Nova policijska vozila

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Predaja vozil uspela

Vozila še niso na cesti, ko bodo vas obvestim
wink-1.gif
Je že je že
cheer.gif
P D7 - 454 (za D7 nisem ziher) ni bilo panike sva šla 146 km/h pa je rekel, da za za nama vozi 4 km bla bla če hoče nama pokaže video ...gledam in se je kar lepo videlo spraševal nisem ravno preveč.
Zaželel nama je srečno vožnjo midva kontra pa čim manj dela in to je bilo to.
Pol v avtu mi pa baba reče: "njemu se bi pa pustila prešlatat hi hi"
smirk-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Meni se zdi pa v redu, da so obarvana v policijske barve. Namen naj bi bil preventiva, ne pa underground dirkanje in kasiranje. Cilj je postoriti več za varnost na cesti (čeprav se na koncu pokaže, da je cilj bolj polniti blagajno...) in to so sigurno storili s prepoznavnimi vozili bolj, kot z civilnimi verzijami. Ko je pa enkrat obarvan v belo-modro je pa že vseeno kateri model avta je, redek ali pogost na naših cestah, tako ali tako izstopa zaradi barve.

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik predator pravi:
In ne ni brezveze, da so nalepke na njih, ker ljudje ko zagledajo policijsko vozilo v večini primerov takoj začnejo voziti bolj ali manj po predpisih....bolje preventiva, kot pa da vsi norijo in policisti se potem morajo za njim gonit, kar pa sploh ni preprosto tako kot si večina to predstavlja...

se strinjam
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Čez vikend so delali setup.

ne-ne-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ej direktor kdaj gremo končno stestirat tele SuperSlow Škode?
aplauz.gif

Jaz jih z mojim biciklom naščijem.
hysterical-1.gif

Ne resno, Mate razlaga kako bodo dobili super hitre avtomobile potem pa Škoda SuperB.
crazy1.gif

Bolje kake Passate 3.2 FSI pa bi zmagal.
zmaga.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Zakaj ne kar R36? Ali pa če že izbiramo...Audija S4. Mah ne...RS4. Ampak če že damo toliko...dajmo RS6, da bo malce več prostora. Kaj pa F599? To bo pa res to...

Samo jaz vonjam neverending story?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ej direktor kdaj gremo končno stestirat tele SuperSlow Škode?
aplauz.gif

Jaz jih z mojim biciklom naščijem.
hysterical-1.gif

Ne resno, Mate razlaga kako bodo dobili super hitre avtomobile potem pa Škoda SuperB.
crazy1.gif

Bolje kake Passate 3.2 FSI pa bi zmagal.
zmaga.gif

Ni lih avijon, vendar končna 237km/h ni slaba
smirk-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Eni pa znate pretiravat.
crazy1.gif

Najceneje še ne pomeni najbolje, mogoče za proračun.
Potem najbrž tudi veš, da eden izmed razlogov nakupa novih "boljših" vozil s sistemom Provida je tudi ta, da nekatere kljub močnim Fordom ST, Vectram, Passatom, itd. niso mogli ujeti. Mate se je odzval, da bodo naročili super močne avtomobile, potem pa pride ven z izjavo, prihajajo Škode SuperB.
hysterical-1.gif

@timecop
O čem ti govoriš?!
hysterical-1.gif

@Cupra
Najbrž sem eden redkih "posebnežev", ki je ta avto do dobra stestiral.
wink-1.gif

Kanta na kubik.
hysterical-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Eni pa znate pretiravat.
crazy1.gif

Najceneje še ne pomeni najbolje, mogoče za proračun.
Potem najbrž tudi veš, da eden izmed razlogov nakupa novih "boljših" vozil s sistemom Provida je tudi ta, da nekatere kljub močnim Fordom ST, Vectram, Passatom, itd. niso mogli ujeti. Mate se je odzval, da bodo naročili super močne avtomobile, potem pa pride ven z izjavo, prihajajo Škode SuperB.
hysterical-1.gif

Torej ti bi vse tiste, ki jih ne bi ujel s Superbom 2.8 ujel s Passatom 3.2?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Doktore meni se je.be za vas.
pozdrav.gif

@Soulman
Passati bi bolje ustrezali kot npr. Škode, ki so jih izbrali. +60KM se pozna. Žal je v Škodi SuperB že "stara" tehnika in se res bojim, da bo čez nekaj časa na TVju prispevek kako je to vozilo neustrezno ter da se niso pravilno odločili.

Cene MPC Passata FSija ter SuperBja so tam tam, Passat je nekaj dražji. Glede na to, da so se osredotočili, da bodo izbrali vozilo do 250KM menim, da je bolje izbrati nekaj močnejšega glede na to, da so stokali, da jim vozniki bežijo. Bolje bi bilo, da so kupili manj vozil ter kupili par zmogljivejših, ki bi recimo ujel tiste najhitrejše.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Kdo pa voz +230 na AC da jih celo snemajo.
Tisti ki kaj takega počenjo, delajo na osekih oz v takem acjtu ko provide niti slučajno ni na cest..

Glede na jajca ki so jih mel sedaj je tale Superb čisto OK.
Le kako so pa sedaj prežvel z 2. zadevami???

Najbolj da jim M5 nabavjo?? Oz k švabi 911..

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Kako ti veš na kaj so se osredotočili? In MPC vozil za Policijo so bistveno drugačne kot za "navadne državljane". In še enkrat povem, da se pri javnih naročilih odda povpraševanje z določeno specifikacijo, ter se nato izbere najcenejšega ponudnika, kar ni nujno da je najboljši.Glede Passata, moči ima več vendar je MANJŠI in MANJ UDOBEN za vožnjo od telih Škod. Udobni morajo biti pa zato, ker policista ki sta v vozilu dnevno naredita OGROMNO kilometrov. V končni fazi je pa Passat dražji in zato ne more biti izbran na javnem razpisu.
In norca s Porschejem, BMW M6 itd. tudi omenjeni Passat ne bi ujel tako, da je debata o tem brezvezna.
Mislim da je 237km/h za tako limuzino (ja smejte se, samo je limuzina) čisto spodobna hitrost.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ja, vsaj eno konkretno Provido bi lahko imeli.

Žal je zelo težko vedeti kje se nahaja Provida, vendar menim, da so jih veliko posneli ko pa stokajo kako jim bežijo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Vem, ker nam je Mate povedala.
wink-1.gif

Ko so novinarji zvedli je Mate približno takole povedal. S tem naročilom bomo poskrbeli, da bomo ujeli tudi tiste najhitrejše. Kaj si je pa v sebi mislil je pa drugo.
Moj MPC ni bil mišljen za Policijo, vem da Policija dobi poseben popust na količino kot na praznenje presežne proizvodnje kar se je ob tej dobavi dejansko zgodilo. Tako za model SuperB kot za Ocativo (tukaj menim, da so dobro naredili).
Nisem vozil modela 3.2 FSI, ti pa že zdaj povem, da 2.0 TDI povsem korektno opravlja delo, celo bolje od Škode, ki ima podvozje prejšnjega Passata.
Lepo si povedal, da se avto pač izbere, ker je najcenejši.
Ja tudi Passat ne bi ujel te super športnike, zato jim pa bežijo, ker so zopet "usrali" pri naročilu.