Novi Audi A1 - sedi ena

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Pa se dejansko najdejo pacienti, ki dajo toliko denarja za Audija na roštilj, brez klime in česarkoli drugega?

Mini pa Mito sta vsaj lepa za pogledat, ta Audi pa še tega nima.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Mini pa Mito sta vsaj lepa za pogledat, ta Audi pa še tega nima.

LOL, da nisi mislila ravno obratno? Mito dobr zgleda? Mogoče Trefalt, AR pač ne.

Kot vidiš, so okusi lahko ZELO različni. Meni pa edino Audi (od vseh prej naštetih) lepo izgleda.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Mini pa Mito sta vsaj lepa za pogledat,

Ja pa res, poglej ga buhteljčka
srce-1.gif

1_530.jpg

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Audi nikdar ni bil za gledat od zunaj, ker preprosto o dizajnu nimajo pojma. Vsaj od znotraj so bili vedno kot se šika, tokrat pa so vsekakor presegli sami sebe v vseh pogledih. O Mejduš kako je grd in drag.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja ni, minija ze dobis za 12500
smile-1.gif
pa vsaj zgleda, tale A1 je vizuelno obupn. ampak za frače očitno dovolj dobro.

Ja minija dobiš za te dinare zdaj, ko delajo to akcijo ko je prišel A1 na trg. Čeprav se nebi strinjal kot pravijo da bi naj bil
minijev konkurent, miniji so na policah že skoraj 10 let, in 09 rabljen kuper ima ceno okol 21k, nov "special edition" ki nima
ničesar razen mišn kontrola ki je brezvezen pa stane 26k. Za 10 let star model? Bodi resen, ja se "zgleda" ampak bo čas za
nov model, katerega pa seveda še nebo lep čas. A1 dvomim da bi rad bil kak konkurent, prej pol bmwjevi enkici, katere so
poplavljene na cesti z "UŽITEK V VOŽNJI" nalepkami na bokih.

Sem pred debelim tednom dvignil telefon in bi ga naj ta vikend dobil, sem predtem imel 116 in 116d, in me prav zanima kaj si
je audi zmislil novega headup displej iz armature je sigurno bombastičen, katerega pri enkicah (brez ubijalske 7k opreme)
ni.

Se bom odvozil pa napisal eno subjektivno mnenje, ampak že zdaj mislim da je A1 boljši, nenazadnje na na trg prišepal koliko,
skor 4 leta kasneje, kar je bilo dovolj časa da so ga naredili boljše kot bawarci. Je pa mi vizuelno kot (A1 in) 116 klasičen gayride.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ima za tak denar vsaj ESP?

Zgleda da ja, ampak je potrebno pa dodatne (SW) funkcije ki pridejo drugje v koncernu avtomatično tu doplačat (npr. hill-holder).

Pa tudi nikjer ne najdem koliko airbagov ima ta reč .. tudi na listi za doplačilo jih ni, torej domnevam da jih ima serijsko vsaj 12. Tole bi recimo delno upravičilo ceno ...

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Audi nikdar ni bil za gledat od zunaj, ker preprosto o dizajnu nimajo pojma. Vsaj od znotraj so bili vedno kot se šika, tokrat pa so vsekakor presegli sami sebe v vseh pogledih. O Mejduš kako je grd in drag.

Ah kje, Audiji višje klase so lepi, ker audi zna narediti lepe limuzine. Tudi za R8 težko rečeš da je mimosunek.. samo potem nek koncept pomanjševat do te mere da izgleda neumno je pa fail. Kot da bi na telo čivave nataknil glavo nemškega ovčarja.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne, ne motiš se in prosim, da ne klatiš neumnosti. Brgo že ve kaj piše.
Audi je v zadnjih 15-20ih letih na trg plasiral same mimosune.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Saj so naredili kar nekaj avtomobilov, ki so mi všeč. Recimo aktualni a4 je pokazal kar nekaj napredka, pa tudi a3 sportback ni slab. Ampak kaj, ko so spet vsi podobni kot jajce jajcu. Zato malo odstopanja od ravnih linij in celo kakšen detajl niso dovolj da bi jih hvalil. Dobra stvar konzervativnega oblikovanja je pa, da so tudi ko so stari še vedno približno za pogledat.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ne, ne motiš se in prosim, da ne klatiš neumnosti. Brgo že ve kaj piše.
Audi je v zadnjih 15-20ih letih na trg plasiral same mimosune.

Dobro in slabo oblikovanje nimata veze z mimosunom. Tako kot kavbojke niso mimosun v primerjavi z visoko modo
tongue-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Citat:

srce-1.gif

1_530.jpg
Ni ravno presežek, je pa sigurno lepši od Audija. Pa vsaj zgleda kot nek ženski kjut avtoček, tale Audi pa ni ničemur podoben, sploh si ne znam predstavljati za kakšno ciljno skupino je tole narejeno.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Notranjc - čisto osebno mnenje. Trenutni A4 mi je lep, A6 tudi.. je pa res kot brgo pravi, da so si podobni kot jajce jajcu. Osebno bi še vseeno raje imel Mito-ta, neglede da je to GP.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Citat:
Citat:
Citat:

srce-1.gif

1_530.jpg
Ni ravno presežek, je pa sigurno lepši od Audija. Pa vsaj zgleda kot nek ženski kjut avtoček, tale Audi pa ni ničemur podoben, sploh si ne znam predstavljati za kakšno ciljno skupino je tole narejeno.

PA ne mi rečt da ni TO idealen avto za ženske:
1.jpg

evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No meni pa trenutni A4 ni lep, čisto resno. A6 je pa že malo star, čakamo novega...