Novi Audi A1 - sedi ena

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz...audi očitno ne zna narediti spodobnega majhnega avta, že a2 je bil totalni fail...sicer se pa ve, kdo pri nas predvsem kupuje audije, sam okej, to je že druga tema.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
No, to pa tud mene zanima ...

ON: dvojka je bla res oblikovno mimosun, ne rečem, da ne. Česar pa ne gre očitati enici.
zmaga.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
...Ni ravno presežek, je pa sigurno lepši od Audija. Pa vsaj zgleda kot nek ženski kjut avtoček, tale Audi pa ni ničemur podoben, sploh si ne znam predstavljati za kakšno ciljno skupino je tole narejeno.
Ciljna skupina: osebe z veliko denarja in malo okusa

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
No, to pa tud mene zanima ...

ON: dvojka je bla res oblikovno mimosun, ne rečem, da ne. Česar pa ne gre očitati enici.
zmaga.gif

Kjub temu je A2 še vedno eno najbolj iskanih in cenjenih rabljenih vozil! Torej oblika očitno ni vse!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ne, ne motiš se in prosim, da ne klatiš neumnosti. Brgo že ve kaj piše.
Audi je v zadnjih 15-20ih letih na trg plasiral same mimosune.

Sprašujem se na podlagi česa fabrika sploh še lahko posluje, če je od 15 do 20 let izdelovala same mimosune. Ker jaz mimosun razumem kot izdelek ki se na trgu ne uveljavi, ga kupci prezirajo, oziroma prinaša izgubo. Res me zanima katera lizing hiša še plačuje Audiju da le ta lahko obratuje.
hysterical-1.gif

Drugače pa A1 se tudi meni ne zdi ravno biser, ampak to je subjektivno mnenje. Mogoče bo uspeh, lahko pa bo tako kot prejšnja serija dvojk, ki se niso ravno prodajale za med. Mogoče se sedaj iščejo rabljeni primerki samo prodajne številke niso bile obilne.

Nazadnje urejeno:

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Cakaj... mogoce sem narobe razumel, ampak "konkurenca" temu avtu je klio, corsa, mini... in ne BMW1 kot je napisal mX.

Da danes ponujas tak oskubljen avto
bonk.gif
wtf.

Meni avto ni grd, ampak cena pa je
aplauz.gif
No, dokler je dovolj ovc, bo tudi tako sel v prodajo.

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...audi očitno ne zna narediti spodobnega majhnega avta, že a2 je bil totalni fail...sicer se pa ve, kdo pri nas predvsem kupuje audije, sam okej, to je že druga tema.
ja štiber, kdo?
grin1.gif

a ti ne bi bil všeč en tak avtomobilček višjega cenovnega razreda ??
smile-1.gif

audi_a2_1_99.jpg

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Predvsem tisti, ki tako kompenzirajo manjko na kakšnem drugem področju. Seveda pa ne moremo čisto vseh ingolštat ownerjev uvrstiti tjakaj, marsikoga pa. Podobno kot pri bavarskih vozilih. Pač slovenska posebnost.
evil.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
lahko pa naredimo trenutni top fail competition v tej kategoriji: A1 vs pežo gravž vs renault wind
cheer.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sprašujem se na podlagi česa fabrika sploh še lahko posluje, če je od 15 do 20 let izdelovala same mimosune. Res me zanima katera lizing hiša še plačuje Audiju da le ta lahko obratuje.

Ja sej to tudi meni ni jasno. Vidiš, istih misli sva. Jaz sumim da direktor Audija Merklovo poriva, zato, da lahko firma še glavo nad vodo drži.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Ne, ne motiš se in prosim, da ne klatiš neumnosti. Brgo že ve kaj piše.
Audi je v zadnjih 15-20ih letih na trg plasiral same mimosune.

Meni se zdijo njihove limuzine (in A3) "nemsko klasicni", kar je lepa oblika, ceprav morda pretirano pusta. R8 je pa sploh zgodba zase, izgleda super.

Ce hoces videti oblikovalske zablode, poglej francoze (pri Citroenu prakticno vse od Xantie dalje, pri Renaultu Vel Satis in sorodstvo s pokoncno sipo), italjane (Fiat Multipla in mali kockasti vozovi
bonk.gif
o skatlastih Alfah izped 18 let smo ze zadnjic) ali pa posamezne modele pri mnogih proizvajalcih ... S tem da pri francozih in italjanih kaj drugega kakor oblike tako ali tako ne kupujes.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Predvsem tisti, ki tako kompenzirajo manjko na kakšnem drugem področju.

No daj povej vsaj katero znamko si lastiš, ne rabiš pisat letnika in modela, če ti je nerodno. Ali mogoče voziš Ligier-ja, ker ne rabiš nikjer kompenzirat?

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Citat:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sprašujem se na podlagi česa fabrika sploh še lahko posluje, če je od 15 do 20 let izdelovala same mimosune. Res me zanima katera lizing hiša še plačuje Audiju da le ta lahko obratuje.

Ja sej to tudi meni ni jasno. Vidiš, istih misli sva. Jaz sumim da direktor Audija Merklovo poriva, zato, da lahko firma še glavo nad vodo drži.

Da Merklovo v Audiju poriva lahko dvoumno zastopimo.
grims-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
@Radirko, MrDAco, D_K, če že ne Audija si kupte pa vsaj sarkazem detektor, da se boste lažje čez moje poste prebijali
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Evo Štibr, če me nisi zastopil, tole je Ligier, če tole furaš, ga imaš sigurno pod kolenom. Tako, da verjamem, da ne rabiš kompenzirat.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Imaš konfigurator na audi.si, pa poglej pod serijsko opremo in kaj vse je treba doplačati za dodatno opremo. V glavnem pod 20.000€ nimaš kaj praskati.

Ja, okoroglih 20 pride normalno opremljen. Mini je 10 konjev šibkejši in z enako opremo par 100€ dražji (če odštejemo tole akcijo zdaj, ki je je pa v bistvu že konec). In točno na Minija so štartali.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik deedee pravi:
Pri nekaterih znamkah bi moral doplacat, da ti klimo ven vzmenjo.

Ne gre mi v racun, da je dan danes mozno dobit avto brez klime oz. jo je treba doplacat.

Jebiga, Nemci. Mini je brez in zato je Audi (principal) zahteval, da se avto cenovno in po opremi izenači. SLO uviznik je sicer hotel serijsko klimo, ampak jim ni ratalo. Še deželnega paketa jim niso dovolili naredit.