Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
To je bil odgovor na enga ki mi je ponudil priusa ali neki tacga... Hibrida... V 5008 vlada gredo, na papirju in v resnici. Sva sprobala
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
To je bil odgovor na enga ki mi je ponudil priusa ali neki tacga... Hibrida... V 5008 vlada gredo, na papirju in v resnici. Sva sprobala
Sej zato mi ni bilo jasno, ker si mi en teden nazaj direktno na moje vprašanje ali grejo 3 zici notri napisala "Ne grejo. To smo najprej sprobali"
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Kako si do sedaj lahko vozila po Ljubljani brez vseh teh asistenčnih sistemov, ki te opozarjajo na pešca, kolesarja, redarja in...khm Jankoviča
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jabe
Ko si ze na delavskih francozih (berlingo) pa imas pogoj 3x isofix pa drsna vrata...
Kaj ko bi oko vrgla se na stevilko vecji avto? Recimo P traveler (expert) ali C space turer (jumpy)
Meni kot vozniku ja testni voznji je bil vsec. Dobis tudi ta kratkega (4,6m, vsaj tovornega) pa dvojna drsna vrata narocis, za 30 jurjev tudi ze nekaj opreme dobis. Sedezi imajo vsi trije isofix, ce so bolj klopci podobni nima veze ker bodo otroci imeli svoje sedeze. Sprednja se pa ze da dobiti tudi bolj spodobna (lahko dva ali pa tri v prvi vrsti).
Dec ti caga ja, ker jest bi že ponorel, tvoj te pa očitno posluša....čist preveč.Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Active + distance alert, samodejno zaviranje, park senzorji spredi pa kamera zadi, kovinska barva, mreža za prtljažnik, zatemnjene šipe, DAB, toj pa to...
Naročila nič, ker mi caga dec zaradi motorja. Itak smo rekli da se gre se na eno testno vožnjo pa da uprizorimo selitev narodov čez Ljubelj (vsi not s vsem kar jaz notri zbasem) - kao simulacija dopusta.
Pol bomo pa videli. On bi 150km dizla. Cena sicer konkretno naraste, tak da zdaj v spomin vleče, kaj ga je že točno motilo pri C4GP? Jest bi sicer raje švohcanega lepegaon misli po moje da me bo tok časa nerviral, da bom spacetourerja kupila, da bo mir. Kao če sem pri dostavniku popustila bom pa še pri kombiju...
P.s.
Ledice vem da niso samo za izgled. Ampak je treba vzeti allure opremo za 2k€ več, da jih med opcijo dobiš in potem doplačati se 1,2k€. Sem pa z njimi kot z avtomatikom. Nikdar imela in se nikdar nisem pomislila, da ponoči ne vidim... Torej ne "pogrešam" nečesa več...