Citat:
Uporabnik hermann pravi:
tale zgoraj že nima tega motorja
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Mimogrede je Honda imela najmočnejši atosferski serijski motor brez turbine in zgorej je imela 1.8 190KM)
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Moraš bit pa precej mlad, da si se odloču kupovat Hondo in Toyoto na podlagi izgleda
Citat:
Renault, Mercedes, Bmw in Opel.
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Ko lih omenjaš bmw.. sodelavec je kupil rabljeno škodo fabio s katero se vozi, ko ima bemflo x5 na servisu.brez heca. Na zadnje je imel "low riderja", mu je meh zadaj spustil... haha...
Ego je treba spremenit,največjega imajo z mercedezi,potem BMW,nato VW,Opel kolica. Kdor ima japončka je totalen faliranec,ki ga je kupil,ker ima najbližji servis ali avtobusno postajo. Sigurno ga je nekdo nategnil,ker ima kaj od tega ! Japonc nima duše,rjavijo ko satan,barva zbledi,deli dragi in jih ne dobiš !Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Zgleda mi migrena ne uide. V primeru Honde bi me zadela vsako jutro ko bi stopil na dvorišče, v sedanjem primeru pa me bo zaradi obiskov servisov: evropska jetra press.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Honda civic vti l 92 1.6 160km Integra 1.8 190KM S2000 2.0 240KM
Citat:
Renault, Mercedes, Bmw in Opel.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Ego je treba spremenit,največjega imajo z mercedezi,potem BMW,nato VW,Opel kolica. Kdor ima japončka je totalen faliranec,ki ga je kupil,ker ima najbližji servis ali avtobusno postajo. Sigurno ga je nekdo nategnil,ker ima kaj od tega ! Japonc nima duše,rjavijo ko satan,barva zbledi,deli dragi in jih ne dobiš !Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Zgleda mi migrena ne uide. V primeru Honde bi me zadela vsako jutro ko bi stopil na dvorišče, v sedanjem primeru pa me bo zaradi obiskov servisov: evropska jetra press.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Super, zdaj pa še navor pripiši.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
A na kolesu ?? Kar je edino pomembno.
In ne na gredi in 2 krat daljša prestavna razmerja.....dizli.....