Novi Hyundai i30

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Peljal.......vs "užitek" so zajebali zici iz Lada Nive......tam nekje okol visokih tur mi je že rit odpadla
tongue-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Še enkrat: Golfa se ne kupuje s čustvi. Za to je dovolj drugih vozil na trgu.
wink-1.gif

Očitno pa precej ljudi kupuje razumsko, glede na to, da jih ni malo na cesti.
Da ne govorimo o tem, koliko jih bo sedaj rabljenih na trg prišlo, ko poteka 4 letni lizing v Z. Evropi.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
No golfa pri našem standardu kle na sončni strani alp tudi ni ravno razumsko kupovat. Vsaj novega ne, 4 leta starega iz Njemačke, to pa.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.832
-1.067
113
145 km SZ od Opatije
KSZ

Če bi bil Alter merilo za nakup avtomobila se bojim, da bi avtomobilska industrija ...propadla
evil.gif

ON: i30 - ni presežek, ampak glede na klaso in ceno (so šle sicer malo gor napram prejšnjemu modelu) popolnoma v redu avtomobilček

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Meni so vsi novi avti en k....ac. Notri tlačijo xy inčne ekrane, dodajo led trakove, zunaj so kot novoletna jelka, pod havbo pa žalost od downsizanih mlinčkov in za en dreku kvaliteta vseh očem nevidnih delov. Cene pa k da so iz zlata narejeni... Hvala za ta jetra...

467716-post_slo.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Meni recimo od novega C3 ali C4 kaktus. Bolj je odfukano bolše je. Zunanjosti mi je pa všečen kak avto, ki je drugačen od drugih. En tak všečni izrodek mi je recimo Yeti. Kot da bi tiguan kangooja nategnil.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
To se zavedate, da je ta avtomobil zunaj že skoraj 5 let?
grin1.gif

Pa da je ergonomija perfektna.
grims-1.gif

Hahaha
hysterical-1.gif
Sem najprej mislo da cizy-a berem......pol snnnn pa zagledo MTL "extender" v podpisu.....

ne razumem najbolj kaj ti ni jasno, oz. kaj je smešno? Ergonimija je v nulo, o tem ni kaj za debatirat, ker to je dejstvo že od nekdaj

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Tudi to ni nič posebnega,da grem iskat nekaj kar mi je res všeč jih ni veliko.Precej je takih ko so z sprejemljivimi oblikami,veliko je pa tudi takih ko mi res rata slabo !!

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.335
9.572
113
EU
KSZ.
Dizajnerje muči, ker so tablice ki jih tlačijo na armaturo, oglate.
Čakam, da začnejo oglaševati, "svetovna premiera, okrogla tablica na armaturi"
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
grin1.gif

grims-1.gif

Hahaha
hysterical-1.gif
Sem najprej mislo da cizy-a berem......pol snnnn pa zagledo MTL "extender" v podpisu.....

ne razumem najbolj kaj ti ni jasno, oz. kaj je smešno? Ergonimija je v nulo, o tem ni kaj za debatirat, ker to je dejstvo že od nekdaj

Smešno mi je bilo ker takoj ko vas VAG loverje dobimo na krivi nogi se oa začne...

.... No ja ampak ta dizajn je pa že 5let star....prilepi raje armaturko prenovljenega passata/polota (ej pogovarjamo se o golfu)...

....prilepil si armaturko od comfort verzije namesto od R-line.....

...zici v top verziji so boljši od tistih ta trdih katere si vozo ti...

Tam bil je nekaj živčen....imel je nekaj trdega v torbi...

Pa take...pa te!
hysterical-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Če boš opazil sem sam samo dejstva napisal in nobenih izgovorov iskal. Tudi v naslednjih postih sem jasno napisal, da se Golfa pač ne kupuje zaradi dizajna
wink-1.gif
, pa tudi če je Highline ali R izvedba.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
grin1.gif

grims-1.gif

Hahaha
hysterical-1.gif

Kaj pomeni "ergonomija je v nulo"? Pa čisto resno sprašujem, ni nobena provokacija...

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Kaksne so pa vozne lastnosti napram konkurenci? Kot se spomnim je imel Hyundai velike probleme pri losovem testu.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
grin1.gif

grims-1.gif

Hahaha
hysterical-1.gif

Kaj pomeni "ergonomija je v nulo"? Pa čisto resno sprašujem, ni nobena provokacija...

Da je volan na levi strani avta, šalthebl na sredini in da z desno roko šaltaš in da je sklopka, bremza in gas v pravilnem vrstnem redu.
To da se brisalce prižiga z desno ročko je mus...

Malo heca, tudi mene zanima kaj se definira pod "ergonomija v nulo"

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Kaksne so pa vozne lastnosti napram konkurenci? Kot se spomnim je imel Hyundai velike probleme pri losovem testu.

ford tudi, pa so ga vedno hvalili kot malodane gokart