tole zadnjič gledam na YT, vmes se mi v mislih prikaže film, če bi obratno naredili reklamo.... verjtno je naslednji dane konec sveta in medijski linč po celem svetu, ali?
What bad boys drive, fuc.king fiat 500, ahahahahaha, d besttole zadnjič gledam na YT, vmes se mi v mislih prikaže film, če bi obratno naredili reklamo.... verjtno je naslednji dane konec sveta in medijski linč po celem svetu, ali?
A se je katera zbunla?Tole je pa čisto seksisticna reklamA
To, da npr. zupan mesta ali sef ali kdorkoli ze, ne zahteva psihiatricnega pregleda za glavnega v tej mavricni skupini, ni normalno.
Ja ker je zaveden (dvoletnik).Raje ti pojasni, od kdaj in od kod je prišla transformacija "enakopravnost spolov" v "enakost spolov". Slednje je očitna neumnost, razlike med spoloma (ja, biološko sta dva) prepozna vsak dveletnik. In vendar obstajajo pravno gledano opravilno sposobni ljudje, k trdijo drugače.
Se čutiš X? Če ne, ne vem kaj te muči. Opravka bi imel (s takimi vprašanji verejno ne, ampak) z ljudmi, kot živijo okoli tebe.Neka mednarodna banka pri prijavi na delovna mesta vedno vabi F/M/X, ko sem hotel definicijo X, da bi vedel, s čim bi imel opravka so pa gledali v tla (pa tam ni bilop ne X ne F in ne M, samo parket)