Citat:
Uporabnik softi pravi:
seveda. če ne bi začel vojne, je ne bi bilo treba končat.
in smo tam..kdo je začel.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa ne mi srebrenico..sem te ze vprašal, a si bil tam..
lahko mi sanjaš o travniku, kladuši, cazinu..sam o srebrenici pa ne. kaj je tam resnica me ne boš učil, ker vem bolje od tebe, haaga in del pontejeve. ampak, politika ima svoje poti, čez 30 let bo pa vse jasno
in ne, ni se začel po avseh nedolžnih civilov, ampak po več 10k muđahedinov. sma to priznat bi bil politični samoumor
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Skoda da jih ni bilo vec.
eazy, koga? Žrtev s strani muslimanov? Sramota da so čli muslimani na Abdičeve muslimane in to le zato ker so bili Abdičevi edino normalni.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Abdičevi muslimani niso bili izdajalci, le vojne niso hoteli in so pač sodelovali tako s Srbi kot Hrvati.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Abdičevi muslimani niso bili izdajalci, le vojne niso hoteli in so pač sodelovali tako s Srbi kot Hrvati.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa ne mi srebrenico..sem te ze vprašal, a si bil tam..
lahko mi sanjaš o travniku, kladuši, cazinu..sam o srebrenici pa ne. kaj je tam resnica me ne boš učil, ker vem bolje od tebe, haaga in del pontejeve. ampak, politika ima svoje poti, čez 30 let bo pa vse jasno
in ne, ni se začel po avseh nedolžnih civilov, ampak po več 10k muđahedinov. sma to priznat bi bil politični samoumor
Po vseh sojenjih, pricanjih (zrtev in morilcev), video in audio posnetki, reportazah kaj mislis da je se neznanega? Sploh pa da ti ves karkoli na to temo?!![]()
Karadziceva "RTRS" je nastela 300 mudzahedinov (imas na koncu posnetka zgoraj), ti pa kr nekaj 10.000? Si preprican da ni bilo nekaj 100.000?Pa ni zaradi tega bilo nobene tragedije. Vsi vedo zakaj so prisli in kako. Skoda da jih ni bilo vec.![]()
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
med vojno se temu rece kolaboracija oziroma izdaja
Citat:
Uporabnik softi pravi:abdičevci niso hoteli vojne, zato so se pogovarjali z enimi in drugimi. in če bi bili vsi pametni, bi slobo in franjo bosno razdelila na dva dela, potem bi pa oba v haagu odsedela zaradi vsega tega..in bi bila mirna bosna.
najlažje je prijet puško in letet..pol k prleti okol glave je malo težje. ko prvi zraven tebe v jarku pade z luknjo v čelu..se nardi knedl. in od tam anprej sta izhoda samo dva. večna lovišta ali psihični bolnik.
Citat:
Uporabnik softi pravi:ampak kaj teb govort, ki veš vse. v srebrenici pa nis bil. drži?