Novi Renault MEGANE

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
+vse pizdr so pokrite z platiko itd, tako da s emotoja itak skor nič več ne vidi
grin1.gif

matter

Zelenc'
13. avg 2008
7
0
1
No nej samo povem, da se sedaj žarnica enostavno zamenja. Do nje prideš, da odpreš havbo pa si že blizu.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Še vedno, če je vse zabito, bi morala bit opcija, da enostavno odstraniš kompletno sprednjo luč.
Tako imam jaz narejeno. Mondeo MK3.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Pa kaj vi bluzite.Jaz peljem na servis pa mi jo menjajo zastonj.žarnico pa itak moram kupit .

torej za stvar, za katero je povprečno par minut dela (če je na rejeno tako kot mora biti)....si moraš ti najti termin, poklicat servis, it do tja, tam se menit, zmenit, čakat da naredijo in se nato odpeljat domov.

Pa gre popoldne za menjavo žarnice.

Res 'poceni' skozi prideš.
Za menjavo žarnice se pa nisem nikoli naročal niti klical na servis, ampak sem se kar zapeljal tja.Nikoli nisem čakal več kot 15 minut. Nevem kakšne servise imate to vi, da se morate naročiti za menjavo žarnice!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Citat:
Nevem kakšne servise imate to vi, da se morate naročiti za menjavo žarnice!

meni bi bilo nerodno priti na servis menjat žarnico.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
To itak, vendar kokr se je ugotovilo, nekje težko sam zamenjaš. Zdej če pa kkšn ni lih "talent" za te tehnične zadeve, nima orodja oz bi moral prčkat na dvorišču pred blokom na tem mrazu, mi je jasno da pelje na servis
smirk-1.gif

BTW: velikokrat folk menja žarnice za brezveze, ker se mu luči prižgejo še preden prižge avto (ima tako nastavljeno) in ko verglaš je največja verjetnost da gre v pm žarnica.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Rad bi videl junake menjati žarnico na Modusu... je Renault... če to kaj pomaga...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Nima tazga sistema kot Megan, da menjaš skozi luknjo v koloteku?? Uprašam, ker nimam pojma
grin1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Ne, bi moral skozi luknjo v odbijaču... samo še luknjo je treba narediti...
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Pelješ na servis in gledaš zraven.Drugič menjaš sam.
Sploh ne rabiš na servis hodit... pogledaš postopek na Modus forumu in nato enako storiš sam... ker je vse enostavno in hitro, lahko zraven z drugo roko še malicaš.
hysterical-1.gif

Mislim da slike delajo samo če si prijavljen... se pa splača logirati...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Modus in žarnice. Jao!
Sam se tega ne lotim, ni šans. Še serviser je spuščal nekakšne nedoločljive kletvice globoko v brado, ko je videl, kaj ga čaka.
Hebeš Renault. Kot prvo že vrsto let delajo avte, ki jim žarnice crkujejo po tekočem traku. Kot drugo pa onemogočijo menjavo brez obiska servisa. Res dobra kombinacija oslarij. Carji so.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Modus in žarnice. Jao!
Sam se tega ne lotim, ni šans. Še serviser je spuščal nekakšne nedoločljive kletvice globoko v brado, ko je videl, kaj ga čaka.
Hebeš Renault. Kot prvo že vrsto let delajo avte, ki jim žarnice crkujejo po tekočem traku. Kot drugo pa onemogočijo menjavo brez obiska servisa. Res dobra kombinacija oslarij. Carji so.
Pač, nekje je treba zaslužit. Dobra taktika, ponudiš malce nižjo ceno v začetku in potem lepo skozi storitve pobereš nazaj.
zmaga.gif

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Ce se ne mtoim je po tanovem zakonsko,da so zarnice lahko dostopne (da lahko sam zamenjas). Je kolega pravu,k dela na renoju. Je prov neka EU direktiva prsla. Je pa res ja,da se pri modusu baje cel prednji odbijac dol sname za eno zarnico...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kateri avto so pa skurcali kdaj sploh... vprašaj STJVja, ce so kdaj zaradi kurcanja dobili ban kake znamke :D treba z rokavicami, ce hoces avte vozit
smile-1.gif
))) tolk o objektivnosti v tem poslu.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.506
10.728
113
gledu fifth gear... hm, tip vozi novga megana, sicer ni test kot test, a na koncu prbije..3 mesto, focus in golf ga šišata
smile-1.gif

LOOOL