Novi Nuviji - serija 1200 in 1300

GarmAyo

Zelenc'
26. mar 2009
8
0
1
Mi je že jasno, kaj si mislil "ne pokaže vsega" - ta čudo od 1300-tke tudi slučajno ni primeren za navtične karte. Vidiš že izobate, POI..., vendar SW ni narejen za kaj več. Sem nanj naložil BlueChart G2 vision - moj Nüvi 550 je F1 proti tejle Katrci. Pa saj na tehn. lastnostih tudi tako piše, če ju primerjaš.
Vprašanje: Ali pri inicializaciji Nüvi 1300 res mora vsakič vprašati - "nastavi državo"??
In je, ne glede na prejšnje nastavitve, govor vedno v Amerikanščini.
10.gif

JoKa

Zelenc'
15. jan 2010
2
0
1
Kupila sem nuvi 1200. Po pol ure delovanja se je izklopil in tudi pri vključenem napajanju ni "oživel". Odnesla sem ga nazaj, zamenjali so mi ga za drugega, tudi pri tem se je zgodilo isto. V tehničnem opisu piše: avtonomija baterije do 4 h. Ja, razumem "do 4 h" - ampak pol ure???!
Na Garminovi strani - FAQ je nasvet: dvigniti anteno, pod njo je okrogel gumb, pritisniti nanj in se bo spet zagnal. Antena? Kje je kakšna antena? V priloženih navodilih ni opisana (narisana), na aparatu je ne vidim?
frown-1.gif

MarkoSta

Pripravnik
2. apr 2008
30
0
6
Mene ste v tej temi tako "prestrašili", da sem lepo vzel 255W, pa naj Garmin najprej porihta firmware na 1x00 in bomo potem kupovali... :p

JoKa

Zelenc'
15. jan 2010
2
0
1
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Če je direkt iz trgovine, potem jo je treba napolnit, ne....

Bi bilo lepo, če bi bilo tako preprosto - pa žal ni. V obeh primerih sta bili bateriji polno napolnjeni pred uporabo.
PS.: ne, nisem blond ...
cool-1.gif