Kako je ljudem dolgčas. Od vedno bilo spol z lulckom in spol.brez lulcka
Hodijo naokoli (ali ne) neodvisno o tega, ali je taka firma v Sloveniji.V Sloveniji imamo firmo, kjer hodijo ti šmirjokli okoli? Now, that's new...
Hja, ali pa si bodo ravno zaradi ustvarjene priložnosti nadeli masko, ki jo želijo nositi iz X razloga. Ta priložnost ima pomoje večjo vlogo kot si ti misliš saj bi drugače morali o žnj različnih spolih in identifikacijah poslušati že vsaj tako dolgo kot se ve za geje in lezbijke, ki so pa dejansko "morali nositi masko" in ne šele zadnjih nekaj let, ko se imajo lahko ljudje tudi za živali, če jim tako zapaše.Kar je točno poanta, ki jo propagiram: ti ljudje se ne bodo pojavili zaradi priložnosti, ampak bodo odvrgli masko, ki jo morajo nositi.
Na sončke pozabljate, na sončke!Tudi meni se zdi žaljivo. Manjka vse živo, od catwoman, captain america, pižamarji, moj mali poni itd.
In z njo mračni srednji vek..Podpiram vse te stvari.
Bolj kot je sistem dekadenten, bližja je revolucija!
Tam smo že. Oziroma še.In z njo mračni srednji vek..
Seveda padamo zaradi takih pogledov ki jih imašTam smo že. Oziroma še.
Koga tu sprašuješ - kdo so ta "vi"?In imate vi kak plan za naprej, da se rešimo tega dark age-a? je to hepi hepi mantra ali 400 spolov na osebni itd? Kaj je torej gonilo teh nesmislov?
Koga tu sprašuješ - kdo so ta "vi"?
Če mene - sem kot Broj 1, prestar in tako. Ampak vi, vi bi pa lahko...
Plan pa je jasen. Požgati vse, na pogorišču lahko nastane kaj novega. Več kot pustiš, slabše bo. Komunisti so pustili preveč, glej kje smo.