Novi BMW 5

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Tukaj pa kopirajo sprednji konec po novi Hondi civic !

Druga zadeva,ali je kdo pogledal kako kratka je armaturna plošča? Ravno tolk kot pri yugotu !

Ja dolga hauba,zato morajo prednje steklo namestiti bolj pokonci in armatura skrajšati,da dobijo sploh kaj placa v dolžino v kabini!

Ampak tudi volan je precej blizu kratke armature nameščen,zato tudi ni pravega položaja pri sedenju.

ha ha ha tudi displej je nastavlje iz armaturke,ker če bi bil nekoliko notri,bi pa bil zunaj pred šipo
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Te pa še nisem slišal.
hysterical-1.gif

Eh, katera znamka pa zdaj linije nima skoraj identične? BMW je bil glede tega še ok do zdaj.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Še en alter deal breaker sem pozabil omeniti. Na voljo samo z avtomatikom.
grin1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.744
5.902
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Tukaj pa kopirajo sprednji konec po novi Hondi civic !

Druga zadeva,ali je kdo pogledal kako kratka je armaturna plošča? Ravno tolk kot pri yugotu !

Ja dolga hauba,zato morajo prednje steklo namestiti bolj pokonci in armatura skrajšati,da dobijo sploh kaj placa v dolžino v kabini!

Ampak tudi volan je precej blizu kratke armature nameščen,zato tudi ni pravega položaja pri sedenju.

ha ha ha tudi displej je nastavlje iz armaturke,ker če bi bil nekoliko notri,bi pa bil zunaj pred šipo
hysterical-1.gif

Evo.. že imamo... 5ica je na sprednjem koncu podobna Civicu (ajde da ne omenim izrazoslovja, kako je lahko spredaj konec). BMWji imajo vedno dolge haube in kratke armature in za to nič slabše ne sediš za volanom. Čemu je to vzrok,... kaj jaz vem,... mogoče vzdolžno postavljen motor.

B81

22. jul 2007
36.942
10.505
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
grin1.gif

Ja za alterase je deal breaker ampak mislim da se bmw ne bo prevec sekiral za to
grin1.gif

Btw, ne poznam cloveka, ki je nekaj casa vozil autom. in kupil rocnega, ker je kao boljsi.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.579
9.810
113
40
MB
vsak pravi alteraš ti lahko pove, da on prestavlja hitreje kot avtomatik ...
grims-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
vsak pravi alteraš ti lahko pove, da on prestavlja hitreje kot avtomatik ...
grims-1.gif

pravi alteraši imajo svojega šoferja in se vozijo v 384kW makinah. eni celo v dvomotornih.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Lep avto sam kaj ko je navadnim in poštenim ljudem nedosegljiv

No
rolleyes-1.gif

Izjava tipicnega fizikalca na minimalcu z omejenimi mozganskimi sposobnosmi, kateremu so slovenske novice vcepile v glavo da se da do denarja prit samo na neposten nacin

Milo

Zelenc'
13. okt 2016
3
0
1
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Lep avto sam kaj ko je navadnim in poštenim ljudem nedosegljiv

No
rolleyes-1.gif

Izjava tipicnega fizikalca na minimalcu z omejenimi mozganskimi sposobnosmi, kateremu so slovenske novice vcepile v glavo da se da do denarja prit samo na neposten nacin

Tipična izjava nabijalca postov
hysterical-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
grin1.gif

Ja za alterase je deal breaker ampak mislim da se bmw ne bo prevec sekiral za to
grin1.gif

Btw, ne poznam cloveka, ki je nekaj casa vozil autom. in kupil rocnega, ker je kao boljsi.

Se popravljam, sem izgleda prebral napačno informacijo. 520d je na voljo z ročnim menjalnikom, ampak to tako ali tako ni alter motorizacija, tako da kaj dosti ne spremeni zadeve.
grin1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.737
113
Cez 4 leta bo to najbolj pogost primerek v SI.

Sicer pa se ga ne bi branil.

B81

22. jul 2007
36.942
10.505
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
grin1.gif

grin1.gif

Se popravljam, sem izgleda prebral napačno informacijo. 520d je na voljo z ročnim menjalnikom, ampak to tako ali tako ni alter motorizacija, tako da kaj dosti ne spremeni zadeve.
grin1.gif

Haha alter motorizacija
hysterical-1.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Jaz ga bom najbrž kupil, samo, da se dovorim z lokalnim dilerčkom, da on letos mercedeza vzame.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
BMWji imajo vedno dolge haube in kratke armature in za to nič slabše ne sediš za volanom. Čemu je to vzrok,... kaj jaz vem,... mogoče vzdolžno postavljen motor.

Zaradi razporeditve teže prednja zadnja os 50:50. Da je mašina čimbolj za prednjo premo, za razliko od Hond kjer visijo čez
evil.gif