nova bmw 7 uglj gravž

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
zato pa imas eno zvezdico, ker ti bmwji niso vsec..

dolgocansa oblika in nobene inovativnosti, razen novega 8 stopnjeskega menjalnika...bogo bogo

S in A8 ga pojeta, se striinjam

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Hja že trojka ima luæi sumljivo podobne lanosu...
hysterical-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
zato pa imas eno zvezdico, ker ti bmwji niso vsec..

dolgocansa oblika in nobene inovativnosti, razen novega 8 stopnjeskega menjalnika...bogo bogo

S in A8 ga pojeta, se striinjam

A8 , ki je škatla kot da bi gledal kako povečano LADO ?
aplauz.gif

Komentirate avto ki ga še vidli niste. Tudi meni ni waw , ampak bom počakal da ga vidim v zivo . Stara mi je bila grda na prvih slikah, v zivo pa kar dobra, sedaj pa mi je zelo dobra. Nova mi je dobra ze na slikah, v zivo pa bo fenomenalna .

Priznam pa da oblikovno je S razred zase. Skoda da ga elektronika in te stvari tolko jebejo. BMW daje tu malo manjsi konfort kot MB S, ampak če potegneš črto med športnostjo in udobjem in ob tem kvaliteto pa ga ni cez BMW 7 v tem rangu

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
no zdej pa pocas BMW očala dol... pa bo...

A8 je napihnjena svinjarija v dobrem pomenu proti temu korejskemu skropucalu... ne dvomim pa, da se 7ka ne bo dobro peljala...ampak hu kers, avto mora zgledat ce ze das 70 kilo € in več, a je tko...

ima en v ulici kar dve novi sedemki....hm, opazil sem jih po 14 dnevih komaj, tolk so dolgcajtno konfekcijske.... jebat ga, ni imel sreče z okusom.
wink-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
no zdej pa pocas BMW očala dol... pa bo...

A8 je napihnjena svinjarija v dobrem pomenu proti temu korejskemu skropucalu... ne dvomim pa, da se 7ka ne bo dobro peljala...ampak hu kers, avto mora zgledat ce ze das 70 kilo € in več, a je tko...

ima en v ulici kar dve novi sedemki....hm, opazil sem jih po 14 dnevih komaj, tolk so dolgcajtno konfekcijske.... jebat ga, ni imel sreče z okusom.
wink-1.gif

Nekateri ne kopujemo avto za to da ga bo sosed opazo prvi dan in da bo reakcija publike, ampak da se vozimo prvovrstno in diskretno. Novi Sibner ima zunanjost prvo klasno, in ni pozerski kot S klasa, hkrati pa tehnološki biser . Ampak verjamem da marsikomu ni všeč novi Sibner in mu je 30 let star Sibner neprimerno lepši. Sej mu bo tudi ta Sibner (F01) postal všeč cez 20 let ko mu bo Sibner F90 grdi.

Jaz priznam da S klasa zgleda bolj predsedniško oz direktorsko ampak meni je izgled 3. stvar pri avtu. Prva mi je notranjost ker jaz sedim u kabini , tu je tudi S dober čeprav je kopija stare 7ke noter. Na prvem mestu mi je tudi uzitek v voznji in tu ni kaj , S je res bolj udoben, ampak to mi bo všeč ko bom star 70 let, sibner je dosti bolj športno naravnan in ima tudi novi 4 nastavitve podvozja, comfort oder sport. Na drugem mestu je kvaliteta in tu S ne pride blizu. Na tretjem mestu pa design, tu je S lepsi in [censored] bolj norijo za njim, ampak to meni ni vazno. Sibner mi je všeč in to šteje. Ne delam primerjav kateri je lepsi . Enim S drugih Sibner. Meni osebno Sibner. Vsak ima svoj okus. Noben pa se nebi branu ne enega in ne drugega.

22011_1215181228301.jpg

22011_1215181242058.jpg

22011_1215181394012.jpg

22011_1215181524912.jpg

22011_1215181534986.jpg

22011_1215181640441.jpg

22011_1215181967648.jpg

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ti si pa vsaj tolk zagret za BMW-je, kot Swifthead za Mercedese. Snemi plašnice.

Drgač pa krneki od avta, sploh zadnji konec je čist "Kitajski"

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Glih zadnji konc je tipičen BMWjevski, od spredaj mi zgleda ko en prestrašen fantek, od strani pa ne veš ali gledaš 5ko ali 7ko.

Vseeno pa se sam ne bi upal tako blatiti po MB S.
wink-1.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
takrat ko boš ti imel denar za tole sedmico, ti bo že tudi všeč

okusi so pač drugačni z starostjo se ti ne zdi?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik masevc pravi:

okusi so pač drugačni z starostjo se ti ne zdi?

Tako, tudi meni so bili 10 let nazaj vsec, kicast "attention" whore tipi avtomobilov, zdaj pa bolj je diskretno in neopazno, bolj mi je vsec.. Pac kupim avto zase, ne za pozirat. Za to so merce
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
okej , vseeno sem pristaš estetskega izdelka, kar tole zagotovo ni...

sicer pa, tisti ki imajo preveč denarja, zagotovo in ponavadi nimajo okusa, večkrat dokazano..zato se bo tudi kaškna tale faceliftana korejska sedmica prodala
wink-1.gif

aja bmw serije 3 izgleda samo v Mpaketju, in teh se tud najvec proda zakaj ze? aja da ne spominja na korejce...verjetno hehe

B81

22. jul 2007
36.933
10.503
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ti si pa vsaj tolk zagret za BMW-je, kot Swifthead za Mercedese. Snemi plašnice.

Drgač pa krneki od avta, sploh zadnji konec je čist "Kitajski"

En dajvu al en vzhodnjaški ima podoben rep....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kaj ji fali? Zadaj je res malo drugacna samo, ce bi bila pa podobna zdasnji sedmici, bi rekli da je booring.. ce bi bila podobna S, bi rekli da jo kopirajo, ce bi bila kaj inovativnega [like X6], bi bila itak bruh.. Res neverjetno.

Tisti, ki imajo veliko denarja imajo in dober in slab okus. Torej, po tvoje bogati ljudje nimajo okusa, A S klas se veliko proda.. po tej formuli je tudi S klasa oduren avto. Pac bogatasi nimajo okusa..

Veliko se proda tudi 207, pa to pomeni, da je ibr noro lep avto, pravi dizajnerski statement?

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
meni je ta nova 7ica tudi kar neki, prav nic ne izgleda da bi pravkar prisla na trzisce.V tem razredu mi je novi S razred zase pa ceprav sem bolj Audijas

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
vem, doma imate petko in je sila...
evil.gif

petka je še zdej nevzgravzna, pa ne toliko zunaj kot pa znotraj, ampak je vsaj samosvoja..

priden.gif

v trenutni bmw paleti edino nekak vizualno zgleda M3 in X5...ostalo pa bogo bogo..

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Tale sedmica je meni na slikah popoln mimosun.

Spredaj zgleda kot BMW serije 6, zadaj pa kot serija 3, če gledamo s stranskega profila. Če pa jo pogledamo od zadaj je pa čista kopija c5 katerega sem nedolgo videl v živo. Resnično upam, da bo v živo boljša.

Naslednja stvar, ki me je zmotila so prevelike ledvičke, ki se ne skladajo s celotno podobo vozila. Mi ja pa zelo pozitivno, da imajo "normalen" menjalnik, se pravi ročico, ker tisto ameriško sranje ob volanu je meni popolna žalost. To Mercedesu najbolj zamerim.

Ko je nekdo omenjal športnost:

Res je, da je Mercedes AMG verzija, ampak roko na srce tudi "navadna" 500 oz. 600 izgleda 10x bolj brutalno, BMW nima nič podobnega v tem razredu. Audi ima S verzijo, ki mi neprimerno bolje izgleda kot tale kitajsko nakvačkan BMW 7er.

Mi pa ni popolnoma jasno kako lahko primerjaš lastnosti podvozja pri takšnih ladjah. BMWja serije 7 nisem nobenega pelja, imam pa izkušnje z ostalima dvema, ki sta omenjena v mojem postu pa moram povedati, da nisem občutil neke blazne razlike med konkurenco, ker mi je vožnja vrhunska.