih niste uvozili še več. so bili dober kanon futer, so dobri ucitelji za original bosanske muslimane, so super goničlna sila evrope..kaj bodo jutri..se še ne ve..lahko bodo rablji, lahko pa...

mal se zresni. teb je ok in supoer, d aje alija uvazal leginonarje iz 10k oddaljenih krajev, krimianlce, klavce. ni ti pa ok, da so srbi oborozil abdičevce.

Aha...... ti genij si pogruntal da so v Srbiji, ZDA, Franciji, pred ICTY, pred ICJ montirali procese zaradi reda in mira
stupid-1.gif
Ti se 3x razlozim da ni slo za "oborozevanje"?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a seselj priznava..
a je slobo priznal

a so nekateri priznali, pa so ce na 3/4 poti da gredo ven..recimo predsednica rs. torej matematika. sem [censored] srb se naprej in se kurcim..al pa priznam, ap semcez 10 let cist.

koliko je mrtvih iz seznama srebrenice, pa se sprehajajo zivi po bosni. jih je bilo ze lepo stevilo. koliko je mrtvih, ki jih niso izkopavali, dnk identificirali kot ta ali oni. ogromno. ker dnk ne ujemanje, pomeni prišlek in ker si tega ne želimo..prenehamo.
vojak, morilec je tiho..ker se boji zase. veliki so al v hagu priznal storjeno in sedijo, ali se kurcijo. seveda noben ne bo rekel pobil smo jih 30k. se ti ne zdi?
iz vidika obrambe je pa to tudi nesmiselno, ker dokazal ne bos nic, ker ni interesa. in srbija se dane sprodaja, tako kto se prodajajo ostzali. in montria rezira, rihta pot v eu. hrvati so tudi gotovino dal, pa se koga. kar niprav.

pa brezveze. v srebrenici je apdlo čez 30k uvozencev. men je jasno, ti pa kukr ces.. škod ake rjih niste uvozili več.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Je Hitler priznal?
stupid-1.gif

Koliko mrtvih se sprehaja bos ti vedel. Cel proces identifikacije in popis vodili tujci (se vedno vodijo btw). Seznam je potrdila tudi komsija "RS". Seznam ni bilo sporen za nobeno sodisce ali sojenje (tudi tisto v Srbiji ne). Preden zacnes blebetati preveri kje in kolikokrat so so nasli dolocena trupla oziroma dele trupel. Tudi po 5x na razlicnih lokacijah zaradi prekopavanja in skrivanja grobisc.
Ti pa filozofiras o stevilu, dnk analizi (opravljaju tujci btw), itd? DNK neujemanje? Pa ti ves kako poteka DNK identifikacija?
bonk.gif

Ne, ne zdi se mi da so tiho. Stevilni se hvalijo in se pri tem celo snemajo
smirk-1.gif

p.s.: kje so skrili teh 30k uvozencev ce se 8000 domacih ni bilo mogoce skriti?
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
o ne..jaz ti ne bom govoril kje so. ni moja stvar. ne bijem jaz te bitke, to jo bijes ti.

snemajo in hvalijo se neuravnovešeni idioti. velika večina je tiho in želi vse skupaj pozabiti. ne zavedaš se, fanatizma uvozenih, moci agresorja in dogajanja zadnjih dva do tri tedne. ko so jermeni popokali je bilo..nečloveško

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:ampak kaj teb govort, ki veš vse. v srebrenici pa nis bil. drži?

Pa kaj ima to pri vsem tem? Jaz sem videl tudi precej hujse stvari od Srebrenice in verejel ali ne najhujsi zlocini se nisi zgodili v Srebrenici. Sicer pa ti verjetno moras stisnit prst v ogenj da pogruntas da je vroce. Drzi?
stupid-1.gif

Ce bi bilo mudzahedinov vec bi bilo zlocinov manj, v najslabsem primeru bi bila razporeditev drugacne. Preveri koliko otrok (vseh ver in narodnosti) je umrlo dokler niso spustili njih na Ozren.

Kaj ti veš o Ozrenu piz.da ena zelena.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
o ne..jaz ti ne bom govoril kje so. ni moja stvar. ne bijem jaz te bitke, to jo bijes ti.

snemajo in hvalijo se neuravnovešeni idioti. velika večina je tiho in želi vse skupaj pozabiti. ne zavedaš se, fanatizma uvozenih, moci agresorja in dogajanja zadnjih dva do tri tedne. ko so jermeni popokali je bilo..nečloveško

Kaj se obesas na vsako besedo? se enkrat..... Seznam ni bil sporen za nobeno sodisce, seznam je potrdila tudi komsija "RS". Oni niso odkrili zivih ti pa si?
crazy1.gif

Snemala in hvalila se je vecina, takrat je bilo to "in". Tako in da so celo posnetke rentali v videotekah...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:ampak kaj teb govort, ki veš vse. v srebrenici pa nis bil. drži?

Pa kaj ima to pri vsem tem? Jaz sem videl tudi precej hujse stvari od Srebrenice in verejel ali ne najhujsi zlocini se nisi zgodili v Srebrenici. Sicer pa ti verjetno moras stisnit prst v ogenj da pogruntas da je vroce. Drzi?
stupid-1.gif

Ce bi bilo mudzahedinov vec bi bilo zlocinov manj, v najslabsem primeru bi bila razporeditev drugacne. Preveri koliko otrok (vseh ver in narodnosti) je umrlo dokler niso spustili njih na Ozren.

sicer ne vem, kje je ozren in me to tudi ne briga, ampak tvojega primitivnega obnašanja mam pa poln yarrak, tko da bi bilo fino, če se počas mal umiriš in nehaš piskat, s svojim nekulturnim obnašanjem pa nisi primeren niti za v gozdno kočo, kaj šele civilizacijo. Zate je eazy profesor bontona.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

stupid-1.gif

Da so tam uzivali pri izstreljevanju granat na otroke... Dokler se niso zbudili z gosti v rovu
smirk-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Glej, ne morem, ne želim, sem šolan.

Ne vzemaj nekaj v usta, da ne boš dobil v usta.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
vse skupaj lepo povzame tale klip: https://www.youtube.com/watch?v=dF-y5GFoGfI&feature=related
ne boste prišli skupaj nikoli. po nobeni vojni niso. zato je brezpredmetno kdo je koga, tragedije so se dogajale na obeh straneh, piz.de so bili eni in drugi, eni bolj, drugi manj. j... ga, mimo je. tezko je zamahnit z roko, če so ti ubil družinskega člana/prijatelja, eni ali drugi.
nehite z vsem tem, ker ste smešni. posnetek je tragičen, bolj pristen nebi mogu bit, modela so dal na nišan - e, sada pričaj - varianta. čuti se strah modela in vzvišenost umazanega novinarja.
vojna propaganda pač, še danes na nek način traja, ker tole ni dal ven nihče drug kot srbi...tko da get over it.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

stupid-1.gif

467716-post_slo.gif
Bi samo nekaj dodal, ko so eazyevi klali Abdičeve privržence mu pa očitno dol visi. Ali veš koliko otrok ste pobili eazy?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ta klip in cela ta "zgodba" je v bistvu neumnost ,ki vedno nastane ob takih projekti pri katerem sodeluje 15 strani.
Vse se tocno zakaj, kdaj in kje se je zacelo samo da potem debata o tem ni vec "politicno korektna".
Prav zaradi taksnega zatiskanja oci in potvarajanje zgodovine (pri katerem Evrope konkretno sodeluje) bo prislo do novih vojn.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

stupid-1.gif

467716-post_slo.gif
Bi samo nekaj dodal, ko so eazyevi klali Abdičeve privržence mu pa očitno dol visi. Ali veš koliko otrok ste pobili eazy?

Niso Abdica napadli ampak je on dobil ukaz, orozje in ljudi da napada legitimno vojsko drzave. Nekega "pobijanja otrok" ni bilo z nobene strani ,ker gre za zelo omejeno podrocje. Pa tudi ljudje so povezani med seboj.