Nova vozniška

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kje si pa videl, da so kaksne birokratske zadeve enostavne?
bonk.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Drzavljanom prijazne storitve drzavne uprave.
Moto, katerega bos v Sloveniji zelo tezko zasledil.
Tako da res ne vem zakaj se brez veze razburjas.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
ksz

Kolega je pred časom dobil to novo vozniški. Problem je bil edino da mu je potekla preden jo je sploh v roke dobil
evil.gif

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Meni v nedeljo poteče vozniška (konec voznika začetnika). Bi bilo to boljše dat delat že ta teden, ali lahko čakam na drug teden?? Če se torej dobi nova vozniška v 1 dnevu??

Za koliko €€ me bodo olajšali??
smile-1.gif

ti daj kar prej delat, stane pa 12,40 EUR če že maš slike... jaz sem dal slike, ki so čez eno leto stare, pa ni noben kompliciral...
so pa rekli, da dobim novo v roku enega tedna (v 1 dnevu pa verjetni ni mogoče pri naših občinarjih
smile-1.gif
)

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Evo, sem vzel novo vozniško. Predvsem, ker mi precej manj okupira denarnico in paše v razdelke za kartice. Drugače je pa kul feature ta hologram proti ponarejanju na hrbtni strani v katerega so spravili fotko imetnika.

Samo namesto hologramov žnj cilindrov motorja z notranjim izgorevanjem bi pa lahko dali še kak elektro motor.
grin1.gif

Ogo

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Cena je dobrih 17€ ...

http://www.upravneenote.gov.si/velenje/splosno/novice/novica/article/4604/5790/?cHash=d35d146a92

Za izdajo novega vozniškega dovoljenja je potrebno plačati upravno takso po tarifni številki 1 in 1a. točki tarifne številke 21 Zakona o upravnih taksah, kar znaša 14,19 €. Cena novega vozniškega dovoljenja pa znaša 3,18 €, skupna cena je torej 17,37 € .

12,40€. Ravno včeraj plačal. Plonkam z računa:

Vozniško 3,18
21/1 3,55€
21/1b 5,67 € (ker ne gre za novo vozniško, ampak samo stari obrazec menjaš za novega)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Vozniško 3,18
21/1 3,55€
21/1b 5,67 € (ker ne gre za novo vozniško, ampak samo stari obrazec menjaš za novega)

Potem pa nategujejo folk... Na spletni strani pise toliko... in jaz sem tudi placal za osebno in voznisko okoli 35€ ...

Voznisko sem samo menjal... je stara bila se veljavna... Osebna pa je ze eno leto, kar je potekla ... Ce se spomnim, bom pobrskal jutri v avtu, kjer se mi zdi, da imam se nekje racun
smile-1.gif
...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ne smeš pozabit, da je osnovni namen te kartice še vedno obiranje folka. Uporabnost pri takih zadevah ne šteje
smirk-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Zakaj hudiča je treba leta 2009 še vedno k fotografu, ki mora izdelat sliko, katero je treba potem ročno nest na UE kjer jo potem skenirajo? Zakaj teta na UE ne more met 1x1m bele/sive/modre stene pred katero bi se postavil, računalnik bi ji pokazal eno zeleno lučko kdaj so vsi parametri (ozadje, oči,...itd) ok, da lahko pritisne...in čez 2 minuti iz ene škatlice prileti osebna/vozniška/potni list,.....

Tako te pa v najslabšem primeru (beri ima fotograf slab dan, al pa enega studenta, ki ne ve točno zakaj se gre) še vedno pinkponkajo med fotografom in UE. WTF? Očitno je fotografiranje ene glave pred belo steno res še vedno taka znanost.
Na Lj UE te poslikajo, če je treba ...

Tako je, pa še fleše znamke bowens imajo, ni da ni...
cheer.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Zakaj hudiča je treba leta 2009 še vedno k fotografu, ki mora izdelat sliko, katero je treba potem ročno nest na UE kjer jo potem skenirajo? Zakaj teta na UE ne more met 1x1m bele/sive/modre stene pred katero bi se postavil, računalnik bi ji pokazal eno zeleno lučko kdaj so vsi parametri (ozadje, oči,...itd) ok, da lahko pritisne...in čez 2 minuti iz ene škatlice prileti osebna/vozniška/potni list,.....

Tako te pa v najslabšem primeru (beri ima fotograf slab dan, al pa enega studenta, ki ne ve točno zakaj se gre) še vedno pinkponkajo med fotografom in UE. WTF? Očitno je fotografiranje ene glave pred belo steno res še vedno taka znanost.

Če pomislim, da so me leta 1990 slikali na spodnji postaji žičnice za eno navadno vozovnico za tedn smučanja.... Seveda ne v sLOVEniji
crazy1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Malo OT, ampak vseeno: osebna mi preteče konec leta... je tudi v pripravi kakšna nova ali naj dam delato to staro...?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Vozniško 3,18
21/1 3,55€

Potem pa nategujejo folk... Na spletni strani pise toliko...
Ti si gledal za izdajo nove vozniške (tistim, ki je še nimajo).
Za ceno zamnjave sterega za novo moraš gledat tri linke nižje pod podaljšanje
Citat:
Upravna taksa se obračuna po tarifni številki 1 in 1b. točki tarifne številke 21 Zakona o upravnih taksah, kar znaša na današnji dan 9,22 EUR. Strošek obrazca vozniškega dovoljenja 3,18 EUR.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ej, v glavnem teden je hitro minil in jasno, da si še nisem dal delat sranja ... Zdej pa drug teden bom malo več na cesti (vsak dan min. 50 km) in me zanima, kake pizdarije imam lahko, če me slučajno ravno zdaj dobijo taplavi s potečeno vozniško???
wink-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ti pejt v qrac. Če nisi sposoben taprav čas zamenjat dokumentov edino pravilno da te kaznujejo...

Avta ti pa ne zasežejo, če je problem samo pretečena vozniška. Ne želi si pa da si udeležen v kakšni prometni nesreči...