Novi Renault MEGANE

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Potem noben avto ni zate. Pri vsakemu moraš kaj podirati, ponavadi je problem z desno žarnico.

Malo sutra, 100% res samo pr francoskih jetrih
bonk.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Potem noben avto ni zate. Pri vsakemu moraš kaj podirati, ponavadi je problem z desno žarnico.

Ne boš verjel. Imam že tretji svoj avto in za prva dva lahko trdim, da ni bil noben problem menjat žarnico. Pa tudi ničesar ni bilo potrebno podirati. Res pri nobenem ni bilo razkošja s prostorom za lučmi, vendar si lahko zamenjal žarnico. Prvi je bil R19 l 1991, drugo pa je bila astra II karavan, kjer je bilo na desni strani res malce manj prostora (klima), vendar so bile luči dostopne. Pri sedanjem Leon zadnje generacije, pa je tudi dovolj prostora za lučmi, čeprav še nisem menjal žarnic.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
4 ure dela za menjavo žarnic???
crazy1.gif

Še dobro da imajo VW to lažje za zamenjat.
evil.gif

Jaz se sprašujem kdo postavlja tehnične zahteve. Jaz enostavno nebi dal homologacije za avto pri katerem zdrav človek z povprečnim tehničnim znanje in orodjem, ki mora bit vedno v avtu (tisto, ki pride z avtom), ni sposoben zamenjati žarnice.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18

Evropska komisija pritiska na proizvajalce, ki imajo take butaste rešitve.

Pri nekaterih avtih zamenjaš brez problema.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Pa kaj vi bluzite.Jaz peljem na servis pa mi jo menjajo zastonj.žarnico pa itak moram kupit . Na koncu boste ugotovili, da zaradi brisalcev takšnih in drugačnih ne boste kupili avta?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Pa kaj vi bluzite.Jaz peljem na servis pa mi jo menjajo zastonj.

Tak servis mora biti pa res uspešen, če brez problema žrtvujejo mehanika za 4 ure, da enemu žarnico zamenja.
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vpraš fizik´alca. On je to rekel.

Jaz sem še vsako žarnico zamenjal v manj kot 10 minutah. To pa tudi na servisu verjamem da naredijo brezplačno (te bodo že odrli pri resnejših problemih kasneje
grin1.gif
).

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Pa kaj vi bluzite.Jaz peljem na servis pa mi jo menjajo zastonj.žarnico pa itak moram kupit .

torej za stvar, za katero je povprečno par minut dela (če je na rejeno tako kot mora biti)....si moraš ti najti termin, poklicat servis, it do tja, tam se menit, zmenit, čakat da naredijo in se nato odpeljat domov.

Pa gre popoldne za menjavo žarnice.

Res 'poceni' skozi prideš.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Bmeti, kje je PNG, da te po riti našeška?
10.gif

Edit: če renaultovci ne verjamete, pa vprašajte svoje serviserje, če je res ali ne. Poročajte o rezultatih.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Men so na meganu II prvič menjal zastonj, serviser pa ni mel 5 minut kaj delat. Pol sem pa že dve kar sam zamenjal. Prvič je trajalo malo dlje, ker delaš na slepo z roko do komolca skozi blatnik, drugič pa ni bilo več problema.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sej res ni problem zamenjat ko sprobaš zadevo,sam ni pa to lih normalna menjava
bonk.gif
In tut žarnico zelo težko čist čisto notr daš (primeš hitr za steklo) in lahko tako hitrej gre v pm..

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Prvi model platišč.

Ker imam sam zelo, zelo podobne (Mille Miglia) ... no, trenutno niso na avtu ... khm, ker (še) nimam (drugaga) avta ...
rolleyes-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Problem pri novih avtih je povečana varnost pri čelnih trčenjih. Zato je sprednji del nafilan do konca in zmanjka prostora za menjavo žarnice
frown-1.gif

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Problem pri novih avtih je povečana varnost pri čelnih trčenjih. Zato je sprednji del nafilan do konca in zmanjka prostora za menjavo žarnice
frown-1.gif

Ni nobene veze z varnostjo. razlogi so drugje. Konstruktorji poskušajo čim bolje izkoristiti prostor ter nekateri še priskrbeti nekaj dela z menjavo. Če tlačijo dizla noter je prostora še manj.