Novi Renault MEGANE

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Kakorkoli, meNEgane. Se še spomnite, ko ste rekli, da Renault ni za vas? Se.

hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Ponavljaš se.
nalepi še kak drug "emoticon", ga bom v prihodnje uporabil, kadar bom želel kratko in jedernato izrazit počutje, da se ne bom ponavljal.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Videl sem ga v zivo in se mi 3 vratn. zelo zelo zelo dopade. Mogoce bi za 3 vratnega imeli minimum tam 150km, ker je zalost 1.4 v takem avtu.

Da pa navor sebe in pelje scat razne NA japonske zadeve. J. prostornino, če turbina poje
evil.gif

+maš 2.0TCE z 180ps, močnejše zadeve še pridejo. Pa BTW mi dol visi za ta j
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ...

Po fotki motorja sklepam, da je to spet en renault, kjer uporabnik sam ne more zamenjat žarnice. Torej je že črtan iz spiska moje potencialne bodoče konjenice.

Kako pa to po fotki veš?
bonk.gif

Jaz moram tudi pri svojem podreti masko, odstranit luč, razdret luč. Pa je vse skup samo dobrih 5 min. dela.
Pa nisem čisto nič v "avtomobilizmu".

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Slika 11 od 18 na linku, ki ga je objavil vincent v prvem postu. Na tej sliki je viden motorni prostor, kjer je videti vse nagužvano do prednje maske. To ponavadi pomeni, da je menjava žarnice na servisu ali pa kaka varianta čez blatnik.

@Samojed: Katrca me ne zanima. Pri novejših modelih konjičkov na 4 kolesih pred nakupom vedno preverim kakšen je dostop do žarnic. Modus in podobne variate pri meni odpadejo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.003
10.754
113
kod Džej-Zija
Sorry, samo meni je rahlo mimo, da moraš pri novem Twingu za menjavo sprednjih žarnic na servis, kjer vse skupaj vzame približno 4 ure dela.
bonk.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.003
10.754
113
kod Džej-Zija
Zvedel sem od svojega serviserja, ko sem se razburjal zaradi menjave žarnice pri Puntu druge generacije, kjer je treba za dostop do leve sprednje luči odviti škatlo z varovalkami. Pa mi je pač povedal, da imam s Puntom še srečo.
bonk.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Pri vsakem novejšem avtu je težje menjat žarnice. Clio 1 - brez težav, pol minute dela. Clio II - z veliko truda, spretnosti in vaje in z opraskano roko se da zamenjat v času nekje med par minut do nekaj ur brez podiranja avtomobila (na desni strani, leva gre b.p.). Clio III - servis. Danes sploh ni več normalnega avtomobila al kako? Spomnim se samo audija a2, kjer je bilo vse servis only.