Nova policijska vozila

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Danes sem vidu provido Superba, ki je ustavil nekoga in neki so spisovali kr na eni strani ulici...Da ni blo rečeno, da so na AC pa hitrih cestah?

Jaz sem napihal pri providi, mi je uletel na rit, in sledil je psotopek, stopim do avta, pa vidim lepo 12' ekranček
not, ima kamero v bumperu in snema, tako da če kaj trdiš da si bil pripasan, ti lepo pokaže kej nisi mel pasa in kje si si ga povlekel v zadnjem momentu.

Sicer pa so mene in kolega že predlani ustavli kekeci iz Celja, z takratnim mondejom (z stroboti in nalepkami,
klasično policijsko vozilo) in so tut meli provida sistem.

Ni se več za hecat, bemomater.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Samo tej Tuaregi so čisto preseravanjaje. Za kaj ji pravaprav rabiijo? Da malo strašijo folk po mestih ko vozi 60 namesto 50??
V bistvu ni nek avtek, ki bi lovil norce po AC in ni niti tako uporaben kot recimo Octavia ali Ford...Po mojem mnenju nepotrebni...

Rok911113

Pripravnik
28. nov 2007
43
0
6
Čudno se mi zdi, ker je približno štirinajst dni nazaj pisalo na strani MNZ, da bo predaja (minister pa Romšek naj bi predala), pol so pa kar naenkrat umaknili obvestilo. Morda so se bali ob vsej inflaciji javno razkazovati. Če je možna kakšna slikca. V živo jih pa še nisem zasledil.

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Rok911113 pravi:
Čudno se mi zdi, ker je približno štirinajst dni nazaj pisalo na strani MNZ, da bo predaja (minister pa Romšek naj bi predala), pol so pa kar naenkrat umaknili obvestilo. Morda so se bali ob vsej inflaciji javno razkazovati. Če je možna kakšna slikca. V živo jih pa še nisem zasledil.
Može sine
grin1.gif

predaja%20mate%20gdp.jpg

vsi%20avti.jpg

dva%20spredaj.jpg

dva%20zadaj.jpg

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Slikc ne delam, mogoče jih je kak policsti naredil tako kot takrat, ko so prišli iskat Touarege in se bodo pojavile na netu.

aja btw sedaj je na testu Kia Sorento.....ful lep avtoček
roza.gif

edit: to je ena takih slikc

Nazadnje urejeno:

Rok911113

Pripravnik
28. nov 2007
43
0
6
SORENTO NEW 2,5i CRDi 4x4 EX 5V 29.290 €. Če se jih kupi cca.30, bi bila nabavna za policijo sigurno največ 20.000€.Na koncu se vedno odloči na podlagi drugih dejavnikov ( beri:kuvert)

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ker vem, da si bolj insiderski...je kaj govora o novem Fordu Rangerju? Zadnje čase si jih na Avto Celje nekaj na veliko oglejujejo...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Tega sorenta sem videl, kako je dober čas ždel pri KMAGu ampak se ga ni nihče usmilil in ga odpeljal. Hvala dobri duši.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Rok911113 pravi:
SORENTO NEW 2,5i CRDi 4x4 EX 5V 29.290 €. Če se jih kupi cca.30, bi bila nabavna za policijo sigurno največ 20.000€.Na koncu se vedno odloči na podlagi drugih dejavnikov ( beri:kuvert)

JAh pri tem mislim da odloca tudi kako jim je vsec sam avto. Oziroma uporaben. Jaz vem da recimo pri resevalnih vozilih je najboljsi transporter, zdaj ce je kaksen R trafic malo cenejsi se ga ne splaca kupovati, ker ves da je zanic.
Nevem kako gre to pri policiji, ampak na resevalnah se gleda kar precej na to.

LP

Rok911113

Pripravnik
28. nov 2007
43
0
6
Lep avto, glede na registracijo je v uporabi pri UVZ. Sej za spremstva bi bil kr soliden. A ma v maski led diode? Škoda ker nima še led svetlobnega bloka, vsaj ta bi lahko imel kakšen Whelen gor, ker je testni.

Nazadnje urejeno: