Cene so primerljive z ostalimi nemskimi premijami. Vsaj glede na to kaj dobis.glede na ceno bi bil smeh če ne bi bili, še vedno mi je pa žal accroda , bomba avto,a mpak cena ga je poj.ebala
V tem segmentu je nakup novega sigurno racionalen, saj se rabljeni prodajajo za drobiž manj kot novi. Pa še kakšne pametne izbere rabljenih ni.Hoče potrdilo da je bil nakup novega avta racionalen.
Tega pa ne razumem? Si pogledal video? V filmčku kažejo, zakaj so rabljeni in novi avti dražji in kako je jeba z dobavo zaradi čipov - ok to vemo. Potem pa pokažejo kako so to proizvajalci strateško izkoristili in dosegajo še veliko večje dobičke kot pred to čip in covid krizo - ta del pa mi je zelo zanimiv. Razlaga zakaj so vstopni modeli raznih Fiest in Yarisk tako dragi in kaj to pomeni za uporabnike in proizvajalce.Ti hoces alterjevcem povedat da fabrika ne zasluzi miljonpetstotauznt procentov na vsakem avtu?
Saj ni samo moj primer tak ... gre pa za sveto trojico ... mal poglej cene 3 leta starih, ti bo takoj jasno, o čem pišem ...Zakaj nekdo proda 3 leta star avto za 20k, nov pa je bil 50k?
Zakaj pa ne?Ni se krize dokler si lahko mlada familija privosci dva nova avta v enem letu.
To je pravi alter user!
Upam da ima se kaksnega jurja na rezervi, ce pride do izpada dohodka
Ni se krize dokler si lahko mlada familija privosci dva nova avta v enem letu.
To je pravi alter user!
Ne zapravijo vsi zadnjega eura za vozila.Ni se krize dokler si lahko mlada familija privosci dva nova avta v enem letu.
To je pravi alter user!
ker lahkoZakaj nekdo proda 3 leta star avto za 20k, nov pa je bil 50k?