Za menjavo žarnice se pa nisem nikoli naročal niti klical na servis, ampak sem se kar zapeljal tja.Nikoli nisem čakal več kot 15 minut. Nevem kakšne servise imate to vi, da se morate naročiti za menjavo žarnice!Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Pa kaj vi bluzite.Jaz peljem na servis pa mi jo menjajo zastonj.žarnico pa itak moram kupit .
torej za stvar, za katero je povprečno par minut dela (če je na rejeno tako kot mora biti)....si moraš ti najti termin, poklicat servis, it do tja, tam se menit, zmenit, čakat da naredijo in se nato odpeljat domov.
Pa gre popoldne za menjavo žarnice.
Res 'poceni' skozi prideš.
Citat:
Nevem kakšne servise imate to vi, da se morate naročiti za menjavo žarnice!
Sploh ne rabiš na servis hodit... pogledaš postopek na Modus forumu in nato enako storiš sam... ker je vse enostavno in hitro, lahko zraven z drugo roko še malicaš.Citat:
Pelješ na servis in gledaš zraven.Drugič menjaš sam.
Pač, nekje je treba zaslužit. Dobra taktika, ponudiš malce nižjo ceno v začetku in potem lepo skozi storitve pobereš nazaj.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Modus in žarnice. Jao!
Sam se tega ne lotim, ni šans. Še serviser je spuščal nekakšne nedoločljive kletvice globoko v brado, ko je videl, kaj ga čaka.
Hebeš Renault. Kot prvo že vrsto let delajo avte, ki jim žarnice crkujejo po tekočem traku. Kot drugo pa onemogočijo menjavo brez obiska servisa. Res dobra kombinacija oslarij. Carji so.