Seveda ne, ker vas tudi one ne povohajo. Tiste, ki jih vi odpeljete domov pa ne povohajo kravatarjev in obratno. Vsakemu svoje.Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
forum 21?
Ne, šuškave tenirke
Bolje trenerka nego kravata. Ko vidim ob 4 zjutraj po lokalih kravatarje z prečko na glavi mi na jok gre od smeha , ko se bi radi izdajali za kaj več kot so v resnici. Ponavadi tudi če že peljejo kako domov, peljejo tiste ostanke ko jih noben od naš še povoha ne.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zate nič ne rečem, ker te ne poznam, mogoče si kul kljub izbiri avta, ampak glavni napihovalec na določenem forumu se pa v realnosti skriva pred ženskami za svojim avtom, sem videl na pastne oči in če bi mi to kdo pripovedoval, mu ne bi verjel...
Modrega fiata...Citat:
Uporabnik paci pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Naslov teme je, da je BMWjeva sedmica nagravžna. To drži kot pribito. Vi zagovorniki teh nagravžarij pa ste spet takoj začeli z neumnostmi kot so; da si ga ne moremo privoščit, da lahko samo sanjamo o njem itd..Citat:
Ok, nejmu opravičimo, kaj pa je tvoje opravičilo oæa?
Traparija, avto je grd, vi pa spet samo dokazujete to kar jaz skoz trdim. Noben ne kupi BMWja ker naj bi bil ta avto tako dober ali lep. BMWja se kupuje zato, ker je brezvezno drag. In to je to, kar lastniki hočejo s tem avtom povedat, češ imam veliko denarja in malo pameti.
To je vsa kunšt pri teh avtih in jnjihovih lastnikih.
Kaj pa ti voziš ,da vemo sploh kakšen avto je lep .Ker imaš očitno izrazito izostren okus.
Sicer ,pa sto ljudi sto čudi.Ne se preveč razburjat to škoduje tvoji lepoti.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Spredaj pa noter je kr dobra, odzadaj pa mi deluje kot kaka vecja limuzina kitajske/korejske industrije...
Bo treba videt v zivo. Ledvicke so mi hude, pa ta agresivni videz, samo dvomim da bo cena izpod 100...