Novi Megane

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
mam 10 let starga megana pa še nobena stavr ni crknla. Ne mi govort da renoji sam crkujejo. megan, clio, pa še en megan pr bajt pa nič še ni crkanlo

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
hysterical-1.gif
dobri so tile popusti

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.282
4.106
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kolegovi tastari so kupli novo Laguno in Cliota, dobili so toliko popusta pri obeh avtih, da jih je Clio stal 1000€
grin1.gif

Ja če računaš po polnih cenah
aplauz.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Tebi so pa mami in ati za opravljen izpit kupili kar novega 207?
grin1.gif

Nasploh vidim, da imajo mulci že kar svoja vozila ... Klekej puntota, matrix alfico ...
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
vsaj en pametn. večina študentov si rajši uvede neko kantico, tolko da lahko dela gužvo po mestu, potem pa životari ker gre večina denarja v kredit, bencin, vzdrževanje
rolleyes-1.gif
kje so časi ko so se študenti z vlakom vozli

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
vsaj en pametn. večina študentov si rajši uvede neko kantico, tolko da lahko dela gužvo po mestu, potem pa životari ker gre večina denarja v kredit, bencin, vzdrževanje
rolleyes-1.gif

Eni študentje avto dejansko rabimo. Mogoče še več kot kdo drug...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
rolleyes-1.gif

kje so tisti časi, ko so dejasnko vlaki nekako zgledali in da je bil vozni red uporaben.....

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
rolleyes-1.gif

Ja sej meni bi bilo tudi fajn, da bi mi ati kupil novega audija in da bi se lahko z njim fural ves čas, ne pa da rabim na vlak hodit.
tongue-1.gif

Res, pa mam vrstnike, ki furajo recimo novo corso opc, audi tts ... pa jim čisto, čisto nič ne zavidam. Vsaka rit se enkrat vsede na svoj sekret, če ne zdej pa čez deset let, tako pravijo.
cool-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Če boš kupil vzami 1.5 dci. Boš sigurno zadovoljen.

Ti mu pa vidm želiš veliko dobrega v letu 2009
evil.gif

@avtorju: Sam nebi nikoli kupil Renoja bi za ta denar raje vzeu Micko- Colta
wink-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
rolleyes-1.gif

Ja sej meni bi bilo tudi fajn, da bi mi ati kupil novega audija in da bi se lahko z njim fural ves čas, ne pa da rabim na vlak hodit.
tongue-1.gif

Res, pa mam vrstnike, ki furajo recimo novo corso opc, audi tts ... pa jim čisto, čisto nič ne zavidam. Vsaka rit se enkrat vsede na svoj sekret, če ne zdej pa čez deset let, tako pravijo.
cool-1.gif

Meni ni noben kupil avta, niti finančno pri tem pomagal. Ne pri avtu, ne pri vzdrževanju, ne pri zavarovanju in ne pri tankanju. Sam sem želel avto, zato sem ga sam kupil. Pa čeprav so mi želeli doma finančno pomagati... Ampak to je že druga zgodba.

Aja, pa da ne boš mislil, da je avto nov ali novejši. Pač star avto s katerim se da zelo lepo vozit
smile-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Vlak iz Murske vozi v Ljubljano
smile-1.gif

Res je. Sem se vozil kar lep čas z njim, ampak ko ti zadnji vlak pelje ob 18h iz LJ, ti si pa do 18h ali dlje na faksu se lahko samo še po riti počohaš.
grin1.gif

Pa prekipi ti, da se voziš 4 ali več ur v eno smer. Z avtom pa pridem v ~1.5h MS-LJ ali obratno. Stroški so večji, vendar je vse odvisno od posameznika koliko mu pomeni prihranjen čas. Pa še vedno lahko stroške zmanjšaš če pelješ koga s sabo.
Zdaj pa ko se vozim še delat... Heh, sem tudi hodil z busom najprej. Lepo na primestnega pa do glavne postaje pa potem do službe... Pa je šla skoraj ura po pol v eno smer. Z avtom pa rabim največ 30min, razen če je res velika gužva.
smirk-1.gif

Če pa uredijo javni prevoz tako, da bom porabil bistveno manj časa kot bi ga zdaj pa avto grem direkt prodat.
smile-1.gif

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Js lih nism kak fan renojev. Sam tanov megan se mi sploh ne zdi slab. V primerjavi s prejsnim modelom je pa cel lepotec
grin1.gif