Novi megane karavan

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Ga je kdo ze vozil? oz. kje imajo testnega,.....

Kakpne izkušnje
smile-1.gif
mi je nekako všečen avto,. pa še octavio bo treba počasi zamenjati.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
smile-1.gif
sploh nisi smesn,..
vprašam če ga je kdo ze vozil... jeb*** zakaj pa je forum?

edit: kaj pričakujem, predvsem avto da me bo pripeljal od A do B : točke, varno, poceni,...

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.515
10.735
113
yarisa mas vpisanega, zakaj bi torej octavio menjavala?

dobro te pa grem danes na testno voznjo megana :S na silo.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Kjep apiše da ne moreš imetu dveh avtov pri hiši ?

dost off topic,... ti se pa brez izkušenj prosim izogibej teme
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
(govorim za dizla)
Da daš za avto 18k€ in ima v drugi stopnji opreme še vedno ročno nastavljivi zunanji ogledali (
13.gif
) in še vedno nima serijskega ESP-ja (za ta denar....). Hvala, ampak NO-GO.

Všečen je pa tudi meni.
Ampak, roko na srce... Renault se previsoko nosi s (za) svojo znamko...
bonk.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Kaj pa ti sanjaš? Karavan dizel z dynamique opremo pride ravno 17 jurjev. In ima esp, bluetooth, tempomat in CELO špegle na elektriko. Pa še kaj drugega tudi.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Sam ga nisem vozil. Lahko ti pa samo prenesem informacije, ki sem jih zasledil v neki reviji. Testirali so 1.5 motor, ki avtomobilu kar paše. Avto se pelje dobro, stabilno, prtljažnik ogromen, menda je večji od prejšne Lagune za slabih 20 litrov, je pa avto si zaslužil dve veliki graji. Prva je bila ta, da avto praktično nima odlagalnih predalov, nima držala za pijačo in pa najhujši očitek, v močnem soncu je odsev letvice okoli levega zračnika nevaren za samo vožnjo, saj ta odsev močno zmanjša pregled vozila nazaj skozi levo ogledalo!

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Sem pravkar vozil testnega 1.4 TCE 130KM in moram reči, da se fino pelje. Podvozje je trše in kompaktnejše od prejšnjega modela. Sedeži so odlični. S tem motorjem je tudi dovolj poskočen. Le cena s tem motorjem se mi zdi previsoka.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Čisto konkretni popusti so že sedaj. Problem pa je sama razlika v ceni med tce in dizlom, ki je majhno razočaranje. 1500€ več od 1.6 motorja za 15 konjev in nekaj navora več res ni vreden. Jaz bi raje dodal še 500€ pa kupil 105 konjskega dizla.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Kakšni pa so popusti? meni so reklo 1000 na financiranje in pa 800 tako..

Samo kaj ko so rabljenga zelo zelo nizko ocenili

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
1800 za nov model ni slabo, kaj bi pa rad? Lahko edino še na kakega zaposlenega v revozu dobiš popust. Večina jih najbrž renaulta tako kupi. Sicer pa rabljen avto povsod slabo ocenijo in je odvisno od salona in ne od proizvajalca, v tem primeru renault. Saj je vedno prva stvar, ki ti jo povejo, da ga raje sam prodaj.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Hm,..a kej vidis da sem se pritozeval nad popustom
smile-1.gif
Vem da se da dobiti še 200-300 eur popusta,.kar niti nima takega vpliva.,...

Glede rabljenega pa vem,.. pravjo da imajo preveč rabljenih in da se jih ne morejo znebiti, zato pa tolk nizka ocena, da bi ga sam prodal
smile-1.gif
jih čisto razumem.....

Sedaj se bo pa samo treba odločiti med tem meganim (105) in pa novo octavio......

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kupi oktavijo, ki je preizkusen model. reno novejsih letnikov se bo moral se dokazati, da je kaj vec vreden od piskavih 02,03,04

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
"Preizkušen model" pač pomeni po vw-jevsko enostavno precej zastarel. [censored] ga, megane zgleda neskončno bolje in je polno kapo modernejši in bolje opremljen. Nekateri motorji pa so zdaj že po vw-jevsko preizkušeni
wink-1.gif
Octavia je super avto in med boljšimi nakupi, ampak je ta čisto preveč racionalen. Pa 1.9tdi motor... preizkušen ali ne, povozil ga je čas.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kot otroci ste eni, kupi in daj mir. sem imel ze tri nove renoje in vem kako se francozom streze...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
da se ne bomo spet kregal kaj je boljse,..
smile-1.gif

hvala, bom sel še mal sprobat megana pa octavio, pa mal okol (ko bom imel preveč časa), potem pa bomo vidli

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
kot otroci ste eni, kupi in daj mir. sem imel ze tri nove renoje in vem kako se francozom streze...

Očitno si bil zadovoljen, če si kar tri nove kupil. Kako se jim pa streže pa pojma nimam. Jaz peljem vsakih 30kkm na redni servis pa kakšno žarnico sam zamenjam, eno ali dve na leto.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Kaj pa ti sanjaš? Karavan dizel z dynamique opremo pride ravno 17 jurjev. In ima esp, bluetooth, tempomat in CELO špegle na elektriko. Pa še kaj drugega tudi.

Njihov Konfigurator pravi drugače...

Citat:
Ročno nastavljivi zunanji ogledali v barvi karoserije

Izberi 105 dci dynamique oprema, pa si poglej, kaj je pod serijsko opremo...
wink-1.gif

Če sm pa kje falil, me pa popravi
zmaga.gif